Pretresi u Ljubuškom u istrazi oko pranja novca Maria Mamića

ljubuski.info

Pripadnici državne policijske agencije u BiH (SIPA) jutros su, na temelju zamolbe Uskoka, na području Tomislavgrada i Ljubuškog počeli pretresati objekte i izuzimati dokumentaciju, a mediji navode da je riječ o istrazi povezanoj s pranjem novca Marija Mamića, sina izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića.

U priopćenju Državnog odvjetništva BiH navodi se kako se aktivnosti provode u sklopu istrage koja se u Hrvatskoj i BiH vodi protiv više osoba zbog kaznenih djela zločinačkog udruživanja, zloporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i pranja novca. Pojašnjava se da je riječ o složenoj istrazi i transakcijama u višemilijunskim iznosima, zbog čega se provjeravaju financijske transakcije i poslovanje osumnjičenih u BiH.

Iz Državnog odvjetništva zbog zaštite istrage nisu željeli objaviti druge pojedinosti, no mediji navode da je u tijeku provjera triju bankovnih računa, privatnog računa Marija Mamića, poslovnog računa njegove tvrtke Sport Servis MM iz Ljubuškog i računa 32-godišnjeg Marka Kravića, brata njegove supruge, koji je odgovorna osoba u toj tvrtki.

Po medijskim navodima, Mario Mamić na računu u jednoj banci u BiH ima nešto više od 300.000 eura, koje mu je uplatila njegova tvrtka Sport Servis MM, koja je uplate primala i od off-shore tvrtke Rasport Menagement AG iz Švicarske, preko koje se, prema USKOK-ovim optužbama, izvlačio novac iz Dinama.

index.hr

Glas naroda

sve je ovo sazrilo za batine

Križ oko vrata ali krimeni žešći.

Smo mi nije jasno kako su ažurni kad ih USKOK zamoli a u svojopj državi kriminal godinama cvjeta i ne nazire se kraj.. džungla,prašuma.Kad ste već u Ljubuškom onda nastavite,imat ćete posla bar pet godina

pa moja sipa neka vas u ljubuskom vise miseci

Okanite se poštenih ljudi,imate vi koga ganjat.........................

Marko marko zasto radis uvjek naopako..

pravnici marko kravić nile brat mariove supruge nego rodjak tu pada optužnica

Neka institucije rade svoj posao.Kriminal je bolest koja razara državu.SIPA ostani malo u Ljubuškom da riješite s jednim troškom i Nevenka Barbarića i njegovo izvlačenje novca iz Ljubuške općine.

ko je vodio knjige od ove firme

Kad je zadnji put bila inspekcija u ovom preduzeću?Zna li staro momče rafo iz opštine dije ova virma?

Knjige su vodili drpislavići.

Pretresi u Ljubuškom u istrazi oko pranja novca Maria Mamića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari