Slijedi li izbacivanje Zdravka Borasa iz HDZ-a!?

ljubuski.info

MUP ZHŽ je pod velikim pritiskom kriminala, rastrojen podobnima s lažnim diplomama i policijskim službenicima s odličnim interesnim vezama s kriminalcima. Sve je to o policiji i u policiji odavno poznato.

Opetovanim plasiranjem najava povratka Zdravka Borasa u MUP ZHŽ, i to ponovno na poziciju ministra, dodanto se podgrijava ozračje u inače teškim radnim i međuljudskih odnosima u ovom ministarstvu. Čestim sastancima s policijskim službenicima, poput Milenka Madunovića, Boras pokušava održati utjecaj u ministarstvu.

U najmanju ruku, to nije korektno spram novog ministra Grbavca, ministarstvo se dodatno opterećuje tenzijama koje nemaju uporište ni u zakonu, politici a pogotovo ne zdravom razumu.

Borasu je ipak ovo bitno jer je pod istragom, što i sam dobro zna, zbog širokog spektra kaznenih djela i pred njim je dugotrajna borba u procesima gdje se može nadati kako bi tužiteljstvo ponovno moglo napraviti proceduralne pogreške. Ali, previše je toga što mu se stavlja na teret.

Slijedi li izbacivanje Zdravka Borasa iz HDZ-a!?

Iako je glavna tajnica HDZ BiH Miljana Glamuzina, nakon Borasove prvostupanjske osuđujuće presude, među odabranima kazala: Što ga smijeniti, pa nije jedini koji je osuđen?, Zdravko Boras bi mogao uskoro biti izbačen iz HDZ BIH.

Prema presudi, on je već trebao biti izbačen. Postupak treba završiti Sud časti stranke, nakon što lokalna organizacija da prijedlog. HDZ BiH je teška politička amorfna masa, koja se teško mijenja, ali naznaka za ovaj čin ima, jer o se špekulira u stranci. Čin izbacivanja će najdalje biti pokrenut nakon pravomoćne presude Županijskog suda u Splitu. Nakon presude za prijevaru HZMO, Boras mora u roku od 6 mjeseci vratiti samo oko 100.000 kuna glavnice, a, ako to ne uradi, u RH neće moći ući bez posljedica.

Pojedinci u HDZ BiH žele, iako sramežljivo, pkazati "metlu" članstvu, a i javnosti. Teret koji sa sobom nosi Boras ukazuje na to kako je potreba, ali i prilika javno, barem jednom, pokazati i šipku.

Ali Sud časti HDZ BiH desetljećima ništa nije radio, a nemali je broj onih koji su teško osramotili i još uvijek sramote HDZ BIH.

N.B.

Glas naroda

Jedini pravi ministar posten i castan covik

A šta ćemo s ivićem brkićem, smi li njega i njegove itko dirat. Zna se ko vlada iz sjene.

Ivića Brkića stoji Bariša Čolak s jedne strane a s druge obitelj Ćorić znači ne može mu nitko ništa a on uzima preko svih Džajića nekada Interijera i Bakusa a gdje Teniski savez pa sin mu igra za BiH

Ivić Brkić je postavio Nevenka Barbarića za načelnika a Brkić je kao bivši djelatnik Duvanjske prvi napravio nered s njom u privatizaciji doći će netko pa će sve razotkriti pa i bivši Termovent je dat Praljku tj Tomiću bez marke itd itd Zdravko Boras je pogriješio nije smio udariti Tihu a sve ostalo je povijest

Zdravko Boras je postavljen od strane Nevenka Barbarića da odradi posao u mandatu za TD Company. Za operativca je postavljen Elvis Šoše, čija je žena iz obitelji Tonće TD Company, fin dečko, ali ga to ne oslobađa dijela odgovornosti. Cilj je bio obnova PU Ljubuški, zakompliciralo se, pa je donešena odluka o obnovi MUP -a ŽZH, koja još nije završena, sve je pripremljeno za TD Company, koja je i dobila posao. Zdravku je bilo važno samo tendere objavljivati i ugrađivati se u njih. To je istina o opremanju MUP - a ŽZH, što netko gore spomenu, a ne dobrobit policije, u ovoj priči je odgovoran i T. Kraljević, jer je supotpisnik ovog posla..

Odmah Sport duplo bolje radi hahaha jadnoga li gradića

Jel ovo službeno stajališta mupa ministre grbavac očituj se

Što ste nervozni vrlo brzo će ivan landeka specijalista za promašene infarkta i garaže doma zdravlja na red samo polako!

Defile zla i naopakog!
Samo naprijed sve dolazi na naplatu ničija nije do zore.

Najlakse mi u ova doba pisati kad spavate.Nemoze mi niko nista jaci sam od sudbine mozete me mrzit vi koji me nevolite,nedirajte mi Mup jer ja cu se vratiti jaci nego ikada,a onda cemo se obracunati a dok se ne vratim prikupljam sve podatke da vas lakse mogu satrat.

Pehar nepise ti se dobro vidis sta Zdravko pise da se vraca,drz gace

Bio je Pehar i kad je Zdravko radio pa šta mu je mogao.Vi koji vjerujete da će se Boras vratiti ste stvarno maloumni i jadni.Neka zahvali Bogu ako mu se kazna u Splitu ne poveća.

HDZ Ljubuški je opterećen afera i ako Borasa ne izbace iz stranke samo će im naštetit.Izbori su blizu i svaka nova afera može značiti gubitak izbora.

HDZ je na aparatima. Urušava se zločinačka organizacija Nevenka Barbarića.

reci mladima barba
ako nije vojna tajna
koliko si ljubuški zadužija
u ova svoja svoja četiri mandata
ali reci u dva puta
da se mladosti ne zamanta
jel tak il ne tak l-opino brezobrazna

Ne vrijeđaj vucibatinu

Slijedi li izbacivanje Zdravka Borasa iz HDZ-a!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari