Prodaja markica Zavoda za zdravstveno osiguranje ZHŽ u HP Mostar

ljubuski.info

U glavnim poštanskim uredima HP Mostar u Širokom Brijegu, Grudama, Ljubuškom i Posušju osiguranici će moći kupiti markice, odnosno premije osiguranja ZZO-a ZHŽ, u razdoblju od 16. 12. 2019. do 30. 3. 2020. godine.

Također, u prostorijama područnih ureda Zavoda HNŽ-a u Mostaru (šalter u Domu zdravlja Mostar), Čitluku (Stjepana Radića br. 3) i Neumu (Zagrebačka bb) se nalaze izdvojeni šalteri HP Mostar koji sutakođer prilagođenikorisnicima u kupovini markica ZZO HNŽ.Premije osiguranja za ovu županiju se mogu kupovati u razdoblju od 16. 12. 2019. do 1. 3. 2020. godine.

Nadalje, markice ZZO HNŽse mogu kupiti i u sljedećim poštanskim uredima u Mostaru: Glavna pošta (Tvrtka Miloša bb), PU Avenija i PU Balinovac.

Time je nabava markica za osiguranike jednostavna i brza, sve na jednom mjestu uz Hrvatsku poštu Mostar.

Glas naroda

Jeste li rekli da je ove godine elektronska iskaznica

Koja podvala od nove godine su elektronske iskaznice i netrebaju više markice kupovati već se digitalno vodi.a ovo markice valjda natiskalo previše pa hoće da neinformirani narod dodatno opljačkaju sramota

Prodaja markica je protuzakonita prihod od njih je izravan prihod hdz !!!

MArkice su sramota

Što je to u ovoj vlasti zakonito i pučku misu namještaju za partiju za vođu!

Zavode treba ukinuti jer služe samo za uhljebe a cjeli posao je ovjera knjižica

hadezearina

odakle će uzimati lovu ako se zavod ukine to im je koka nosilja

Bojkot kradeze markica

hdz nije stranka to je firma pionira

Samo ovjera knjižica.Sve ostalo je gola pljačka.

Narode trebamo bojkotirati te Markove,to je nezakoniti,pare HDZ u,i njegovoj prljavoj mašineriji,auti stanovi itd.Nas je sedmero u kući godinama plaćamo,taj novac se ne troši transparentno,a mirovina 370 km.Sram vas bilo [ * neprimjereno * ],kradete braću i ogolište i raselište.

Kojom logikom se nabavljaju ove markice? Moze ju imati doslovno bilo tko, cijelu godinu se setati po Domu zdravlja i gotovo nista ne placati, a ukoliko ste zaposleni u bilo kojoj boljoj firmi i dogodi se da nemate markice, docekaju vas na nisan u DZ, te sve trebate placati. Komu ide onda tih par tisuća maraka godisnje za zdravstveno ako ih vi ne možete koristiti !!?

Ovo je jos dobro postovani Gradjani od 2021 na desni rukav odjece zakacice nam Davidovu Zvijezdu

Njima je zvjezda na rukavu vidiš šta rade a namapomoći nema,ko Palestinci..

Prodaja markica Zavoda za zdravstveno osiguranje ZHŽ u HP Mostar
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari