Ljubuške istine i laži (Mreža FTV)

ljubuski.info

Selo Zvirići. Nadomak graničnog prelaza Bijača nalazi se ogroman prostor od milijun i petstotina tisuća četvornih metara na kojem su trebali niknuti hoteli s golf terenima. No, to se nije dogodilo. Nakon toga Općinsko vijeće Ljubuški donosi odluku da ovaj prostor pretvori u industrijsku zonu. To je odlučeno prije 4 godine, ali ni do danas toga nema.

Općina Ljubuški je 2006 godine ovo zemljište dodjelila firmi Nativa u vlasništvu Milana Lučića i austrijskog investicijskog fonda. Općina ga je prodala za 2 milijuna i 312 tisuća maraka, dakle za marku i pol po četvornom metru, iako je stvarna cijena, tada bila, najmanje duplo veća. Prema planovima ovdje su trebali biti prestižni hoteli i vrhunski golf tereni, te različiti drugi sadržaji za odmor. Sve je bilo zamišljeno, kao iz bajke, a u hercegovačkom kamenu. Nakon što godinu dana ništa nije urađeno ugovor je raskinut, a općina je prema ugovoru bila obvezna vratiti novce Nativi.

"Dakle, općina Ljubuški i ja osobno ne spori taj dug, dug će se vratiti, u prvoj fazi smo spriječili pljačku državne imovine, danas štitimo općinski proračun. Koliki će se iznos vratiti, to ćemo tek vidjeti..." - o tome govori načelnik općine Nevenko Barbarić.

Kada Nevenko Barbarić govori o sprječavanju pljačke imovine, potrebno je kazati da je upravo on potpisao ugovor s Nativom o prodaji zemljišta, a kada govori o zaštiti proračuna onda se nije trebao zaduziti. Naime, krajem 2010. godine donosi se odluka o kreditnom zaduženju većem od 2 milijuna KM kod HYPO banke za vraćanje duga poduzeću Nativa sada u vlasništvu HYPO GROUP. U obrazlozenju za proračun, te godine stoji :
"Sukladno sporazumu s Nativom, koja je prema riješenju općinske službe izgubila pravo korištenja građevinskog zemljišta, općina Ljubuški osigurala je sredstva za otkup zemljišta na Bijači, koje je općini Ljubuški vrlo interesantno zbog izgradnje nove poslovne zone. Sredstva za ovu namjenu općina Ljubuški osigurala je kroz kreditno zaduzenje u iznosu od 2.315.000,00 KM"

Kredit za vraćanje duga nije bio kredit za vraćanje duga

Međutim, načelnik općine Ljubuški tu odluku nije poštovao i novac je utrošen u druge svrhe. A danas tvrdi:
"Dakle, odluka o tom novcu nije bila za vraćanje ovih sredstava!"
Na konstataciju novinarke: "Ali, je u banci podignut kredit za vraćanje tih sredstava?", Barbarić odgovara: "Ne! To se špekulira! U svakom momentu možete dobiti odluku, možete dobiti stenograme, gdje piše da ide u općinske projekte!"
"Prema našim informacijama vi ste zadužili općinu, podigli ste kredit da taj novac vratite?" - pitala je novinarka Emrić.
"Dakle, postoje odluke Općinskog vijeća, zašto je bilo to zaduženje! Dakle, ono je bilo za općinske projekte!" - odgovorio je Barbarić.
"A nije bilo za vraćanje duga?" - ponovno je priupitala novinarka, ali Barbarić je ostao dosljedan:
"Postoji odluka Općinskog vijeća, koja je jasna, postoje svjedoci, postoje vjećnici!"

Novinari FTV-a su potražili i općinske vijećnike. Evo, što je kazao Dobroslav Bukmir:
"Općinsko vijeće je donijelo odluku da se namjenski digne 2 miliona i 312 tisuća samo za isplatu Native. To načelnik nikada nije proveo!"
"Gdje je novac potrošen?" - pitala je Emrić.
"Ja nemam točnih saznanja, ali vjerojatno nekoliko godina, mi, postavljamo pitanje, i neke moje oporbene kolege, mi nemamo saznanja, mi samo znamo da nije isplaćen NATIVI. Dakle, nije namjenski potrošen."

Kako je načelnik reagirao kada ste mu postavili ta pitanja?
"Mi, kao vjećnici moramo postavljati sva pitanja normalno, načelnik u biti uvijek nešto okolo, dakle nikada nam direktno nije odgovorio."

Nepoštivanjem sporazuma već četiri godine rastu zakonske zatezne kamate.
"Koliko se ja razumim, inače je u nekoj sudskoj presudi zatezna kamata 12%, to već traje nekoliko godina, neslužbeno, ovako i ja saznajem da je to već više od 3 milijuna, što je problem, to će znači općina, svi mi građani općine Ljubuški, to na kraju vratiti."

Općinski proračun ne duguje niti jednom poduzeću niti jedne marke

Na pitanje: "Je li istina da su kamate 12% ?", načelnik kaže:
"Dakle, taj dio koji općina Ljubuški ne prihvaća i dok sam ja načelnik neće platiti ni jednu marku. Dakle, ponovit ću dok sam ja načelnik ni marku više od stvarnog duga neće platiti!"

Općinski sud Ljubuški, sutkinja Katica Artuković je donijela rješenje o ovrsi računa, prisilno ostvarenje tražbina. Barbarić kaže da kamate neće platiti. Neće, jedino ako na to pristanu vjerovnici Native, jer je zakon jasan. Općina Ljubuški se zadužila više nego to Zakon o dugu i garancijama F BiH dozvoljava, na što upozoravaju i federalni revizori u svom izvještaju.
"Provedenom revizijom konstatirali smo kako općina u cilju istinitog i točnog iskazivanja obveza i realnog planiranja njihovog izmirenja, nije proračunom planirala sredstva za potencijalne obveze koje mogu proistaći iz sudskih sporova niti je u svom knjigovodstvu evidentrala iste." - stoji u izvještaju Ureda za reviziju institucija F BiH.

Što je sa drugim dugovanjima javnim preduzećima? - bilo je naredno pitanje.
"Općinski proračun ne duguje niti jednom poduzeću niti jedne marke." - odgovorio je Barbarić.

Osim duga Nativi i Kerametalu, što su revizori zabilježili, općina duguje i Komunalnom poduzeću Ljubuški 171.000 KM, kao povrat poreza, tvrde vijećnici. Duguje se i općini Vrgorac, za isporučenu vodu ljubuškim selima. A Ugovor o isporuci vode su potpisali upravo načelnik Barbarić i gradonačelnik Vrgorca Borislav Matković. Da postoji i taj dug načelnik negira.
"Općini Vrgorac dugujete za vodu?
"Ne, ne to što je neko... dug treeeba dokazati znate! Imali smo problem sa plaćanjem vode, međutim, tu vodu je trebala plaćati bivša firma koja je upravljala tim. Općina Ljubuški ne duguje ni marke!" - kaže Barbarić.

Dug je prikazan kao tražbina vjerovnika KP Vrgorac u visini 467.920,00 KM, što pokazuju dokumenti. Barbarić ipak kaže da mirno spava.

Mirno spava i tužiteljica Vesna Ćavar

Da mirno spava poručila je i glavna tužiteljica Zapadnohercegovačke županije Vesna Ćavar, koju smo tražili da stane pred kamere što je odbila. Putem glasnogovornika poručila nam je da u slučaju Nativa nema nezakonitosti.

Dejan Ružić, glasnogovornik tužiteljstva ZHŽ:
"Tri istrage su vođene i u sve tri je analizirano da nema elemenata kaznenog djela".

Iz ureda disciplinskog tužitelja Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine, dobili smo informaciju da je Ured registrirao jednu pritužbu u 2015. godini protiv tužiteljice Vesne Ćavar, koja će biti predmet provjera u skladu sa Zakonom o VSTV-u BiH.

Načelnik Miroslav Galić

Uglavnom, sve, od istražitelja preko vlasti do pravosuđa, očito ima svoju vezu u Ljubuškom, pa smo načelnika Barbarića pitali o još jednom načelniku, onom policijskom - Miroslavu Galiću. I o kriminalu koji muči MUP Zapadnohercegovačkog kantona, smješten također u Ljubuškom, samo 200 metara dalje od zgrade općine.
"Pa gledajte, ja uistinu neznam te podatke, iskreno vam kažem!" - kaže Barbarić, a novinarka pridodaje:
"Ne znate da je načelnik Krim policije osuđivan, uvjetno zatvorom??"
"Ne! Ne, ja čovjeka znam još dok je bio načelnik PU u Posušju, za to što vi sada govorite, jednostavno ne znam!"

U maloj sredini sve se zna, pa i to da je Galić u vrijeme upravljanja policijom u Posušju, gdje je bio policijski načelnik, činio kaznena dijela. Ovo je presuda općinskog suda Široki Brijeg. Prvooptuzeni je Miroslav Galić:
"Krivi su, prvooptuženi Miroslav Galić za kazneno dijelo Krivotvorenja službene isprave, te za produljeno kazneno dijelo Zloupotrebe položaja ili ovlasti, te mu sud izriče jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 1 godinu i tri mjeseca."

Prvooptuženi Miroslav Galić je naređivao podređenima da izdaju protupravno osobne iskaznice drugim državljanima, zatim da vrše registraciju vozila bez carinjenja i plaćanja poreza, zatim da vrše naplatu u gotovini sredstava za cestarinu, vodoprivredu i doprinose, naređivao je svojim službenicima da odobravaju produženi boravak u BiH stranim državljanima, što im je poslužilo za uvoz robe u BiH bez plaćanje carine i poreza, tako su pronevjereni milijunski iznosi.
Ipak, sud je odlučio kaznu zatvora od godinu i pol preinačiti u uvjetnu na 3 godine. Kaznu je izrekao Općinski sud u Širokom Brijegu 2006. godine. Nezakonite radnje su otkrivene još 2002. godine unutarnjom kontrolom i tadašnji ministar MUP-a Zoran Vukšić, odmah je, zbog toga, udaljio Galića s posla.

"Od kuda Vam, u to vrijeme, hrabrost da prelomite i kažete da, ipak takva osoba, ne može biti časni policajac?"
"Ja tvrdim, nisam ja to uradio, on je to uradio, on je uradio to sam, zašto, je li ga netko natjerao ne znam, ali .." (sliježe ramenima)

"Ali, složili ste se da se takva osoba udalji s posla?"
"Složio sam se, dakle, da, onaj tko je radio takve postupke, se udalji s posla" - rekao je Vukšić.

Međutim, to nije trajalo ni četiri mjeseca. Odlaskom Vukšića, a dolaskom novog ministra Ivana Paponje, Galić se vraća u policiju, i to ga unapređuje na mjesto načelnika Policijske uprave Posušje. Galić je nastavio činiti kaznena dijela i 2006. je uslijedila presuda suda. No ni to nije spriječilo političke moćnike da ga, kao osuđenog policijskog službenika, udalje s posla, već čine presedan i Galića imenuju čak i na bolju poziciju, prvog čovjeka Krim policije županijskog MUP-a.

Zato smo ponovno pred Ministarstvom unutarnjih poslova. Kao i prilikom prvog dolaska, dočekala nas je tišina, koja potpuno odgovara ovom plakatu na zgradi MUP-a.

Policajci pristojni i dobronamjerni, čak radosni što nas vide, a veliki ne žele da nas prime. Glasnogovornik MUP-a Damir Čutura nam je neprimjereno pokazao izlazna vrata, rekavši da Miroslav Galić načelnik Krim policije ne želi stati pred naše kamere.

Nakon nekog vremena, rečeno nam je da će nas primiti dugogodišnji pravnik Željko Jukić, alfa i omega "prava" koji je preživio sve ministre ove županije snimanje nije želio: "Nikavih snimanja ne želim, sve što tražite, sve ću vam reći, sve što trazite, sve ćemo vam dati, samo molim vas..... pa zašto.... ništa meni ne znači, ma, ne bi, nebi, nisam ja faca koja želi snimanje."

Bez obzira na inzistiranje, Jukić je odbio javno govoriti. Tako je izbjegao odgovoriti, koji referent je u ovom sektoru uzimao novac od osoba koje su tražile dozvole za nošenje oružja, te koliko je istine u tome kako je upravo i ljubuški načelnik dobio dozvolu, bez provedene, bilo kakve, procedure.

Jukić nije želio govoriti pa nije ni demantirao da je upravo on po nalogu bivšeg ministra Ivice Gašpara izradio rješenje o zapošljavanju Miroslava Galića.

Trazili smo dokumentaciju i pojašnjenje natječajne procedure na osnovu koje je Galić primljen, trudili su se, ali nisu našli.

Postavlja se i pitanje koji čin ima Miroslav Galić i kako ga je dobio, jer da bi policijski službenik bio načelnik sektora, mora imati odgovarajući čin. Uz to Miroslav Galić nema VŠS.
Za načelnika sektora ga je imenovao Milenko Madunović, za kojeg također tvrde, da je nezakonito postavljen u vrh policije u ZH Ž-u.

Barbarić: Policija se bavila prostitucijom, krađom auta, švercom cigareta i drogom!

A ime pravnika Željke Jukića smo našli i u dokumentima presude i to kao svjedoka obrane tijekom suđenja Galiću. Da je svega ovdje bilo i da će priče još biti potvrđuje i ljubuški načelnik Nevenko Barbarić:
"Dakle, ja sam jedan od svjedoka gdje se unutar policije bavilo i prostitucijom i krađom auta i švercom cigareta i čak i droge i svim onim nedozvoljenim stvarima i nadam se da su to prošla vremena, vjerujem, uvjeren sam da su to prošla vremena!!"

Nažalost, neće biti prošla vremena, sve dok su sudionici tog vremena i danas na pozicijama i u policiji, ali i u politici.

FTV | Mreža

Glas naroda

jašta su već u talu di će se zaraditi milion maraka barem a narod se glođe

Policija u Ljubuškom je leglo kriminala i kriminalaca koji su isplivali na površinu za vrijeme rata !

Murija u kriminalu je okupator naroda i čuvar pljačkarina iz dva zadnja rata bastion sk i zaštitnik zločinaca grobar Hrvata i generator svakog zla. Pravosuđe isto tako. Evo zašto smo se borili. To je nama naša borba dala epigone zločinca maršala !!!

Slažem se u potpunosti koliko je zla Lučić napravio ovom gradu ni pfeninga mu ne treba dati i obadvojicu u Zenica poslat skupa

Barbarić je građevinski inžinjer i kao takav nije smio dozvoliti vangabaritno ruglo od zgrade preko puta općine a ove pare od Native mora istima općina vratiti ako je vladavina prava znači čovjek pravi svugdje greške gdje nema osobnog interesa Ivićeva škola

Ivo u Zagrebu piše križaljku za Ljubuški a Milan ga svituje

Hebeš ladnoću lipo je se nadisati zraka van prk-na.

barbariću koštat će te ovi posušjaci samo ih brani

Lučići su najveće štetočine koji su Ljubuški unakazili sad i dalje rade to preko lupeža i moralne vertikale Ćane Primorca koji drži ribnjak 8 godina a ni lipe nije dao za isti prostor a trebao je davati mijesečno 8 tisuća KM i niko mu ništa. Ja tim kriminalcima ne bi nikad isplatio ni lipe jer su oni počeli uništavanje ljubuško..

Nije mi jasno gore iznad neki napada zarkica,covijek jedini izisao pred tv i ne valja..pa izidi ti kad si frajer..stvarno pa jeli to moguce

Žarkiću svaka čast.Pa ljudi žalosno je kad dođe kamera,svi bježe.Nisu tako ni bježali od granata.Kakav su Vam strah utjerali u kosti.Dignite se svi i stojte čvrsto.Oni će ovo i dalje raditi ako nam vide strah u očima.Njih treba da je strah.Ovo nam nisu uradili drugi,nego mi.Najgori su na vlasti.Pa pogledajte kako izgleda predsjednik HDZ Ljubuškog,kako izgleda predsjedik Općinskog vijeća.Moralne vertikale,em lepo izgledaju,em su školovani i pametni.Ma dajte ljudi,dosta ih je viš e.Progledajte i drugi put kad dođe kamera svi pred njui recite što imate.Neka vide da nas ima.Straha se treba riješiti,nije sa njim dobro živjeti.Samo je dobar čovjek koji se ne boji i koji jasno izrazi svoj stva i mišljenje o stvarima oko sebe.

Oni koji su uništili ovaj grad oni se trebaju bojati kamera a ne pošteni svijet

Znam za floskule i slicne supljake kako se treba boriti protiv toga- kriminala, korupcije i slicnih posasti.. Ali savjetujem mladima neka ne nasjedaju na ta ognjstarska s.r.a.n.j.a i neka ne trate zivot na sizifovski posao nego neka ostave sve te jebivjetre neka se izmedju sebe potamane, a hoce kad vise ne bude naivaca i ovaca za sisanje...,dakle, neka prvim autobusom izaberu jednu od normalnih eu drzava i pocmu normalno zivjeti... Sto prije shvatite to bolje za vas i vasu buducnost

SIPA hitno uhapsiti Nevenka Barbarića I njegove pomagače koji izvlače novac iz Ljubuškog I kupuju nekretnine po Hrvatskoj.Hitno hapšenje Milana Lučića I jatagance u Ljubuškoj policiji koja je zaštitnik Nevenkovih nečasni radnji.SIPA KRENI U LJUBUŠKI.

Mafijasi sa sicilije i albanije su male mace za hdz.... treba da hdz organizira seminare na temu kako postati uspjesan mafijas... bice to izvozni proizvod broj JEDAN...lp

Zasto ftv ne napravi ovakav prilog o Lucicu pa taj je unistiio ovaj grad.

Lučići su kako je to govorio pokojni Žara prvi ešalon koji su tajfun tsunami uragan i sve ostale nepogode skupa e sad zamislite koji je hreten ovaj Barabić i hopov da ponekom ljubuškom naivcu vraća simpatije spram Lučića a ni Ćane nije daleko ustvari vrlo je blizu

Da ali je zato svojim video uratkom uvelike pridonio jačanju hrvatskih desnica i pokoje ljevice, na tom mu treba biti zahvalan hrvatski puk a i drugi puk u regiji i šire!

Nemojte tako pa za ovo je kriv isil, bradvica, sarajevo itd. Nista mi nismo krivi, sve nam to podmeću ovi oni.. Nemojte ljudi stvarno.

Pa podmeću nam oni iz Sarajeva Moldavke,podmeću nam da se registrira Mercedes S 500 bez carine i poreza,podmeću nam da na Bijači nema ništa osim golog kamena i inkunbatora,podmeću nam da Općina nije zadužena za milijunske iznose,podmeću nam da ne plaća svoje obveze.Pa da.Sve je kriv netko drugi ,a ne mi sami.Žalosno je da se bježi od istine,da se vlastitim očima ne vide stvari oko sebe.Žalosno je i razmišljanje da se ništa ne može promjeniti.

Počelo je međusobno javno optuživanje prijatelja iz interesa a do jučer zajedno mislili da imaju sve pod kontrolom!
Puno toga će da iziđe u javnost nakon podizanja kaznenih prijava...

Ima toga još.Nisu zaboravljeni ni Parkovi.Nije zaboravljeno ni sve drugo.M.L.I.N.ide polako ali sigurno.Ništa više nije kao prije.Konačno je počelo,nešto se promjenilo,pokrenulo.

Ovaj [ * neprimjereno * ] jasno i glasno pred kamerama kaze da je bilo trgovine drogom,cigaretama i prostitucijom i niko nista, bravo ...

nije mislio reći ali mu u između ostaloga baš to izletilo, ima toga još samo mu nije palo na pamet he he

možda se krivo izrazio, možda je bio sudionik a ne svjedok., a ako je bio svjedokom trebao je prijaviti kao savjesni građanin i načelnik, a ne promaknuti te ljude na veće pozicije

Na Barbi je potez.Ajde smjeni sve što treba smjeniti?Ako ima hrabrosti.

Da je pravne države ovi i ovakvi kriminalci ne bi davali izjave za tv već odavno starost dočekivali u Zenici ili Šantićevoj u Mostaru.

nije samo nevenko kriv već cijela hobotnica oko njega

zadnjih deset godina sva postavljenja je morao odobriti Nevenko Barbarić , pa bilo to u općini , županiji ili državi, do prije par godina na izbor je mogao utjecati (a možda i sada tajno utječe) Ivan Brkić-Ivić a sve ostale priče i pričice su za malu djecu

E sad od Nevenka tražiti da smjenjuje ljude koje je sam postavio

Ide Mliiiiiiiin

Nevenko Barbarić:
"Dakle, ja sam jedan od svjedoka gdje se unutar policije bavilo i prostitucijom i krađom auta i švercom cigareta i čak i droge i svim onim nedozvoljenim stvarima i nadam se da su to prošla vremena, vjerujem, uvjeren sam da su to prošla vremena!!"
zanimljivo.nacelnik jedan od svjedoka ovoga i da jutros pred opcinom nije policija sipa .f mup ..nesto ovako reci i prezivjeti da ne zavrsis u zatvoru je samo dokaz u kakvoj lopvskoj i kriminalnoj sredini mi zivimo....nevjerojatno

Kaznena prijava nakon toga tužitelj i sud pa neka se odbrani gos. Barabić

Tužiteljstvo da se drži zakona odmah bi ga pozvala na razgovor.Ovo bi trebao učiniti MUP.Da je ovo rekao netko od običnih građana već bi bio izložen kaznenom progonu.

M-A-F-I-J-A
Ovoliko nam TURCI stete nisu nanjeli za 500 godina vladavine koliko su oni.
SRAMITE SE

bolan nije 500 već 410 godina vidiš da nemaš pojma o turcima 500 godina su bili u južnoj srbiji i makedoniji ti si titina škola valjda

PISMO IZ NJEMAČKE]
Današnju objavu posvećujemo svim onim velikim domoljubima koji su otišli u inozemstvo iz jednog jedinog razloga - nemogućnosti ostvarivanja osnovnih prihoda potrebnih za život. Jasno je tko najviše odmaže kolektivnom zapošljavanju i širenju prosperiteta. Pročitajte pismo jednog Duvnjaka koji je napustio rodno ognjište:
Sa puno, puno emocija pišem ovaj tekst, ovo pismo. Prisiljen sam bio otići od svoje kuće, od svoje obitelji, iz svog Roška Polja, iz svog Tomislavgrada, s rodne grude…
Posla nije bilo nigdje. Nikakvog pomaka nigdje. Nikakve budućnosti na vidiku… Sve sam ostavio dolje. Obitelj, djevojku, prijatelje…
I sad sam ovdje u crnom svijetu, sa dobrim poslom, pristojnim životom, novi mobitel, novi stan, nova odjeća… Al opet crni svijet…
Tek sam stigao odozdal s odmora za Božić, a po glavi mi se samo mota kako da se vratim kući…
Ne izlazi mi to iz glave noćima, pa i sada kad pišem odavno je ponoć prošla, a sjedim za kompjutorom i slažem ova tužna slova. Tisuću puta na dan mi kroz glavu prođe molitva: “Bože dragi vrati me kući…”
Straši me pomisao da ću ovdje ostati cijeli svoj život…
Odem na misu ovdje u našu hrvatsku crkvu i fratar čita kad neko od starih umre i onda kaže: “Živio je ovdje od sedamdeset i neke i proveo je svoj cijeli život ovdje” Svaki put kad to pročita meni prođe kroz glavu pa neće valjda jednog dana i mene tako pročitati!
A koji je uzrok svega ovoga?
Dragi naši političari. Oni koji su svojom pohlepom, krađom, kupovanjem skupih mercedesa sebi i svojim “sinčićima”, plaćanjem ljetovanja svojim napirlitanim kćerima uništili naše živote! Svakim ukradenim novčićem ukrali ste naš život i učinili od nas životne patnike! Životne patnike u tuđini, a od naših roditelja životne patnike u domovini koji su ostali bez svoje djece jer su ih morali poslati u svijet! Znači nama ste ukrali obitelj i dom, a našim roditeljima djecu! Svaki vaš novčić je proklet, svaki vaš skupocjeni auto je proklet, svaka vaša vila na sto katova je prokleta svakom suzom našega ukradenog života!
Ali Bog sve vidi!
Bog će jednog dana prebrojiti svaki vaš ukradeni novčić, a onda svaku našu suzu, sve će to zbrojiti i onda ćete sve vratiti, sa kamatama!!!
Sto puta i svaki dan sebi reknem baš me briga za onim doli, ali mi se onda sve to skupi u prsima, ko neki teški kamen sa Zavelima ne da mi disat, pa moram ovo napisat i nekako mi zgodnije kad s vama podjelim ovu svoju tugu, lakše dišem, ako me razumijete? Toliko od mene, ne mogu više od gorčine pisati… Pozdrav svima i neka vas sve Bog čuva….

Bolan vratise sadi vamo "smilje"...

na koje će ti adz(udba)oples porez da partijske uši sebi platu istuku

Hrvatska emigracijo, pomozite da se zbace sa vlasti komunisti koji se sada zovu hdz. Udba i komunjare vladaju dičnom Hercegovinom.

barba što dalje od te gospode iz mup-a manje će te glava boliti

Ja mislim da su svi ovi, posebo ova dva zaljubljeni u svoj "predivni"ljubuski i

Šta je bilo sa Ćaninim ribnjakom i čije je to sada.Je li prodato ili kako već kad već neko gore spomenu to mjesečno plaćanje.Šta će biti sa radnicima ako su Ćanini.

ovaj je za šakom uglavu čim zine..ajme stid me di živim

U Ljubuškom je na snazi grijeh vladajući struktura. Barbariću odlazi ko te hebe možemo mi i bez tebe. Dragan Čović štiti kriminal u Ljubuškom.

Poziv Čoviću,vidiš li što se događa u Ljubuškom.Goni bandu.

Poziv SIPI kakvom bolan Čoviću on ih i drži

ćitu sa slike u kavez di mu je i misto

naj veći problem nevenku stvaraju drugovi iz mup-a valjda će konačno shvatiti

Ja osobno nebi sebi dozvolio ovakvu blamazu na tv za sto godina nacelnistva u ljubuskom a vjerujem i 90 posto posteni ljubusaka...kako je sad njemu proci kroz ljubuski..mogu misliti..

Ne briga njega ni za kakve komentare kao uostalom i Milana Lučića oni misle da su odabrani a mi da smo obične ovce za šišanje čija djeca će za života morati u inozemstvo

Ljubuške istine i laži (Mreža FTV)
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari