Stanko Musa novi savjetnik i budući načelnik?

ljubuski.info

Stanko Musa, diplomirani inženjer građevine i dojučerašnji djelatnik tvrtke T&D Company, trebao bi postati novi savjetnik Barbarića, a kako se doznaje i njegov nasljednik upravo na poziciji načelnika. Informacija je iz HDZ BiH i kao takva ima svoju težinu.

Unazad nekoliko godina prodefiliralo je mnoštvo savjetnika, a općina je otišla u slijepu ulicu.

Kad je u pitanju tvrtka T&D Company, godinama je miljenica općinskog proračuna, obavljajući brojne građevinske radove. Tako se stvorila financijska simbioza u kojoj su građeni vodovodi, objekti, park, pločnici, sužavale ceste čak 1,5 metara, kao što pokazuje fotografija. 

Unatrag 12 godina radovi su dostigli višemilijunske vrijednosti, što pokazuju financijska izvješća.

Glas naroda

ovo na slici moze napraviti samo velika b,u,d,a,l,e,t,i,n,a

a i ovakav nogostup na slici dva moze projektirati i napraviti bas velika b.u.d.a.l.a

čestitamo budućem načelniku sretno.......

pošto musa proda jarca?ova opština posta pravo leglo KPJ-nikad udba jača nije bila samo ime prominili u adz

JP Parkovi T&D komanija su uništavači cesta i nagrđivači grada

Opština Ljubuški postaje TD kumova slama sa mnogo zvijezda repatica.

e moj musa štati je ovo tribalo da cili ljubuški stobon muća usta i pljuje potebi što nisi radija di i dosad i osta normalan i pošten covik a sada ćeš biti [ * neprimjereno * ] odman mada i nisi

da je znat šta je projektant zamislio kod izgradnje ovakvog nogostupa sa slike

Stanko Musa je nedavno diplomirao, imao je samo višu ali sad se sprema u vruću stolicu pa oće da bude ko i barba inženjer

Još jedan u plejadi fabusovaca, gdje i kad je završio visoku školu, sramota zaposlio lažnog inženjera, pa da bi se iskupio zaposli mu i sestru u financije Opcine, oba dvoje rodjeni rodjaci načelnika. Zaključak u Općini nema nepotizma!

ali zato 100% nema taslačenja u istoj.

Ustiprača je najbolje sveučilište u državi.Priznato u svim državama svijeta.Svake godine na tom sveučilištu održava se promocija diplomanata,koji ponosno primaju diplome.Posebno je za nas Ljubušake važno, da unatoč Sveučilištu u Mostaru, bilježi se svake godine rast dipomiranih studenata,koji nakon diplome unapređuju čitavo društvo i svoju općinu Ljubuški.S obzirom na povećan broj naših sugrađana koji su diplomirali na poznatom sveučilištu Ustiprača,ove godine za dan Općine Ljubuški organizirati će se domjenak gdje će načelnik Općine Ljubuški pozvati sve diplomirane da dođu na svečano slavlje gdje će ime se uručiti novčane nagrade i zahvalnice za promicanje slave i intelektualnosti naše male općine sa 22.500 stanovnika.Svi sa diplomama biti će zaposleni u državnim institucijama.

molimo ponesite crne kape sa diplomskog

Dolazi Večernji list da ovekovječi ovaj svečani događaj diplomanata sa sveučilišta Ustiprača, jer ponosna Općina Ljubuški ima se čime dičiti.Ovaj neovisni medij,koji je neovisan i nitko na njega ne može utjecati,objaviće na 3 stranice ovaj događaj.Naravno sa fotografijama diplomanata.Dugo niti jedna Općina neće se moći podičiti sa tolikim brojem vakultetlija i diploma, pa smo najbolji u BiH sa brojem diploma sa tog prestižnog vakulteta.

A po čemu je to Ustiprača bolja od veleučilišta na Gredi?od veleučilišta Bišće polje?veleučilišta Šurmanci o veleučilištima iz osrednje Bosne da i ne govorimo.Sve su to svjetski priznata učilišta di odma po svršetku ta mlađarija počimlje radit a velika većina koliko su nadareni čak i prije.

Bolje je jer ne može svak studirat u Ustiprači.Prvo treba naći gdje je to.Drugo,dok dođeš treba puno potrošiti goriva.Treće kad uzmeš diplomu trebaš se što prije vratiti jer će netko sa istog vakulteta ustiprača dobit radno mjesto.Kakvi Kiseljak,Travnik,Fabus, to su u odnosu na Ustipraču drugorazredni vakulteti.Sa tim vakultetima drugorazrednim vakultetima možeš eventualno biti direktor obdaništa,predsjednik opštinskog saveta, a sa Ustipračom možeš biti što god hoćeš nema granica.Zato je Ljubuški mjesto vrhunskih intelektualaca i mjesto gdje intelektualci imaju diplome sa najviše broja sveučilišta.Poseban napredak zabilježen zadnjih 10 godina.

o tim školama najbolje govore prazne glave njihovih učenika, odnosno takovi vladaju već izvjesno vrijeme u Ljubuškom i vidimo plodove rada ruku njihovih nažalost

po ovome što su "stručnjaci" napravili ove dvije ulice mogu bit samo jednosmjerne ( ulaz kolobarina strana i ova doli prema policiji) na ovim rtovima ne mogu se 2 vozila razmjenit

Kriza asfalta u Ljubuškom.Zadnji 20 godina u centru grada nije asfaltirana nijedna ulica.Pogledajte samo Čapljinu.Vidi li to Barba ili ne priča sa Smiljanom.

Dajte za td druga radojicu, za malce lažni general, kakvo savjetničko mjestance. Opa poso propa firma, spašavaj se, okreći kape, uvlači se u g točku i tako. Zaslužili pa gledajmo, svaki dan karnevaI, komedija a ponekom i tragedija.

IMAM KUMA ŠTO GA NITKO NEMA

Od malena mi se kume znamo
koliko smo toga prosli samo
zajedno smo puno toga prali
na kraju smo kumovi postali

Imam kuma sto ga nik'o nema
sa njim nema nikakvih problema
on je ljudi becarina prava
imam kuma nema ga drzava

Zajedno smo provodili dane
znale su nas probrane kavane
i porezne iz svakoga grada
zato jesmo kumovi mi sada.

Nama dobro općina propada
'ko će živit od svojega rada
Zato kume digni čašu svoju
oprat ćemo lovu još dikoju.

Ako je hdz gospođa šnajderica čuvalo nevenova savjetnica,može bit i ovaj hdz musavi savjetodajnik, glasno govornik, hdz leziljebović zgubidančić, iako po faci nebi reko da se dečko zna useknit.

Stanko Musa-vi nemože ni u Klobuku dobit 20 glasova!!!

Stanko samo naprijed .stojimo te .pravi covik dostojan da vodi opcinu.a samo vi blejite nemozete mu ni vode dodat

Eto ti ces u veljacima dobit.stanko dobiva izbore

Sad nas je djava stvarno odnija

očekujte obrzo betoniranje parka i pravljenje parkinga. JP parkinzi

Nisu u stanju 20 godina asfaltirati cestu od Kolobarine strane do policije i sa kružnog toka do Općine.Šta reći o takvom načelniku i takvoj Općini. Poseljačili grad,urbanizirali sela(u selima prije izbora sve asfaltiraju radi glasova).Sramota.

I nikad Načelnik da bude iz Ljubuškog.

ni ovce on čuvat ne zna

Pustite poštene ljude da rade svoj posa,da ovu općinu izvuku iz krize.

prezimenjače,

okani se ćorava posla, Muse se dosadnisu oprljali o srodne im Barbariće, nemoj ti krenut tim putem...egzistencija je egzistencija, lipo je sve dici omogućit, ali pošteno je pošteno, lipše će ti dica živit ako im je ćaća čista obraza nego da se daš u tu bratiju među Majiće, Zeliće i Barabriće...a i vjeruj mi, kad tad će sva ta kamarila pasti, u predekanama i egzilima završiti, nemoj da se nađeš među njima, molim te.

ceterum censeo...HDZ i ostale stranke treba razoriti....

Ovo zemlja Faraona.

znaćete vi pošto je musa jarca proda

Ta nije se i Musa odrekao stočarstva , 'ko neće više čuvati ovce i koze pa prodao jarca.
Ili je prešao na veći level pa čuva sto-ku krupnog zuba.
:))))))))))))))))))))

Večeras ide M.L.I.N.Gledajte mrežu FTV u 20 i 15 sati.

a šta da gledamo našu sramotu

Asfalt je star 40 godina a onaj kroz Ćukovinu že upast.... ma cila Ćukovina će propast u zemlju zajedno s onim šahtovim

To je Rupača iskopao rupe za klikere, možda, ne znam... valjanje je tudekan popularno, zna se.

nee nee neee nema nam pomoćiiii ... tudududududuuu

Sad ces nosat neciju kakicu u gacama,eto ti fakultet naivni,nema vise ni susnja ukupiti za krmenja.

Ne novi načelnik ispred HSP ,SDP,NSRzB biće Stanko Primorac moralna veličina i vertikala.. Lučića čovijek koji je preko isti došao gdije je došao.. svi ste vi banditi i mafija bezobrazn..

Stanko samo naprijed..a vi sto ne pisete pod svojim imenom stvarno imate sta za reci..

Stanko Musa novi savjetnik i budući načelnik?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari