Pravila nisu ista za sve: Čović i Dodik bi trebali u samoizolaciju

ljubuski.info

Pravila bi trebala biti jednaka za sve, kazao je dr. Jurica Arapović na konferenciji za medije Kriznog stožera HNŽ-a koja je održana u Mostaru, na pitanje kakvu sliku javnosti šalju političari koji izlaze izvan BiH, a pri tome se misli na Dragana Čovića i Milorada Dodika koji bi zbog prelaska granice trebali biti u samoizolaciji.

Naime, Federalna uprava za inspekcijske poslove je od 15. ožujka, po donošenju odluke o obaveznom sanitarnom nadzoru svih državljana BiH, rasporedila inspektore iz svih 10 inspektorata na granične prijelaze, gdje 84 federalne inspektorice i inspektora u tri smjene vrše 24-satnu sanitarnu kontrolu putnika pri ulasku u Federaciju BiH.

Dakle, svi građani BiH, koji ulaze u zemlju, trebali bi biti upućeni u obaveznu izolaciju od 14 dana.

Podsjetimo, čelnik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović u ponedjeljak je boravio u Zagrebu, gdje se susreo se s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejem Plenkovićem i predsjednikom Hrvatskoga sabora Gordanom Jandrokovićem.

Zaštitne maske nosila su sva trojica, a Čović je tada izrazio i suosjećanje s hrvatskim narodom i građanima grada Zagreba zahvaćenima potresima, te se razgovaralo i o zajedničkim naporima i uzajamnoj podršci u suzbijanju pandemije koronavirusa, prekograničnoj suradnji, pomoći Europske unije kao i dodatnim mjerama na području zdravstvenih prioriteta te očuvanju ekonomske sigurnosti.

Istog dana, Milorad Dodik boravio je u Beogradu gdje se sastao s predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučić i Dodik uslikali su se sa zaštitnim maskama protiv korona virusa, a razgovarali su o srbijanskoj pomoći Republici Srpskoj u borbi protiv zaraze koronavirusom.

bljesak.info

Glas naroda

Što sad.ne ide čova pajdi Miloradu u Banja Luku, na proslavu, i lezibejki Brnabić

prvo kazniti sanitarnog inspektora na prijelazu graničnom gdje su ušli jer su prekršili izravnu naredbu vlade da se svakom tko uđe u zemlju napiše riješenje o samoizolaciji , potom graničnoj policiji za kršenje zakona , pa onda i njima dvojici za namjernu ugrozu države

kako misle da narod sluša upute ako se oni svojim primjerom ponašaju drugačije

Kud ga je vrag nosio..lopina

Nije ovo za karantene već za Zenice.
Možete šta hoćete nećete dokle hoćete.

Odma u izolaciju I kazemu prijaviu.
Svi smo isti. Prica o borbi I odgovornosti a on sam krsi ta osnovna pravila.

Kad stupa na snagu zakon da nas udba nadgleda i priko mob.?

Puno znaci Hrvatima u Hrvatskoj podrška našeg vožda,nemojte tako.

hahah ni spomenuli mediji nisu ovaj posjet , ni lokalni, eto koliko im je važan

Pa nije spomenuo ni ljubuski portal.

George Orwell knjiga Životinjska farma:
"Svi su jednaki, ali neki su jednakiji od drugih."

Sta ce ti Orvel,pa je li u Tite bilo tako.

On je ipak presjednik Hrvata Bih iz izolacije nebi bila toliko velika adekvatna pomoć kao sa terena razumite da je njeme sada najteže da daje sve od sebe za našu sigurnost.

Ne, on je samo predsjednik Hdza a ne Hrvata u BiH

jes jadan trta ga uvatila pomrit će mu robovi

Nadam se da ce ga djava odnit.

krmad nas truje ima 20 godina i davno je svinjkolja bila

Pravila i zakon vrijede za sve isto, tako je to u Njemačkoj, Angela Merkel je u izolaciji zbog mogućeg kontakta sa zaraženom osobom. Ako to ne vrijedi za dobročinitelja onda je to opasan presedan, on je bio u kontaktu sa zaraženom osobom i sad luta sijući zarazu dalje. Tako nikada nećemo uspjeti iskorijeniti zarazu, bit ćemo svi zaraženi.

čova je predsjednik Hnsa a to je društvo udbe raznih vrsta i ništa više
Predsjednik hrvata Bih je Komšić a Rvacke MILANOVIĆ
čović i draganče vode samo rvacku udbu-koronu

Ali ne znam otkud koristi sva ta prava? pita li se itko kako, po kojem zakonu, po kojoj ovlasti? Smi li se njega uhapsit? Ima li propusnicu za policijski sat i ako ima zašto?

devedeset prve su trebali u izolaciju,sad je kasno

Pravila nisu ista za sve: Čović i Dodik bi trebali u samoizolaciju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari