Psi lutalice podavili domaću perad

ljubuski.info

Samo što je zaseok Kutac na Humcu na kratko predahnuo od provalnika u obiteljsku kuću, novi šok je usljedio, danas, u po' bijela dana, u dvorištu kuće do nje.

Skupina od pet pasa koji danima krstare selom izvršila je pokolj sve peradi u dovrištu, i to pred očima vlasnika za samo par minuta.

Nakon povika i žurbe susjeda skupina se pasa zavukla u obližnji šumski gustiš.

Prvo što je svima palo na pamet je pomisao da te trenutno pritajene "zvijeri" u gustišu šume mogu vrlo lako zaskočiti neko dijete na povratku iz škole.

Odmah je kontaktirano lovačko društvo, usljedio je odgovor da oni nemaju ništa s tim, i, savjetovali su da potražimo vlasnike pasa.

Nakon toga je obavještena policijska postaja u Ljubuškom. Policija odmah izišla na uviđaj.

K.V.

Glas naroda

furadan, svetinja.

Di ima kupit furadana onog prijašnjeg, more li mi iko kazat? Unaprijd se zahvaljujem!!!

nisi jedini triba odma kaznit vlasnike pasa

pajdo to ti je lako rešit uzmi nekolko komadića špeka raskriži i uspi u sridinu furadana kuda idu razbacaj i za 20 minuta kad pojedu gotovi su

Mario Bilic Slofna ce to rijesiti..Naci pse..

a da nije džudžan?

kakva korist od policije izađe na uviđaj kad se nema naplatiti šteta od koga napuštenih pasa a lovci ionako nemaju šta lovit divljači neka organiziraju hajku

Sve više je pasa i lutalica, sve manje ljudi. Rješit će to naša vlast, samo da završi ovaj mjesec somoveličanja, dodjela nagrada, svečanosti iiii blagoslova, ja lova lova.

Biće prema policijskim istražiteljima pala greda od kokošinjca na kokoši ili je neki krupniji muškarac iz blizine neuračunljiv podavio kokoši

Tužitelj vodi istragu i on će kad za to dođe vrijeme objektivno izvijestiti javnost.

Polovinu ih je pobila stativa od gola koji se nalazio u kokošinjcu a druga polovina se bacila sa mosta u Studencin.... gasi svitlo, motaj kablove, svi tuci sojoj.

Ticija gripa, ili je korona virus.
Ili su i u kokosinjcu unutarstranacki izbori hahahaha

Za ovakve slučajeve treba zvat seoskog policajca
Stanka Knezovića BILOG

Dovesti kineze i oni ce to za dva domjenka rjesit, sve na svedski stol.

我们会吃掉它

I tebi sine.

Od sada otrov uz cestu. Vlasnici pasa, vezite ih.

To ce rjesit Kvesko i Barba nemojte se sekirat

Kod nas u.konsiluku na plantaži neki dan pas ugriza decka. Ono u grepe je jad sta rade sa zivinom. Janjci krpaju telad, krave i cukenja ih razvlace i zderu. Di je inspekcija i zastita zivotinja

Nije ovo prvi put na Humcu.Kristijana Purkića ćuko je ubio pivca od Mladena Šoše pa se postavlja pitanje ima li pravo čovjek pustiti kokoši u svoje vlastito dvorište od ovih nasilnika.
Ovo je klasično nasilje ali stat će mo i tome u kraj.

Tako mi je se desilo, da mi je i dite iđuć iz škole napala ćukenja. I kad san sutradan rekla gazdi kaže on"" ma neće on samo tako laje" . A dite nije moglo doć k sebi za 3 sata. I šta napravit i uradit mili Bože???

Triba obavijestit sve udruge zaštite životinja jer se nedaj Bože mogu otrovat ako nešto pojedu. Tada bi te udruge mogle snositi odgovornost, zato što nisu intervenirale na vakat !

Bože sačuvaj!

Stučeš šoferšajbe na sitno i mljevenog mesa pomješaš, napraviš loptica i baciš im u domet... tako smo napadali kasarne, mirna Bosna bez obzira na vrstu ćukice....

Evo gledam u ljubavi na selu isto ćuko izija ovcu... odstup davle

Brzo se saznalo čiji su psi, svi su sa Humca, mole se vlasnici pasa da stupe u kontakt s oštećenom obitelji u cilju saniranja štete.

Humac, ti psi su imali sreće jer su ušli u ,,pogrešnu" baštu...inače nebi nijedan kurta da su trefili u ,,pravu" baštu.

Ovo je za udbu da reši ko prija oni su odali po kokošijncin di je gorilo svjetlo kod pilića tražeći štamparije

Jutros 20.2. sam šetajući bajerom u Jegetinama vidio 6 pasa u čoporu kako šeću slobodno.To je taj isti čopor koji već mjesecima harači po Humcu i niko ništa ne poduzima.Kaže mi susjed sa Ruljaša da su njemu zadnjih 3 mjeseca ubili više od 15 kokošiju samo nikome čovjek nije prijavljivao.

Pa dobro đe ti je petopuc ili štogoć pumparice, nema ti ništa od držanja govora...

ima pajdo furadana kolko hoćeš prijašnjeg siguran 100 posto nesmin ti kazat da znam kosi reka bi ti uoči javno nesmin on se prodaje krijemično

Ćaleško vezi kerove

Jeli iko ubio dzudzana

Ima li dzudzana na Ledincu i tamo su kokosi stradale tako dzeri kaze .

Koliko ste našli

Psi lutalice podavili domaću perad
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari