Ususret Valentinovu raspisan literarni natječaj na temu "Ljubav je…"

ljubuski.info

Povodom predstojećeg mjeseca veljače - mjeseca ljubavi (Valentinovo) JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški poziva učenike petih razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški da se odazovu literarnom natječaju na temu "Ljubav je…", koji ostaje otvoren do ponedjeljka 10. veljače 2020. godine.

Dugo vremena psiholozi su bili neskloni kako definiranju tako i istraživanju fenomena ljubavi. Izgleda da se ta tema smatrala neozbiljnom i neprikladnom, a ništa bolje nisu prolazili ni oni koji su je pokušavali istraživati.

Ni dan danas, na ta vječna pitanja o ljubavi, zaljubljenosti i leptirićima u trbuhu, nismo uspjeli naći jedinstven odgovor.

Veliki pisci znali su kako je ljubav neiscrpna tema koja može inspirirati najveća djela književnosti. A što o ljubavi misle učenici petih razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški doznat ćemo na izložbi literarnih radova na temu "Ljubav je…".

Ista će se upriličiti u petak 14. veljače 2020. godine, s početkom u 13 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

opet se javlja Vizitaner Barbin žetončić koji ide svugdje ko vegeta

bravo vizitaneru pod tvojin rukovodstvon knjižara i kultura u gradu oživila

To je kad uhljeb ludo voli vlast!

Sta je s ostalim skolama na pidrucju opcine? Trebali ste i njima dati mogucnost da pisu,. Ako ste odabrali prti razred, onda oz svih skola neka bude peti razred. Uhljebi i stapovi bezobrazni

Ususret Valentinovu raspisan literarni natječaj na temu "Ljubav je…"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari