Uhićen premijer Vlade FBiH Fadil Novalić

ljubuski.info

Fadil Novalić, premijer Federacije BiH, Fahrudin Solak, suspendirani direktor Federalne uprave civilne zaštite i Fikret Hodžić, vlasnik tvrtke "Srebrena malina" uhićeni su sinoć nakon višesatnog saslušavanja u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA).

SIPA je više sati ispitivala glavne osumnjičene u aferi "Respiratori" teškoj 10,5 milijuna KM, za nabavku 100 respiratora iz Kine u BiH.

Sva trojica bi danas trebala biti predata u nadležnost Tužiteljstva BiH.

Kada je u pitanju Fadil Novalić, njemu je dan ranije oduzet mobitel.

SIPA ima čvrste dokaze da je ova trojka umiješana u nezakonite radnje. Oni su osumnjičeni za udruživanje radi činjenja kaznenih djela, zloporabu položaja i pranje novca.

U prostorijama SIPA-e sinoć su bila i dva tužitelja Tužiteljstva BiH koji rukovode istragom.

Sjednica Vlade Federacije BiH, koja je trebala biti održana jutros u Sarajevu, odgođena je zbog izočnosti premijera Fadila Novalića, potvrđeno je u Vladi FBiH.

Sarajevski mediji su objavili kako je ministrica financija Jelka Milićević odbila voditi sjednicu Vlade bez pisane suglasnosti premijera te je sjednica odgođena.

Glas naroda

Sve procesljat od vrha do dna.4383

a šta će čovik kad nema dvojno državljanstvo da more isparit u drugu državu ko naši hadezeovci

kod toliko naše muke i naših ovana mi se brinemo muslimanim
najlakše je gledat u tuđe dvorište a svoga nemaš?

To su ti spinovi koje radite po dužnosti.Kakve veze ima što je on musleman,njegova osobna stvar,on je premijer i prvi čovik federacije i to se itekako tiče svakog stanovnika iste.Umjesto da on uvodi red i brine se o poštivanju zakona on prvi u nezakonitostima.I pogledajte ko ga sve brani i na koji način.Đe je sad Komšić i njegova elita,šute i uvukli se u svoje jazbine čekajući naređenja

i aluminjij je bio 44% vlasništvo federacije dok ga nije pojela maca a Komšić je vidio macu i šutija to nije njegov posao

Uhićen premijer Vlade FBiH Fadil Novalić
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari