U petak Skupština Aluminija, bošnjački ministri protiv ponude izraelskog ulagača

ljubuski.info

Danas je bio zadnji dan u kojem je Vlada Federacije BiH trebala odrediti tko će je predstavljati na Skupštini Aluminija u petak. U zadnji tren je održana hitna telefonska sjednica na kojoj je punomoć za ovaj posao dobila Amela Mikulić.

Ipak, kako se doznaje, i dalje je upitno hoće li Mikulić podržati ponudu kinesko - izraelskog ulagača, odnosno, hoće li takav naputak dobiti iz Vlade FBiH.

Bošnjačka strana i dalje se oštro protivi ideji da spomenuti ulagač uđe u Aluminij, a navodno je sporno nekoliko velikih pitanja, od načina plaćanja električne energije do oslobađanja plaćanja određenih pristojbi.
Uvjeti koji se navode u ugovoru nisu prihvatljivi bošnjačkim ministrima, tako da je i dalje neizvjesno što će se dogoditi u petak na sjednici Skupštine Aluminija. Očito kako nisu usuglašena određena pitanja i nitko nije siguran mogu li se ona riješiti do petka - izjavili su iz Vlade Federacije BiH.

Nedavno je Nadzorni odbor, uz određene primjedbe, podržao ugovor kinesko - izraelskog ulagača, a očito je kako problemi u procesu i dalje postoje. Hoće li oni biti toliko veliki da se ponuda u konačnici definitivno odbije, ostaje vidjeti.

pogled.ba

Glas naroda

A što kažu hrvatski ministri? Prije su se ponašali kao da im je to ćaćevina,onda su u aluminiju stavili natpis"Zabranjeno bošnjacima i psima" Zar i dalje nismo svoj na svome,već nam sada trebaju bošnjaci spasavati aluminij? A svemoćni dobročinitelj? A prijatelj mile? Quo vadis???

Aje ne lazi da je to bilo pisalo!

Stecaj! Vratite ljudima sto ste duzni ! Nema od Al.nista...

Zar neće doktor Spasitelj dobrocinitelj spastiti Aluminij.
Ili on samo štembilja otkaze, dili kucerte sa otkazima ,
otvara spmenike, a zatvara Fabrike.

PROBLEM JE KOCE TOPITI A KO NAPLACIVAT Iisto je i muslimima i katulicima da ih ne nazivljem onijem sramnijem imenima koja su im nadivena za pljackasku harangu hrvati i bosnjaci ostali golo[ * neprimjereno * ] zajedno su srpskohrvaskibosnjacki golo[ * neprimjereno * ] vranje i milosa i alice zalosno

Mile spasavaj Aluminij. Ti si jaci I od americkog ambasodora. Ma najjaći ste ti I Dragan.

Koji su ovo eksperti Bože dragi.

U petak Skupština Aluminija, bošnjački ministri protiv ponude izraelskog ulagača
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Fra Mario Knezović: Priča Isusu o časnim sestrama s koronavirusom Na Uočnicu Cvjetnice, fra Mario Knezović | fratar.net
ljubuski.info
Učinimo iskorak Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad budale utihnu Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari