Ljubuške istine i laži (Mreža FTV)

ljubuski.info

Selo Zvirići. Nadomak graničnog prelaza Bijača nalazi se ogroman prostor od milijun i petstotina tisuća četvornih metara na kojem su trebali niknuti hoteli s golf terenima. No, to se nije dogodilo. Nakon toga Općinsko vijeće Ljubuški donosi odluku da ovaj prostor pretvori u industrijsku zonu. To je odlučeno prije 4 godine, ali ni do danas toga nema.

Općina Ljubuški je 2006 godine ovo zemljište dodjelila firmi Nativa u vlasništvu Milana Lučića i austrijskog investicijskog fonda. Općina ga je prodala za 2 milijuna i 312 tisuća maraka, dakle za marku i pol po četvornom metru, iako je stvarna cijena, tada bila, najmanje duplo veća. Prema planovima ovdje su trebali biti prestižni hoteli i vrhunski golf tereni, te različiti drugi sadržaji za odmor. Sve je bilo zamišljeno, kao iz bajke, a u hercegovačkom kamenu. Nakon što godinu dana ništa nije urađeno ugovor je raskinut, a općina je prema ugovoru bila obvezna vratiti novce Nativi.

"Dakle, općina Ljubuški i ja osobno ne spori taj dug, dug će se vratiti, u prvoj fazi smo spriječili pljačku državne imovine, danas štitimo općinski proračun. Koliki će se iznos vratiti, to ćemo tek vidjeti..." - o tome govori načelnik općine Nevenko Barbarić.

Kada Nevenko Barbarić govori o sprječavanju pljačke imovine, potrebno je kazati da je upravo on potpisao ugovor s Nativom o prodaji zemljišta, a kada govori o zaštiti proračuna onda se nije trebao zaduziti. Naime, krajem 2010. godine donosi se odluka o kreditnom zaduženju većem od 2 milijuna KM kod HYPO banke za vraćanje duga poduzeću Nativa sada u vlasništvu HYPO GROUP. U obrazlozenju za proračun, te godine stoji :
"Sukladno sporazumu s Nativom, koja je prema riješenju općinske službe izgubila pravo korištenja građevinskog zemljišta, općina Ljubuški osigurala je sredstva za otkup zemljišta na Bijači, koje je općini Ljubuški vrlo interesantno zbog izgradnje nove poslovne zone. Sredstva za ovu namjenu općina Ljubuški osigurala je kroz kreditno zaduzenje u iznosu od 2.315.000,00 KM"

Kredit za vraćanje duga nije bio kredit za vraćanje duga

Međutim, načelnik općine Ljubuški tu odluku nije poštovao i novac je utrošen u druge svrhe. A danas tvrdi:
"Dakle, odluka o tom novcu nije bila za vraćanje ovih sredstava!"
Na konstataciju novinarke: "Ali, je u banci podignut kredit za vraćanje tih sredstava?", Barbarić odgovara: "Ne! To se špekulira! U svakom momentu možete dobiti odluku, možete dobiti stenograme, gdje piše da ide u općinske projekte!"
"Prema našim informacijama vi ste zadužili općinu, podigli ste kredit da taj novac vratite?" - pitala je novinarka Emrić.
"Dakle, postoje odluke Općinskog vijeća, zašto je bilo to zaduženje! Dakle, ono je bilo za općinske projekte!" - odgovorio je Barbarić.
"A nije bilo za vraćanje duga?" - ponovno je priupitala novinarka, ali Barbarić je ostao dosljedan:
"Postoji odluka Općinskog vijeća, koja je jasna, postoje svjedoci, postoje vjećnici!"

Novinari FTV-a su potražili i općinske vijećnike. Evo, što je kazao Dobroslav Bukmir:
"Općinsko vijeće je donijelo odluku da se namjenski digne 2 miliona i 312 tisuća samo za isplatu Native. To načelnik nikada nije proveo!"
"Gdje je novac potrošen?" - pitala je Emrić.
"Ja nemam točnih saznanja, ali vjerojatno nekoliko godina, mi, postavljamo pitanje, i neke moje oporbene kolege, mi nemamo saznanja, mi samo znamo da nije isplaćen NATIVI. Dakle, nije namjenski potrošen."

Kako je načelnik reagirao kada ste mu postavili ta pitanja?
"Mi, kao vjećnici moramo postavljati sva pitanja normalno, načelnik u biti uvijek nešto okolo, dakle nikada nam direktno nije odgovorio."

Nepoštivanjem sporazuma već četiri godine rastu zakonske zatezne kamate.
"Koliko se ja razumim, inače je u nekoj sudskoj presudi zatezna kamata 12%, to već traje nekoliko godina, neslužbeno, ovako i ja saznajem da je to već više od 3 milijuna, što je problem, to će znači općina, svi mi građani općine Ljubuški, to na kraju vratiti."

Općinski proračun ne duguje niti jednom poduzeću niti jedne marke

Na pitanje: "Je li istina da su kamate 12% ?", načelnik kaže:
"Dakle, taj dio koji općina Ljubuški ne prihvaća i dok sam ja načelnik neće platiti ni jednu marku. Dakle, ponovit ću dok sam ja načelnik ni marku više od stvarnog duga neće platiti!"

Općinski sud Ljubuški, sutkinja Katica Artuković je donijela rješenje o ovrsi računa, prisilno ostvarenje tražbina. Barbarić kaže da kamate neće platiti. Neće, jedino ako na to pristanu vjerovnici Native, jer je zakon jasan. Općina Ljubuški se zadužila više nego to Zakon o dugu i garancijama F BiH dozvoljava, na što upozoravaju i federalni revizori u svom izvještaju.
"Provedenom revizijom konstatirali smo kako općina u cilju istinitog i točnog iskazivanja obveza i realnog planiranja njihovog izmirenja, nije proračunom planirala sredstva za potencijalne obveze koje mogu proistaći iz sudskih sporova niti je u svom knjigovodstvu evidentrala iste." - stoji u izvještaju Ureda za reviziju institucija F BiH.

Što je sa drugim dugovanjima javnim preduzećima? - bilo je naredno pitanje.
"Općinski proračun ne duguje niti jednom poduzeću niti jedne marke." - odgovorio je Barbarić.

Osim duga Nativi i Kerametalu, što su revizori zabilježili, općina duguje i Komunalnom poduzeću Ljubuški 171.000 KM, kao povrat poreza, tvrde vijećnici. Duguje se i općini Vrgorac, za isporučenu vodu ljubuškim selima. A Ugovor o isporuci vode su potpisali upravo načelnik Barbarić i gradonačelnik Vrgorca Borislav Matković. Da postoji i taj dug načelnik negira.
"Općini Vrgorac dugujete za vodu?
"Ne, ne to što je neko... dug treeeba dokazati znate! Imali smo problem sa plaćanjem vode, međutim, tu vodu je trebala plaćati bivša firma koja je upravljala tim. Općina Ljubuški ne duguje ni marke!" - kaže Barbarić.

Dug je prikazan kao tražbina vjerovnika KP Vrgorac u visini 467.920,00 KM, što pokazuju dokumenti. Barbarić ipak kaže da mirno spava.

Mirno spava i tužiteljica Vesna Ćavar

Da mirno spava poručila je i glavna tužiteljica Zapadnohercegovačke županije Vesna Ćavar, koju smo tražili da stane pred kamere što je odbila. Putem glasnogovornika poručila nam je da u slučaju Nativa nema nezakonitosti.

Dejan Ružić, glasnogovornik tužiteljstva ZHŽ:
"Tri istrage su vođene i u sve tri je analizirano da nema elemenata kaznenog djela".

Iz ureda disciplinskog tužitelja Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine, dobili smo informaciju da je Ured registrirao jednu pritužbu u 2015. godini protiv tužiteljice Vesne Ćavar, koja će biti predmet provjera u skladu sa Zakonom o VSTV-u BiH.

Načelnik Miroslav Galić

Uglavnom, sve, od istražitelja preko vlasti do pravosuđa, očito ima svoju vezu u Ljubuškom, pa smo načelnika Barbarića pitali o još jednom načelniku, onom policijskom - Miroslavu Galiću. I o kriminalu koji muči MUP Zapadnohercegovačkog kantona, smješten također u Ljubuškom, samo 200 metara dalje od zgrade općine.
"Pa gledajte, ja uistinu neznam te podatke, iskreno vam kažem!" - kaže Barbarić, a novinarka pridodaje:
"Ne znate da je načelnik Krim policije osuđivan, uvjetno zatvorom??"
"Ne! Ne, ja čovjeka znam još dok je bio načelnik PU u Posušju, za to što vi sada govorite, jednostavno ne znam!"

U maloj sredini sve se zna, pa i to da je Galić u vrijeme upravljanja policijom u Posušju, gdje je bio policijski načelnik, činio kaznena dijela. Ovo je presuda općinskog suda Široki Brijeg. Prvooptuzeni je Miroslav Galić:
"Krivi su, prvooptuženi Miroslav Galić za kazneno dijelo Krivotvorenja službene isprave, te za produljeno kazneno dijelo Zloupotrebe položaja ili ovlasti, te mu sud izriče jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 1 godinu i tri mjeseca."

Prvooptuženi Miroslav Galić je naređivao podređenima da izdaju protupravno osobne iskaznice drugim državljanima, zatim da vrše registraciju vozila bez carinjenja i plaćanja poreza, zatim da vrše naplatu u gotovini sredstava za cestarinu, vodoprivredu i doprinose, naređivao je svojim službenicima da odobravaju produženi boravak u BiH stranim državljanima, što im je poslužilo za uvoz robe u BiH bez plaćanje carine i poreza, tako su pronevjereni milijunski iznosi.
Ipak, sud je odlučio kaznu zatvora od godinu i pol preinačiti u uvjetnu na 3 godine. Kaznu je izrekao Općinski sud u Širokom Brijegu 2006. godine. Nezakonite radnje su otkrivene još 2002. godine unutarnjom kontrolom i tadašnji ministar MUP-a Zoran Vukšić, odmah je, zbog toga, udaljio Galića s posla.

"Od kuda Vam, u to vrijeme, hrabrost da prelomite i kažete da, ipak takva osoba, ne može biti časni policajac?"
"Ja tvrdim, nisam ja to uradio, on je to uradio, on je uradio to sam, zašto, je li ga netko natjerao ne znam, ali .." (sliježe ramenima)

"Ali, složili ste se da se takva osoba udalji s posla?"
"Složio sam se, dakle, da, onaj tko je radio takve postupke, se udalji s posla" - rekao je Vukšić.

Međutim, to nije trajalo ni četiri mjeseca. Odlaskom Vukšića, a dolaskom novog ministra Ivana Paponje, Galić se vraća u policiju, i to ga unapređuje na mjesto načelnika Policijske uprave Posušje. Galić je nastavio činiti kaznena dijela i 2006. je uslijedila presuda suda. No ni to nije spriječilo političke moćnike da ga, kao osuđenog policijskog službenika, udalje s posla, već čine presedan i Galića imenuju čak i na bolju poziciju, prvog čovjeka Krim policije županijskog MUP-a.

Zato smo ponovno pred Ministarstvom unutarnjih poslova. Kao i prilikom prvog dolaska, dočekala nas je tišina, koja potpuno odgovara ovom plakatu na zgradi MUP-a.

Policajci pristojni i dobronamjerni, čak radosni što nas vide, a veliki ne žele da nas prime. Glasnogovornik MUP-a Damir Čutura nam je neprimjereno pokazao izlazna vrata, rekavši da Miroslav Galić načelnik Krim policije ne želi stati pred naše kamere.

Nakon nekog vremena, rečeno nam je da će nas primiti dugogodišnji pravnik Željko Jukić, alfa i omega "prava" koji je preživio sve ministre ove županije snimanje nije želio: "Nikavih snimanja ne želim, sve što tražite, sve ću vam reći, sve što trazite, sve ćemo vam dati, samo molim vas..... pa zašto.... ništa meni ne znači, ma, ne bi, nebi, nisam ja faca koja želi snimanje."

Bez obzira na inzistiranje, Jukić je odbio javno govoriti. Tako je izbjegao odgovoriti, koji referent je u ovom sektoru uzimao novac od osoba koje su tražile dozvole za nošenje oružja, te koliko je istine u tome kako je upravo i ljubuški načelnik dobio dozvolu, bez provedene, bilo kakve, procedure.

Jukić nije želio govoriti pa nije ni demantirao da je upravo on po nalogu bivšeg ministra Ivice Gašpara izradio rješenje o zapošljavanju Miroslava Galića.

Trazili smo dokumentaciju i pojašnjenje natječajne procedure na osnovu koje je Galić primljen, trudili su se, ali nisu našli.

Postavlja se i pitanje koji čin ima Miroslav Galić i kako ga je dobio, jer da bi policijski službenik bio načelnik sektora, mora imati odgovarajući čin. Uz to Miroslav Galić nema VŠS.
Za načelnika sektora ga je imenovao Milenko Madunović, za kojeg također tvrde, da je nezakonito postavljen u vrh policije u ZH Ž-u.

Barbarić: Policija se bavila prostitucijom, krađom auta, švercom cigareta i drogom!

A ime pravnika Željke Jukića smo našli i u dokumentima presude i to kao svjedoka obrane tijekom suđenja Galiću. Da je svega ovdje bilo i da će priče još biti potvrđuje i ljubuški načelnik Nevenko Barbarić:
"Dakle, ja sam jedan od svjedoka gdje se unutar policije bavilo i prostitucijom i krađom auta i švercom cigareta i čak i droge i svim onim nedozvoljenim stvarima i nadam se da su to prošla vremena, vjerujem, uvjeren sam da su to prošla vremena!!"

Nažalost, neće biti prošla vremena, sve dok su sudionici tog vremena i danas na pozicijama i u policiji, ali i u politici.

FTV | Mreža

Glas naroda

Do sada je bio sve kriv Beograd a sada neki gremiji masoni itd zakukuljeno zamumuljeno. Niko neće da kaže istinu da je ovo okupacija i kosu okupatori naroda.I zbog čega...

Sve završava na lavežu (ajme demokratije) ali nebi poduzeo Niko ništa . Bolje je emigrirat, podvit rep, siti smo priče...

Normalno će on prolazit kao i dosada...da ima obraza i karaktera zar bi radio i uradio od grada i od općine to što je uradio?St.ka obraza nema...

Nema ga nigdje na kavi. Sakrio se.Barba prošetaj malo po Ljubuškom da te ljudi vide.

Vjerojatno kliznuo za Zagreb, požalit se vasi, bandićiju i mamićiju. Malo će ohanut u svom stanu što mu ga alba kupi, ta ne mora se nikom javljat na posal. Radi što hoće i kako hoće.

najpoštenije bi bilo da mu ne zalegne ni stan ni kuća za odvjetnike,i opet da završi di mu je i misto u zenici

kako je njemu kroz Ljubuški prolazit?? Pa kad ste ga vidili da prolazi,nego samo uleti u auto i na kavu

Haahahahahahahaah čuli SIPA.
Pa trenutno ove godine vaćaju one što sade priko dvista struka duvana.
Nemaju oni kad se zaj*bavati sa ovim sitnicama oko droge,prostitucije i šverca automobila.
:))))))))))))))))))))

Dobro kazes pajdo,uhvatili se sirotinje koja nema izbora vec krenila sa duvanom stogoc zaradit,netreba se cudit ako i svercuju ,sta ce ljudi bore se da prezive..njih treba zatvoriti hahaha

Stanislava Mucica za nacelnika. Ovo su sve lazovi. ..jedini posteni gazda u hercegovini.

Ljubuški je propao grad i doveden do financijske propasti samo nema nitko hrabrosti to reći.NEVENKO BARBARIĆ SA SVOJIM POMAGAČIMA UNIŠTIO JE LJUBUŠKI.

Maca popapala jezik !!! Po zadnjoj informaciji načelnik zvao policiju u Berlinu da dovedu psa tragača za lovom da je pronađe. Kako kaže zaboravio gdje je ostavio. Hm

Lova nije kod njega, nije u Banci već u denjku. Di je denjak ?

Šta te briga gdje je denjak. Ako te već zanima denjak sam predao u Duhansku stanicu ali nažalost nestala i ona i denjak. Poslao sam Borasa i Maduna da to pronjuškaju ali nikako da se vrate, zapali u glibinu ZNA SE. Tvoj ZNA SE načelnik

Zloporaba ovlasti i položaja

Službena ili odgovorna osoba u Federaciji koja iskorištavanjem svojeg službenog položaja ili ovlasti, prekoračivši granice svoje službene ovlasti ili ne obavivši svoje službene dužnosti, pribavi sebi ili drugome kakvu korist, drugome nanese kakvu štetu ili teže povrijedi prava drugoga, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.

Ako je kaznenim djelom iz stavka 1. ovoga članka pribavljena imovinska korist koja prelazi 10.000 KM, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do deset godina.

Ako je kaznenim djelom iz stavka 1. ovoga članka pribavljena imovinska korist koja prelazi 50.000 KM, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora najmanje tri godine.

I da na kraju da "šlag na tortu" oko ove cijele priče opet se pobrinuo Nevenko Barbarić kazavši: "Uskoro će izbori i vidjet ćete što narod misli!"

Pa pajdo koliko to ti meni predviđaš robije

Pišite vi ide 100 radnih mjestaaaaaaaaa.

otvara se novo ministarstvo

I ja sam čuo da se otvara novo ministarstvo u našoj Županiji.Sjedište će biti u Ljubuškom.Zvaće se Ministarstvo laži,manipulacija i prijevara.

Kako sad ovu situaciju objasnit nekome ko dode recimo iz švicarske,on to nebi skuzio ni da mu se sto dana pojasnjaje..

kako objasniti situaciju u kojoj predsjednik države želi postaviti za ministra tipa koji je u istražnom pritvoru uz obrazloženje da je svako nevin dok mu se krivnja ne dokaže

u BiH ne postoji odgovornost a mjerila ponašanja su pomaknuta daleko prema srednjem vijeku

Uglavnom feudalci u dosluhu sa monarhijom tlače raju

p.s
nadam se da smo manjina mi koji se ovako osjećamo

Šta je Ljubušaci šta kmečite izaberete kukavice prevarante oni koji vas muljaju i sad plačete šta vam je napravio Nevenko Barbarić.Uskoro su izbori i ponovo njega izaberite i ponovo kmečite.Pa kad dođem u Ljubuški izgleda da je grad granatiran duvanjska hotel Bigeste.Ponovo izaberite iste likove jer vas takvi vode u propast i zato sve se riješi na izborima .

Bravo Široki sami smo krivi.Nevenko Barbarić općinu koristi za vlastito bogaćenje.

Jozu Barisica za nacenika opcine super ljudina

Jozo se izrugiva udovicama Domovinskog rata, najveća tračara u gradu, nula od čovika.

ma kome se jozo ruga sramte bilo, ako može pomoći pomogne.

Za ŠIROKI
Ista su go-vna izabrana i u vas u vašem ŠIROKOM sam još niste progledali.
A i nemate mu-da javno ništa reći već buljite u zemlju k'o zombiji..
jedino vam oni što voda ćuku po širokom smi reći što misli.

A sta ce nacelniku pištolj,da brani svoju ljubavnicu ili da opomene zeninog ljubavnika?

Žarkiću dobar si covjek,imas jaja pozdravlja te Krabaja

ja nebi da idem u zenicu,mene je strah,jako

Pozivam GOSTA na kavu u hotel u Širokom jer Bigeste neradi zbog renoviranja.

Za Široki:
Kad se vratim ako se ikad vratim iz prinudnog izgnaništva u koje su me otjerali naši
kvi-slinzi navratiti ću ako ponuda bude vridila... GOST.
ps. podržaite ih još više u našem raseljavanju 'aj ostaj u zdravlju i promatraj kako nas Hrvatska UDBA raseljava i nastavite šutiti.

prijatelju problem je sto si ti sutio i otisao,problem je sto mi sutimo jer nas je strah.znaci problem je u nama jer smo,p.i.z.d.e svi odreda.a njima uspijeva imaju dobro placena radna mjjesta,uposlene zene i djecu i blizu rodbinu a imaju i ovaca za sisanje ,e to je problem i u sirokom i ljubuskom .al u ljubuskom taj problem je vise istaknut jer ljudi nemaju gdje raditi i ljubuski je najopustosenija sredina u hercegovini a ako budemo sutili n.a.j.e.b.a.l.i smo svi

Nakon bure koja se u dijelu političkih krugova Siska podigla oko nastupa Leta 3 na proslavi Dana grada, posebnim su se priopćenjem oglasili i iz riječkog benda.Oni su se u svom otvorenom pismu direktno obratili sisačkoj Mladeži HDZ-a, odakle su ih prethodno optužili da “scenskim nastupima i performansama otvoreno ili indirektno ismijavaju institucije Republike Hrvatske, Crkvu, hrvatske branitelje i druge”.
Priopćenje Leta 3 prenosimo u cijelosti;
‘Fakat nije daleko od [ * neprimjereno * ]e do [ * neprimjereno * ].
Mladeži HDZ-a čini se da Let 3 ismijava institucije hrvatske države.
Letu 3 čini se da Mladeži HDZ-a manjka razboritosti ako ne vidi:
– stranka HDZ osuđena je zbog korupcije
– njen višegodišnji lider Ivo Sanader osuđen je zbog korupcije
– lider HDZ-a prevario je hrvatsku državu i predao najveće hrvatsko poduzeće, INU, u ruke stranaca da bi za sebe primio mito
– HDZ-ov kadar je svojem rođi omogućio naplatu jednog izgrađenog WC-a po cijeni 50 normalnih WC-a
– HDZ-ovska predsjednica države izbacila je bistu Tita iz predsjedničkih dvora iako je Tito oteo okupatorima pola današnje Hrvatske
– Današnji predsjednik stranke ne izjašnjava se o tome da li je izvor njegovog prezimena turski, »Crni Marko« ili pak srpski, »[ * neprimjereno * ] Marko«. I sad Let 3 ismijava? Halo !?
HDZ je ispod kamena izvukao Željku Markić kako bi preko nje diskriminirao poštene građane koji ne rade diskriminaciju među rupama, a nikada im nije zasmetalo što svećenici u miru božjem svrdlaju u [ * neprimjereno * ].
Čisto čudo je da HDZ kao neka stara bolesna kokoš uopće može izleći ikakvu mladež.
Poručite truloj koki da promjeni svoje ponašanje, da u narod ne unosi nemir i ne širi mržnju, a vi se ugledajte na nas jer smo napredna ljudska vrsta, anđeli novog vremena, duhovna bića u zemlji bez srca…

Ljubuški je uništio Nevenko Barbarić sa svojim pomagačima i potporom koju ima od debelog ministra Borasa.Obodvojicu treba SIPA uhititi i strpati u zatvor ,Nevenka zbog isisavanja novca iz općine a ministra zbog trgovineženama.ZENICA VAS ČEKA.

Mafija vlada Ljubuškim.

ljudi moji pa odmah treba sipa da ih kupi i da nikad ne izađu vanka iz zatvora ali bolje bi ih bilo staviti kao i male ove ljude u rudnik... nevenko je [ * neprimjereno * ] naj veci i ovi jadnici sto ga dizu su jadni kao i on sam...

ono o nevenku je najbolje ne komentirati, on i ovi njegovi pijanci sto se sastaju i samo klimaju glavom i potvrđuju njegove lazi a on ljepo uziva ljeti na moru a oni u polju. .. jadnici jedni jeste glupi otvorite oci i izađite i recite svoje mišljenje. ..

ovaj ako prezivi pola godine,najsretniji je čovik na svitu

Nece sipa naseg nevenka ona ceka adama oceli donit pokila duvana na pijacu

Kolko su ti lucici milan uz pomoc brata ive opljackali hrvatsku i ovaj narod od razvitka glumine te dubrovacke hercegovacke banke i t d. Sve firme trgocop. I stotinjak firmi diljem lipe nase jeli tog ive nije stid nastupat u tv emisijama. Ha. Ha ha tosu hrvatine samo naprid

Kad nam je načelnik tako pametan zasto nam sve vise ljudi odlazi,zasto tvornice zjape prazne,zasto su spomenici grada ostavljeni da se uruse,milijun pitanja zasto

I za ovo je se moj ćaća borio, i za ovo je on svoju krv prolivao,sram neka bude cijele općine naše i šire. nije ni čudo da su svi pobjegli u švabiju

Nevenko Barbarić je gost na Radio Ljubuški ja mu postavljam pitanje da li građani Ljubuškog zaslužuju nakon 29 godina saznati tko je i pod kojim uvjetima to jest za koliko novaca postao vlasnik Naših firmi zemljišta nekretnina

ZNA SE

Ljubuške istine i laži (Mreža FTV)
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari