Nino Raspudić na listi Mosta

ljubuski.info

Ulazim u arenu i istrčavam na teren, potvrdio je Nino Raspudić u emisiji Nedjeljom u 2, dodavši kako na izbore ide kao nezavisni kandidat na listi Mosta.

Njegova supruga Marija Selak Raspudić će nositi drugu listu - također u Zagrebu.

Kao razlog ulaska naveo je da više ne želi biti "idiot" - onaj koji boravi u svom zatvorenom prostoru i dopušta da mu drugi određuju svijet u kojemu živi.
Ja više od 10 godina pišem kolumnu i javno nastupam. I to je bila politika na neki način. Ne angažirana politika u stranačkom smislu, ali je dijelom sam utjecao na modeliranje nekog političkog diskursa u Hrvatskoj, rekao je.

"Lovi Jandrokovića"

Nosit će izbornu listu u jednoj od zagrebačkih jedinica, ali neće otkriti u kojoj.
Poručio je kako "lovi Jandrokovića".

Nedugo nakon toga na društvenoj mrež Facebook javio se i Jandroković i poručio:
Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece... s istom ženom, aludirajući na Raspudićev nedavni razvod te tajno vjenčanje s Marijom Selak, s kojom ima i dijete.

Podsjetimo, izbori za novi saziv Hrvatskoga sabora održat će se početkom srpnja, odlučio je u srijedu predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Parlamentarni izbori za 10. saborski saziv od neovisnosti, u Hrvatskoj će se održati u nedjelju, 5. srpnja, u inozemstvu, u hrvatskim diplomatsko-konzularnim predstavništvima, u subotu, 4. i u nedjelju, 5. srpnja.

U Hrvatski sabor birat će se 151 zastupnik, 140 u deset izbornih jedinica u Hrvatskoj, tri će birati 'dijaspora', odnosno hrvatski državljani s prebivalištem u inozemstvu, a osam pripadnici nacionalnih manjina u 12. jedinici koju čini cijela država.

Zastupnike će moći birati i za njih biti birani hrvatski državljani s navršenih 18 godina.

Kako bi bili u prilici biti izabrani, njihova se imena moraju naći na listama koje mogu predložiti registrirane političke stranke ili koalicije, te birači, a tada govorimo o neovisnim, odnosno listama grupe birača.

Takve liste, da bi bile pravovaljane, moraju prikupiti najmanje 500 potpisa birača u izbornoj jedinici u kojoj se natječu. Političke stranke u tom su pogledu u prednosti, ne moraju prikupljati potpise.

Predlagatelji izbornih lista dužni su voditi računa da žene i muškarci budu uravnoteženo zastupljeni, na listi treba biti najmanje 40 posto pripadnika oba spola. Ako to ne bude, listu to neće diskvalificirati, ali njenom predlagatelju prijeti kazna od 50 tisuća kuna.

Glas naroda

jabi da se kandidiraju i veleposlanik Šušnjar i emigrant Milas i emigrant RAspudić i ambasadorka Mlinarević. Prava lista za dijasporu i BH Hrvate, zbrkani, ali pametni, egoistični, ali poduzetni...možda se ne bi slagali, ali bitno je šta mogu napraviti iskomunicirati za ljude, za opći interes..

jer politika je "rad za opće dobro"

svi ti nabrojani su bolji od bože ljubića koji ne zna dvije suvisle sastaviti u saboru

sve su ovo politicke neznalice upitnog morala ili misle da je fasizam buducnos hrvaske

E neces razbojnice u Sabor.

Dobar je nino stavit će brus lija umisto Tuđmana

A dobro mu se i diže,ja sa jednom ženom ne mogu ni blizu na kraj,a on potra sve redom

Ćim ga nevole skakaĆi i antifa§§isti a nema ni sarajevski halal certifikat sigur ima pitencijala.

Ko je ovaj Nino? Po cem je poznat, osim po dugon jeziku ko i Ela Dvornik

Poznat po lo.p.p.oluku ko i tvoj šef!

Malo svježine na političkoj sceni ..... Naravno zna se kome smeta......

neka promjena bar zna pricat sto ces od onih klimoglavaca nema koristi

ova ___b.u.uddd-alllla___ misli nas "OKRENIT" ko gospodicu SELAK ....

Ko će tebe OKRENUT kad si ZAGLAVLJEN.

Nino je jači nego Modrić u nogometu

Kakav je to Hrvat a nije u adzeju oni Pauk se ženio 4 puta pa je frend od Jandrokovica

Raspudic puno priča i poznat po kritikama svih političara...mislim da ništa bolji od njih nije...ista je to ba..gra...svi se oni bore da što bliže dođu loncu s medom...nema kod njih iskrenosti niti pošte...nja..

Malo svježine na političkoj sceni...moš si misliti koja je to svježina i kakvi ce tek njegovi apetiti biti...

Nek ovi 30godina donose promjene....kad mu prodje mandat u saboru onda ga valja ocjenit.....a do tada Nino je za ostale space shuttle

Da svemirski brod za ostale je..bolan nemaš pojma..po tvom treba 30 g.biti u saboru da ga ocijeniš...eto ti intiligencije..znači treba mu dati da 30 godina radi što i oni pa ga onda ocijeniti...ne lupaj glu..posti..

Nauči čitati...gdje piše da mu se da 30godina....lijepo napisano ...nek mu mandat prođe pa onda ga ocjenit..mandat traje 4 god .......nego te Nino žulja....tj svatko se češe gdje ga zasvrbi.... pozdrav

Proleter sad ce ti admin izbrisati komentar kao i moj u kojem je stajalo da prvo procita s razumjevanjem komentar na koji odgovara pa onda pise ili je razumjevanje za njega space shuttle

Ne žulja mene Nino...žulja mene ljudska glupost..po tvom treba svakom dati 4 godine da ga se ocijeni...a nakon 4 godine njima se uslača....pa ostanu donavijeka...kakva koristi od ocjene kakav je ko...riba smrdi s glave..i tko je vidio čovjeka među političarima

Nino rasturiti bagru,dosta ih je više.Radi za narod napaćeni,koju progovori i za Hrvate u BiH,HDZ nas je pobijo,raselio podijelio i doveo na siromašne,a znaš da smo vrijedni i pošteni narod.Pokupite pametne i poštene intelektualce,sa pravim obrazovanjem,a ne sa kupljenim diplomama i privatnim fakultetom.Sretno Nino,....

Živi bili pa vidjeli...radit ce on za sebe a ne za narod...puno priče i silna obecanja...nagledali smo se takvih...dobar i pošten čovjek zaobilazi politiku...ona je paravan za bolesn..ike i [ * neprimjereno * ]..luk.. imenuj jednog poštenog!! Taj se jos rodio nije.

U sabor treba poslat najbolje ljude i poštene a ljudi se mogu i smjenit u demokrackim zemljam a unas koji smo KOSOVO Evropske zajednice ide [ * neprimjereno * ] u politiku i očekujemo politički BOLJITAK
očito sa našom logikom nije nešto uredu no propast tek počima ima vremena da se !budaletine"

Želim da u Sabor uđu Nino i Baraba da ga Neveni osramoti

raspudić je školovan fakultetski profesor i sposoban unjet pomutnju u stranačke lopovluke i inicijator da tamo dođe još sveučilišnih profesora a ne da nas u propast vode HDZ mesari i sdp partijski kadrovi i glume nam višepartijski sustav a to je jedna partija u dvi boje iza koje stoji UDBA
Raspudić više radi kad spava nego većina sadašnjih uhljeba u saboru

Mladena bebeka i ženu i kuma landeku u sabor kakav nevenko!

i bajtu neka povedu

Taj nino je jedan običn8 Labalo i ništa više.
Taj već godinama mlati praznu slamu.
Još nije na megdan izaša a već kmeči

Da je član i na listi kp.hdz(udba) dobar bi bio......
Ninoslave prcaj lopovsku [ * neprimjereno * ] i tari zlo kp sad razdiljenu na hdz (UDBA) i sdp (savez komunista). Dok zatvori ne budu puni članova tih pljačkaških, progoniteljskih zločinačkih organizacija hrvatima napritka ni budućnosti nema.

bebeka ,sandu ,radića,ferdu,tomu,bajtu,to su sve profesori BARBARIĆA sve ih treba poslat u sabor a nek ponesu pojaći travu i pušku gore bar kad je u ratu nisu nosili
u ratu su nosili štilovke

Veoma pametan čovjek a pošten

Bebeka Izbjeglicu, ženu, kuma Landenku i Markotica u Sabor..
Oni su zaslužili da ih se nagradi za Humanitarni rad...
Pa znate li na koliko oni poslova rade????
Šta je njima kad ih svedeš na jedan posao u saboru?
Pa oni to odrade za satak i posade još više kapule i krompira..
Stignu odraditi odbore u Parkovima, Županiji, opcini, domu zdravlja i uspiju skoknuti do vrtića na glasanje...
Njih u Sabor još pod hitno
. Oni su svemogući talenti.. Inače jako spremni i brzi opće poznati u mladosti... Šta jest jest

Evo prijedlog postavi još jednog brus lija u zg park zrinjevac i jednog u vukovaru a okreni ga prema smrdiji

Čovjek se godinama dokazuje nije kao adzovci da im prvo radno mjesto bude načelnik općine

Most slaže, odličnu ekipu ! Jandroković se treba brinuti o SDP-u! Ali ne brine on o sestrinskoj stranci ! Ta uvjek im čuvaju leđa! Zato glas za Raspudića i Most !

Raspudić, bla,bla,bla, na sve i svakoga, niđe veze. Kad njega neko dirne, ajme njemu. Zagovara nešto, a radi drugo. Da bude jasno, Njonju ne volim, ali i ovaj samo bla,.....

, i koji to Most, Grmoja, Petrov,. Di su otišli drugi tići kad su tako dobri i pošteni

Bravo Nino ,razbucaj [ * neprimjereno * ]ke iz hdza

Nino Raspudić na listi Mosta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari