U Ljubuškom izdano 540 propusnica

ljubuski.info

Kako se doznaje iz Stožera civilne zaštite Grada Ljubuškog, dosad je izdano 540 propusnica, dok je u Posušju i Grudama taj broj nešto veći, a najveći, pak, u Širokom Brijegu.

Zahtjev za izdavanje propusnica moguće je preuzeti na službenoj stranici Grada Ljubuškog, a izdaju se u svrhu obavljanja zadataka provođenja i nadzora nad provođenjem mjera i aktivnosti rješavanja stanja nesreće prouzrokovane opasnošću od pojave koronavirusa (COVID-19) na području Zapadnohercegovačke županije, dokazivanja da se radni proces odvija u smjenama (na prijedlog poslodavca) te u svrhu obavljanja novinarskih zadatka (najviše dva novinara po mediju).

Prema procjeni Stožera, nekoliko zahtjeva je odbijeno, a ima i onih koji propusnice zlorabe, zbog čega je upućen poziv svima koji to rade, osobito poslodavcima, da se pridržavaju izrečenih mjera i propisa za dobrobit svih nas.

Također, iz Stožera CZ Grada Ljubuškog pozivaju građane da prate upute nadležnih institucija te da ne napuštaju svoje domove, osim u hitnim slučajevima, a sve u cilju kako bi se spriječilo širenje virusa koji itekako prijeti cijeloj BiH.

Glas naroda

Barba javi seeee,je si ziv majke ti??

delam ne falim se i ne naslikavam se ko mladunčad

Marijo Bajto dijeli propusnice kako mu Jukić kaže ,kome je dato ovliko propusnica,političarima i njihovim ljubavnicima

smiješno , odluke su im samo na papiru , smiješno je da danas ima više propusnica nego što je prije virusa bilo ljudi noću po gradu , sami sebi izdaju propusnice pa se upozoravaju opet sami sebe da ih ne zlouporabe , ne zna čovjek jeli za plakati ili za smijati

Najapa se sakrija se boli ga djon za narod

BACH...viđe li ga itko

Koliko je meni poznato Barbarić je često bio u Miletini on je Italjanu poklonio zemljište

Uplašio se jadan ko i čović da ne dobije koronu

Vani sam

Ponija sam ti med

Bajto priča po čaršiji kako on je glavni za tu Koronu u gradu

To ti je tako kad je kradeze na vlasti daju propusnice samo svojima a još neznaju u dvije županije tko im je nulti pacijent.

Jeli istina da je Bobanova konobarica zarazena

Jesi bio tamo???

Znate li tko je u stožeru CZ grada Ljubuškog ?

U CZ su Nikica Pilatic Sova i Landeka

Svaki uhljen HDZa ima propisnicu vise ih i nema od 500.

Neki dan stojim na balkonu, dimin cigar, češen jajca i vidim bilog mercedesa Srećka Brkića (Trut) iz Vitine voza se u vrime policijskog sata. A šta će njemu kojeg đavla propusnica. Inače trut je djelatnik Central osiguranja. Triba li njima propusnica u to vrime. Dajte milicijo/policijo djelujte nekako ... svi sidimo kućama a ovakvi se voikaju okolo.

Pitaj općinara Bajtu on ima rešenje za sve probleme

Jelti krivo sto se ti nisi voza....on se voza a ti cesi jajca na balkonu...i gledaj kud ko oda...bas si jadan

He he he moje komšije. Je baš mi je krivo što nisam trut evo neznan šta da radin. Nego ako je iole pameti u ovoj miliciji sankcionirajte ovo. Propusnicu mogu imati samo udovi vlasti i specijalne službe.

Moreli se dobit propusnica ako nisan u partiji.

Nemere...moras bit u.partiji prvenstveno dabi dobija propusnicu....jacu se gledar uclanitnovi dana...pa da.mogu ija surlat

Tako je Mare pa ćemo skupa balat.

U Ljubuškom izdano 540 propusnica
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari