Epidemiolog Ivan Vasilj u samoizolaciji

ljubuski.info

Epidemiolog prof. dr. Ivan Vasilj zadužen za ZHŽ i dekan Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru nalazi se u samoizolaciji.

Ovu informaciju otkrio je ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi ZHŽ Tomislav Pejić na početku konferencije za medije Županijskog stožera Civilne zaštite ZHŽ u Širokom Brijegu.

Bio je kontaktu sa oboljelom osobom i zbog toga se nalazi u samoizolaciji. On je s nama redovito na liniji i nadam se da ćemo uskoro izaći na kraj s ovim problemom. Kontaktirali smo i druge osobe iz drugih struka koje bi nam mogle pripomoći u ovom problemu u budućnosti. Što se tiče skorije budućnosti u našoj županiji, ja bih apelirao na pučanstvo, jer su ispred nas i blagdani, da se pridržavaju i naših mjera i onih koje je usvojio federalni stožer, da se pridržavaju socijalne distance i mjera za prevenciju širenja i zaštite od koronavirusa, rekao je ministar Pejić.

Glas naroda

svi ševinovci ne izlaze iz kuće da im Korona ne uzme partijsku Diplomu a znanje tako i tako nemaju ono je nula

Šta je ovo s Citlukom danas još 15

Tko mijenja epidemiolog a Dr.Vasilija u ŽZH jer je sam radio i do sada.

Tko mijenja epidemiolga Dr.Vasilija koji je do izolacije sam radio?

Epidemiolog Ivan Vasilj u samoizolaciji
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari