Dragan Čović obećao pomoći župi sv. Jakova apostola Međugorje

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas župni ured sv. Jakova apostola - Međugorje, gdje se sastao i razgovarao sa župnikom fra Marinkom Šakotom.

Prilikom susreta, razgovaralo se o trenutnom stanju i potrebama u ovoj župnoj zajednici. Osim stanja u župi, razgovarano je i o projektima potrebnim za ovo područje, s posebnim naglaskom na izgradnju i prilagođavanje infrastrukture, te drugim potrebnim projektima.

Uz Čovića, današnjoj posjeti nazočili su i Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ-a, Slađan Bevanda, ministar MUP-a HNŽ-a, Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Smiljan Vidić, gradonačelenik Čapljine i Nevenko Barbarić, gradonačelnik Ljubuškog.

Pomoć pri projektima obećalo je izaslanstvo HDZ-a BiH koje je predvodio predsjednik Čović s dužnosnicima HDZ-a BiH. Naglašeno je, kako će u okviru svojih ovlasti i mogućnosti, nastojati pomoći ovoj župi.

HDZ BiH

Glas naroda

Lophovu se samo klanjaju isti takvi i gori.

Štaće pomoć Međugorju oni su puni para .

Od vinjeta svi novci idu Čoviću i sad on kao "pomaže".Cesta od Tromeđe do crkve to trbate vidijeti.

Cosa nostra.

Boljševik piše i komentira pa šta očekivat

Fra Marinko Jesu to tvoji zubi ili je donacija

Hvala ti dragane fala ti dobročinitelju

moze, al izvoli te gospodo iz svog novcanika dajte a ne od naroda. sram vas bilo od naroda otimate njima dajete a koliko ima drugih potrebitih za pomoc. Fuj

Lagao titu da je komunist, sad laze Boga da je vjernik

Ma on laže i boga i vraga.

Skromnost fratra vidi se na zubima .

Pa je li kardinalos Hoser došao rješiti infrastrukturne problemos modjugorjes, ili se meni čini da je evo blaženos dobročiniteljos na istom putu spasa. Kakva vjera i bakrači, lova je bitna, lova lova.

Pratri su dragančeta proglasili blaženim pa im mora pomoć.

Divno neko drustvance.ako medjugorje prezivi ovu trojicu,moze i nuklearnu bombu.iza njih samo pustos ostaje.

Napravite kanalizaciju pa da u studencima ne zagađujete vodu hebem li vam onu na kojoj ste se obogatili.

Tebi izgleda nije napravljena kanalizacija u glavi.Usput budi rečeno ,treba raditi na izradi kanalizacije na području cijele Hercegovine a ponajprije u gušće naseljenim područjima.

I ovo je dokaz da smo u poslijednjem vremenu. Necastivi je i u crkvenim redovima ali dragi bog sve vidi i svakome po zaslugama. A i ovaj kriminalac nije dzaba dosao jer mu gori po nogama.

ne mogu vjerovat da je Crkva puna budala-oprosti mi bože
Čović je zlo Rvackog naroda od kojeg treba bižat ko od Sotone

Komunistički zlotvori uvukli su se u crkvu, uništavaju vjeru iznutra, narod gubi volju živjeti sa takvom crkvom i političarima te napušta ove prostore. Zauvijek. Eto vam čović i ta klika kokunjara, herceg itd.

Ona cesta od Tromede do Crkve je jos dobra ,sta je po okolnim ulicama, Boze sacuvaj sta je ono , a ovu sliku ne treba ni komentirat

Međugorje je očiti primjer,kako mi i kad imamo neznani.Još mi puno toga moramo učiti.

Hvala ti dobročinitelju!
Hvala ti Dragane za sve!

Svi za korupciju, svi za kriminal, svima nove zube i širo osmjeh...

To su pare sa blokiranog Bozanićevog računa u Vatikanu. Nije prošla Čikolinda pa je kriv i kažnjen tako je Papa lijepo zovnuo Čovića i reko deder malo Marinku, okupite cijeli HDZ i MUP obe županije i podmitite Šakotu. Marinko naivčino!

Ma tu triba uzet porez i prirez a ne davat nikome.Tu u medjugorju toliko varaju i kradu i id poreza i od zdravsta i svega drugoga

Ma tita njima triba vratit bagrase osilila

Da nema neko turbinu od toyote

To je jedna tajna masonska veza nije više ni tajna, od hercegovačkih političara preko hrvatskih političara do Iluminata pape pa sve do njegovih nadređenih rokfelera i rothschilda. Nadređeni im je Sotona. Masoni trećeg stupnja već imaju komunikaciju s njim, da sa Sotonom.

A bože dragi eto u Međugorju jad i bijeda pa im treba pomoci, rijeke talijana i drugih hodočasnika dolazi u Međugorje pa šta ce više, kruha preko pogače, e moj čoviću dođi u ljubuški, čitluk i tako pa otvori koju firmu malo vecu da nam ovi ljudi ostanu u svojoj domovini lp.

Sad vas vrag odnija u 1 vrici obojicu..ostupi davle vise i tog hdz..a..stas in pomamagat nema njima korist pomagat..to su svi redon doli djavli..kakva vjera kakvi bakcari..ovo malonjos po bosni sirotinje sto ima tocen 1 vrime rafit..ovi nasi su svi osli nemogu radnika mac a porez nista..dnevnice jad..gladne usi se najele pa bisne..svaka 2.kuva rastava [ * neprimjereno * ]aluk

Sakota ima vise novaca od cijele BIH. Zar nema potrebitiji. Recimo tvoja tetka koja je izgubila muza koji je bio u HVOu. Daliste joj gansonjeru od 30 kvadrata u koju je ulozila 10 tisuca maraka jer je sve bilo devastirano i pozajmila novce al dali je na koristenje gdje je mogu izbacit kad god hoce. Sto znaci privremeni smjestaj

Dragan Čović obećao pomoći župi sv. Jakova apostola Međugorje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari