Martina Mlinarević preuzima dužnost veleposlanice u Češkoj

ljubuski.info

Novoimenovana veleposlanica Bosne i Hercegovine u Republici Češkoj Martina Mlinarević u siječnju bi trebala preuzeti ovu dužnost.

Unatoč višemjesečnim političkim pritiscima i medijskom cyberbullingu, sabotažama i pokušajima da mi se napakosti na sve načine, danas je održan moj Završni razgovor pred Ministarstvom vanjskih poslova, a nekadašnji veleposlanici, šefovi Odsjeka i sudionici, u javnom obrazlaganju na koncu mog govora složili su se da je to bila najbolja prezentacija i izlaganje novoimenovanog amabasadora u zadnjih dvadesetak godina. Inovativno, otvoreno i drukčije. Hvala što ste stajali uz mene, bezuvjetno. Sredinom siječnja odlazim za Prag i dati ću sve od sebe da budem istinski predstavnik Bosne i Hercegovine koji će služiti vama na ponos, navela je Mlinarević.

Nakon svih provedenih procedura veleposlanica Martina Mlinarević dobila je agreman od Republike Češke.

Na ovu poziciju ovu, jednu od najčitanijih bh. književnica posljednjih godina, imenovao je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić. Ovo imenovanje bilo je povod i mnogim nesuglasicama i kritikama jer veleposlanica Mlinarević nije imala sveučilištno obrazovanje, no ona je kazala kako će svoje obrazovanje nastaviti u Češkoj.

Glas naroda

Toliko retardiranih koji odobravaju retardiranu zbog retardiranih sve retardirano u p.m.

ovo je medicina za adeze lopovluk-Martina ambasadorica

Martina Mlinarević preuzima dužnost veleposlanice u Češkoj
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari