Ponuda za Aluminij odbijena zbog HDZ-ovih kadrova i veza s Rusijom?

ljubuski.info

Sudbina mostarskog Aluminija neizvjesna je i osam mjeseci nakon gašenja proizvodnje zbog dugova kompanije.

Vlada Federacije BiH je, kao vlasnik 44 posto tvrtke, krajem prošlog mjeseca odbila ponudu izraelsko-kineskog konzorcija o njenom preuzimanju.

Obrazloženje je bilo da nije moguće ispuniti predložene uvjete Abraham grupacije. No, iz Vlade su nakon toga procurile informacije kako su stvarni razlozi za odbijanje ponude drukčiji.

O čemu je riječ provjerio je novinar Aljazeere Emir Skenderagić.

AJB

Glas naroda

Ovi udbasi misle da su najpametniji. Jedino sto znaju je varat i krast...samo dokle

Omastio bi Čović brke ali ...

Ugroženi milijarderi!!!

E moj Narode eto vam vasega Jugoslovena Covica i HDZbih sta vam uradise i rade

Imace osta ziviti prijatelji Dodik i Covic u Rusiji ne idu tano daba svaki mjesec

Jedini je izlaz da dode Korona virus na Covica i njegove uhljebe tek tada bi Hrvatski narod stao na svoje noge

Al đazira je sigurno u pravu!?Koriste situaciju da bace kosku među Hrvate,ko što Turci koriste izbjeglice za ucjenu Evrope.Ako je HDZ spriječio iznajmljivanje Aluminijskog onda mu svaka čast jer je moćan i vrti Sarajevo oko malog prsta.Izvor iz vlade optužio HDZ a prenijela Ali đazira a naši orjunaši jedva dočekali.Kao što vam profesor kaže sve triba privatizirati.

Po komentaru se vidi da si adz uhljeb koji ništa ne zna niti će ikad znati

Ma de me ti prosvjetli životari.U Aluminiju su svi krali ,od stražara do predsjednika države i krali bi i dalje da imaju od čega.Ovoliki dug stvoriti se može samo sustavnom krađom i nebrigom,ali sad svu krivicu svaljivat na Čović i HDZ i to još od izvora iz vlade i Al Đazire je teško Sarajevsko politikanstvo koje naši orjunaši jedva dočekaju.Tako optužuju Tuđmana da je izda Posavinu a oni sami metka nisu ispalili da je odbrane.

Ne može sva voda na svijetu oprati tuđmana za posavinu,niti čovića za lopovluk. A privatizirati se može samo ako si vlasnik imovine,što očito nije jasno onima koji još misle da važi ratna otimacina.

Eno vam je Bihać spasio a vi tvrdite da ste ga vi obranili.Navedi šta su tvoji uradili za Posavinu pa da vidimo ko je bio kriv.Lipo sam napisa ko je pokra Aluminiski ali vi uporno prozivate samo Čovića i HDZ.Usput rečeno HR i HDZ su poslije rata pokrenuli Aluminijski.

Pajdo tuđman je prodao posavinu i točka.sam je general miljavac dobio naredbu za povlačenje i zato dobio čin generala eto toliko o tome.a tko je to napravio aluminijski kombinat i sve hidrocentrale na neretvi ta nije tvoj kradeze

Evo gori pišeš da se nešto može prodati samo ako si vlasnik pa kako je to onda on moga prodat Posavinu.Čudni ste vi ,tili bi zemlju ali da vam je drugi oslobađa.Na internetu imate snimak gdje Stipetić priča kako je sa muslimanima dogovorio zajedničku kontraofanzivu u Posavini pa kad je on krenuo sa njihove se strane nije čuo metak podrške a kamo li nešto drugo pa ko je tu izdao.I zašto nisu pomakli liniju 95 ni milimetra kad im je Posavina draga.U Posavini su ostali slobodni teritoriji samo di je HVO bio govori li ti to nešto možda.

Bio je i u Bosanskom Brodu pa su se povukli da izginu HOSovci

Sto je pak "koska" ?

eto čovićev kanal na hrvatskom jeziku je u pravu

Svi ste vi mazge i tovari,ima Rusije stotine "Aluminija" a ovaj vas im nije ni za [ * neprimjereno * ]a potreban,sve i da jest vi ne bi vidjeli šumu od drveta

aluminijski hoce da ga kupe.njefovim param.ovi sto su.ga i unistili

I zasto dase sekiramo sto neki ne primaju platu od 3000maraka

Pola para na račun pola na crno i sve je ok.

Ponuda za Aluminij odbijena zbog HDZ-ovih kadrova i veza s Rusijom?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari