Barbarić i Kvesić građani prvog reda

ljubuski.info

Gradonačelnik Nevenko Barbarić i predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić službena vozila, koja koriste i u privatne svrhe, parkiraju gdje im se prohtije.

Slobodnih parkirnih mjesta u okolici ove lokacije ima na pretek, a samo je stotinjak metara do rezerviranih parkirnih mjesta kod zgrade gradske uprave, koja su namijenjena za ova dva vozila.

Često se ova dva vozila mogu vidjeti parkirana ispred PU Ljubuški, dok običan čovjek koji se kratko parkiran na slično mjesto odmah dobije jezikovu juhu od dežurnog policajca, nerijetko i kaznu.

Jesu li Barbarić i Kvesić građani prvog reda, a običan svijet zaista stoka sitnog zuba?

U PU Ljubuški najrevniji za etničku i političku čistoću parkinga je upravo njen načelnik, Milenko Madunović, kojemu je to jedan od prioriteta u radu. Sustavno potpisuje kazne za pogrešno parkiranje, ali mu ipak gdjekoja promakne.

Madunović je vrlo blizak vladajućima Barbariću i Kvesiću, a to potvrđuju najnoviji istražni postupci, koje je opstruirao.

Gradsko vijeće Ljubuški, koliko nam je poznato, nikada nije donijelo odluku o dodjeljivanju parkirnih mjesta na korištenje ustanovama i institucijama.

Kultiviranje vozača, a posebno izabranih dužnosnika, potrebno je sustavno provoditi, ali moguće je kako je zov moći i bahatosti bitno snažniji od skromnosti.

Z.B.

Glas naroda

Za Zvonku.
Pa oni su nama primjer i imaju sigurna primanja a mi im to omogućujemo a oni bahati ko Turci bir vaktile.
Treba ih Prozivati.

Makso nemere tako ni po babi ni po stričevima nego pravdi boga oca razumiješ makso.

samo jedno kratko pitanje
zašto novopečeni grad ljubuški
naplaćiva gradske parkinge
a većina zapadnohercegovački
gradova ne naplaćiva
jel zato što ljubuški i okolna sela
ima mnogo više bu- daletina
za razliku od drugi gradova

Triba platit da bi vidija Antuntuna

Ee moj narodee

Narod ko narod samo tracaju i blate te,s tobom pije kavu cim ode prica protiv tebe...to su dvolicne osobe.Sretno svima na tracanju za dobrim konjem prasina se dize i nije mi vazno sto se prica vec tko prica.

Da ti nije vazno nebi citao komentare i odgovarao na njih.Istina boli

A,gosp.sto ste vi na njemu,ja samo govorim istinu i istinu...samo znate blablablablaaaaa i vridjat ljude kako vas nije stid i sram.Bog vas blagosovio i pamet vam dao

a kako peharparkira na ovaj parkig kad ima toliko skobodnog mjesta u blizini

Objavite kako Pehar parkira danas ispred PU na mjestu predvidenom za invalide..sve objavite...Njegov Golf V sive boje...

Barbarić i Kvesić građani prvog reda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari