Slijedi li izbacivanje Zdravka Borasa iz HDZ-a!?

ljubuski.info

MUP ZHŽ je pod velikim pritiskom kriminala, rastrojen podobnima s lažnim diplomama i policijskim službenicima s odličnim interesnim vezama s kriminalcima. Sve je to o policiji i u policiji odavno poznato.

Opetovanim plasiranjem najava povratka Zdravka Borasa u MUP ZHŽ, i to ponovno na poziciju ministra, dodanto se podgrijava ozračje u inače teškim radnim i međuljudskih odnosima u ovom ministarstvu. Čestim sastancima s policijskim službenicima, poput Milenka Madunovića, Boras pokušava održati utjecaj u ministarstvu.

U najmanju ruku, to nije korektno spram novog ministra Grbavca, ministarstvo se dodatno opterećuje tenzijama koje nemaju uporište ni u zakonu, politici a pogotovo ne zdravom razumu.

Borasu je ipak ovo bitno jer je pod istragom, što i sam dobro zna, zbog širokog spektra kaznenih djela i pred njim je dugotrajna borba u procesima gdje se može nadati kako bi tužiteljstvo ponovno moglo napraviti proceduralne pogreške. Ali, previše je toga što mu se stavlja na teret.

Slijedi li izbacivanje Zdravka Borasa iz HDZ-a!?

Iako je glavna tajnica HDZ BiH Miljana Glamuzina, nakon Borasove prvostupanjske osuđujuće presude, među odabranima kazala: Što ga smijeniti, pa nije jedini koji je osuđen?, Zdravko Boras bi mogao uskoro biti izbačen iz HDZ BIH.

Prema presudi, on je već trebao biti izbačen. Postupak treba završiti Sud časti stranke, nakon što lokalna organizacija da prijedlog. HDZ BiH je teška politička amorfna masa, koja se teško mijenja, ali naznaka za ovaj čin ima, jer o se špekulira u stranci. Čin izbacivanja će najdalje biti pokrenut nakon pravomoćne presude Županijskog suda u Splitu. Nakon presude za prijevaru HZMO, Boras mora u roku od 6 mjeseci vratiti samo oko 100.000 kuna glavnice, a, ako to ne uradi, u RH neće moći ući bez posljedica.

Pojedinci u HDZ BiH žele, iako sramežljivo, pkazati "metlu" članstvu, a i javnosti. Teret koji sa sobom nosi Boras ukazuje na to kako je potreba, ali i prilika javno, barem jednom, pokazati i šipku.

Ali Sud časti HDZ BiH desetljećima ništa nije radio, a nemali je broj onih koji su teško osramotili i još uvijek sramote HDZ BIH.

N.B.

Glas naroda

Čuli sud časti hdz-a hahahahaha-hahahahaha

Slazem se,stvarno smijesno hahaha

ti si pobro ovo krivo protumačio, nije sud časti već bolan ne bio sud častiiii (živiooo)!

Ako budu izbacivali krimose i lopine iz hadezea neće imat tko ugasit svitlo i zatvorit vrata. Toliko o njihovoj časti.

Njega, i sve njegove odmaknuti od policije, sve koje je on doveo.....

doveo je bar 30 osoba u MUP

30x10000KM

Pogledajte policiju u Mostaru nema ni cipela pogledajte u LJubuskom kako je opremljena Borasa vratit za ministra

Vidi koliko ima placu policajac u mostaru a koliko u ljubuskom...a te cipele nije kupio od svojih novaca nego od proracuna i na njima jos klepnu...vidi koliko su placene

Boras ce opet biti ministar

Nikad a ni tad

Ne laži.Policija je moderno i pristojno odjevena.

Iz hdza treba izbaciti hdz od doba jelavica do ovih danas.

1488 dana je prošlo od javne izjave datom putem medija{FTV) od strane načelnika Ljubuškog da je svjedok vremena u kojem se svašta nezakonito događalo, od zlouporabe drogama, prostitucije, krađe vozila i sl., i da zbog takve izjave isti nije saslušan u policiji, a ni utužiteljstvu.
Zašto?
Sami zaključitie!

Mogu oni tebe izbaciti iz HDZ ,- a, ali ne mogu iz tebe HDZ izbaciti....

mućkaroš jozo barišić u paketu,van

Tko ga je primio taj ga treba izbacitit uljeza,prevršio sve granice kriminala još jedna afera uplata isplata novca na njegov račun.

Ali Audi 077ili land Rover 777uredno svaki dan u fragoli a gosti iz MUP-a se izmjenjuju na ručku.boji se on da oni ne progovore a boje se i oni da on ne progovori.uredno se održavaju sastanci npr danas pored land Rover službeni bijeli golf sedmica .vjerojatno na račun poreznih obveznika

Land rower ocarinjen na vojnu povlasticu invalidnina 70% Zdravko Boras ministar mupa.Pa gdje to ima?

077 audi placen iz Parkova

Pod hitno Borasa izbaciti iz stranke samo nam smeta zbog njega i istih kao on nalazimo se ni Nanebu ni na Zemlji dosta je zla napravio neka ga bude stid i sram sakri se u misiju rupu

Ja sam jos ministar iz sjene jos neko vrijeme i vracam se na velika vrata,neka me pokusaju dirnuti bit ce veselo.

Časni sude, nisam kriv. Ili ti sude časti

Moze sad pjevat: Sude mi, zato sto svoje (pare) volim, volim najvise

ne ga izbacivat....šta su to ostali članovi bolji ili pošteniji od njega

HDZ bi napravio glupost da ga izbaci sad. Upravo sad se treba pokazati da neće dopustiti da se cipelare bivši ministri i da će stati iza njih. Tko shvati shvatiti će.

HDZ sud častiiii
ajd' živiliii.

ili povjerenstvo o sukobu interesa hahahaha

Klasično razmišljanje hadezekana.
Kriminalac je kriminalac!

Izgleda iz teksta da je taj madunović utjecajan?

Madunović i Zdravko kao prst i nokat.

Teško da će oni ikoga izbaciti ipak je izborna godina.
P.S. ja se svakako slažem da ga treba maknuti kao i Mladena Bebeka(dezertera), jer ta dva čovjeka urušavju stranku.

Jeli to onaj Mladen Bebek što je u ratu proveo vrijeme u njemačkoj sa familijom.. auu
Pa taj čovjek je utrnio mladež

Mladen Bebek (Izbjeglica) što oda stalno za Kumom Ladenkom. Sto mu ženu zaposlio u dom zdravlja. KO će kome ako neće sam svoju ženu. ALA Rojs. Sam sebe, Landenku, Markotica, Viktora ( Isprdak Skorputov) .. Stavili se u što odbora i samo mijenjaju na kasi našoj. Samo uzimaju i uzimaju. Sve to treba preko granice zatrat gdje su i bili za vrijeme rata. Oni koju si bili tu traže danas od njih novac ispred županije. Tuga je to sve..

A stace [ * neprimjereno * ]N VIKTOR izbacit nekog iz HDZe zar je on u toj stranki zalosno trcat ce on ovi dana

Bliži se kraj oba kuma, tko hoda sa Mladenom automatski si potpiše kraj.

Bebek (Izbjeglica) - je bio glavni svjedok i pajdo Borasa na suđenjima. Klek se ( naravno lazno) da je Boras ne dužan čovjek. Lako ti je kupiti ovu bagru koja ima cijenu đon obraz.. Za male pareee.

Viktor, Mladen, Markotić, Pajdo Vučić, Kraljević, Ona dvojica Barbarića, Takvi mozgovi koji nisu nikad radili ništa, nikad odlučivali dodju u ovu poziciju? Nije niti čudo što je Ljubuski pao već 14.02.2020 ispod 20 000 stanovnika a za 3 godine ne znam gdje granica.. Bit će više fratara i spomenika nego stanovnika.

Jedan fratar, jedan političar, jedan spomenik.
Omjer koji se njeguje i blagosiva

Zdravko Boras je nula od čovjeka ali je među poštenijima adzovcima jesam li bio jasan

Hajdete balavurdijo pokvarena pa se igrajte specijalnog rata kod viktora u vrtiću i povedite udbaše partizanske i sarajevske.

Živile bradvice matići i bebeci

čuli sud časti u HDZeu hahahahahaaha
bome ovo je izjava stoljeća hahahahaahhaaha

Živili svi Veljačani tako je Dragi Bog odredio.

Sve ce to grabljani kupit pobro

Svi su ovi mali mačići za landeku i njegove kooperante!!!

Dali su pokrenute kaznene prijave protiv odgovornih u Mupu za malverzacije prilikom kupovine službenih vozila?

Zdravko Boras leti iz stranke jer radi veliku štetu HDZ-u uoči lokalnih izbora.

Njega je doveo Nevenko Barbarić zašto zna se

Mladen Bebek dezerter je ojača veljački HDZ dezerterim i uhljebim svojim kolegam koji žare i pale po selima a rata nisu vidili a posle kupili radna mista u elektri i eronetu
Sve te ljude treba šutnut iz politike jer takvi su uzeli posa onim koji su poćerani u njemačku zbog HDZ dezertera uhljeba i sad se šepure po crkvama
sve to treba javno prozvat preko medija i sa oltara kad odu HDZ pratri u opoziciju i HDZ partija propasti Hrvackog naroda

Hdz..sotone..oceli se ikad ovi svit opametit..
Daji nebira vise ..ocu li to upamptit..da nije na vlasti

Slijedi li izbacivanje Zdravka Borasa iz HDZ-a!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari