Aluminij i dalje bez novog direktora

ljubuski.info

Iako se to očekivalo, Nadzorni odbor Aluminija nije izabrao novog direktora.

Tako će Ante Rezić, direktor u ostavci, ostati na toj poziciji do održavanja Skupštine društva, koja bi se trebala održati u srpnju.

Nadzorni odbor je na današnjoj sjednici raspravljao o aktualnim temama.

Podsjećamo, mostarska tvornica, čiji su pogoni iznajmljeni M. T. Abraham Grupi, trebala bi živnuti prema najavama na ljeto, a njezino gašenje bio je veliki udarac za gospodarstvo Hercegovine i metalsku industriju BiH.

Tako je Vanjskotrgovinska komora BiH objavila kako je izvoz aluminija u sirovim oblicima za prva četiri mjeseca pao za 55,2 posto ili za 135,2 milijuna KM, što se pripisuje gašenju proizvodnog pogona tvrtke Aluminij d. d..

Unatoč najavama kako će ovog ljeta sve živnuti, mnogi su skeptični a veliki upitnici vise nad Mostarom. Jedan od njih je kako i tko će platiti dugovanja mostarske tvornice za struju što ju je i dovelo u mrak.

bljesak.info

Glas naroda

Kako je jedna firma uspila napravit ovoliki dug i kako je druga firma" dozvolila" da ju se uvali u ovoliki dug?Ništa ovde nema logike,posebno ekonomske.I kako sad dalje,oće li postojat direktor i firma koja je bankrotirala a iznajmljuje postrojenje nekom trećem ili će elektro privreda uć u vlasništvo?

Koji "Aluminij"???

Kako se ono unas kaže
Izde slama konja.

Trebala im je elektroprivreda oprostit dug, ionako su pare podijelili svojim stranackim kolegama i prijateljima

aluminij je radio tako da pola struje pije a pola struje u kešu vođi daje i zato je crko ,ustvari vođa ga ugasio kad ga je prezadužio
živio zna se adeze!

Aluminij i dalje bez novog direktora
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari