Nakon mjesec dana odstupio Petar Šuvak, trener Izviđača

ljubuski.info

Petar Šuvak koji je početkom prosinca 2019. godine imenovan trenerom prve momčadi RK Izviđač Central osiguranje, nakon što se je Uprava kluba sporazumno razišla s dotadašnjim trenerom Mariom Bjelišem, zahvalio se na povjerenoj funkciji te odstupio je s mjesta prvog trenera u klubu.

Napomenimo, "Skauti" su pod vodstvom ovog mladog stručnjaka, u završnici prvenstva, ostvarili tri pobjede, savladani su Iskara i Konjuh na domaćem parketu, te Vogošća u Vogošći.

Nakon ostavke Petra Šuvaka Uprava kluba je promptno reagirala te je za novog trenera imenovala Tonija Čolinu, bivšeg dugogodišnjeg trenera u klubu, a trenutno izbornika Kadetske rukometne reprezentacija Bosne i Hercegovine

U svojoj trenerskoj karijeri Toni Čolina je sezonu i pol vodio momčad RK Konjuh, a prije toga bio je pomoćni trener prve ekipe RK Izviđača CO u razdoblju od 2013. do 2017. i to Zdenku Grbavcu "Grbi" i Dariju Mikuliću, te u istom razdoblju bio prvi trener RK Izviđač CO II.

Također, usporedno je radio i kao trener u omladinskim kategorijama Školi rukometa Izviđač, sa kojima je nizao uspjehe na završnicama državnih prvenstava.

Toni Čolina je profesor sporta i magistar kineziologije, te je ujedno i nosilac EHF master coach licence.

Sretno Toni!

RK Izviđač

Glas naroda

Rano je za colinu tupsoni tupavi .

Jel ovaj ranije imao 3 od 3 pobjede

dajte dite materi! Bravo Toni i sretno!

pocetak kraje Izvidjaca

E tu ste se usrećili .... adio Izviđač ! Nikad više te jeseni nikad više te ljubavi , ovdije će se zavrsiti preljepa prica o rk Izviđač.

nepismen si

Sport na granici sporta,igra samo ograničen broj ljudi,neinteresantan,upitno je hoće li u budućnosti biti olimpijski?Jeste li igdje vidili da ljudi samoinicijativno igraju rukomet?Sport najsličniji hrkljušu.

I to najsličniji hrkljušu na male golove, što je najstrašnije...

napokon pravi potez! moramo vjerovati mladjima. a prerano nije, vec jedino mozda prekasno, al ćaća će to dovesti na svoje. dajte mu bar punu godinu.
uspjesan rad Čole i sretno

Bravo legendo čola, to je trener s pravom taktikom i strasti za igrom! Samo naprijed!!

Naprijed čole!!!!! Svaka čast na izboru, naš Ljubušak, dobar momak i još bolji čovjek, voli raju a i raja njega!!!! U rukometu je cijeli život. Sretno prijatelju

Tu triba dovest Denisa Buntića da napravi malo reda i podigne reiting.

Buntić ima novo misto u Rafaelu i tu mu je najbolje.

Šuvak svaka čast na stavu, ne slaganje sa upravom znači da želiš sam birat ko igra očito nisi smio bit neovisan kapa do poda , zato se mlade snage vesele povratku jer pošteno vodiš tim jer igra ko zasluži a znamo da i tu ima negodovanja upravljački struktura.

Nakon mjesec dana odstupio Petar Šuvak, trener Izviđača
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari