HDZ BiH za svoj uspjeh može zahvaliti Komšiću

ljubuski.info

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH je stranka bez koje vlast u BiH ne može funkcionirati ali kojoj, zapravo, odgovara da se pitanje Izbornog zakona BiH još ne riješi.

U pregovorima o formiranju vlasti u Federaciji BiH žuri se Stranci demokratske akcije (SDA). Vjerujem da će to s Vladom FBiH ići teže jer HDZ BiH to sada koristi da progura neke svoje ciljeve. Jedini kojima se žuri je SDA zbog Sarajevske županije.

Ne znam što očekivati kad formiraju vlast partneri koji imaju ovako nizak stupanj povjerenja. HDZ BiH treba biti zahvalan Komšiću za svoj izborni uspjeh a izmjena Izbornog zakona toj stranci, zapravo, ne odgovara, ustvrdsila jepolitička analitičarka Ivana Marić.

Što se tiče Izbornog zakona, HDZ BiH se poziva na odluku Ustavnog suda, ali se ne obazire na druge odluke. Političari se ponašaju kao za švedskim stolom. Ali, upravo zahvaljujući kandidaturi Željka Komšića, HDZ je ostvario najbolje rezultate u posljednjih dvadeset godina. O tome nitko ne priča. Bez HDZ-a BiH se ne može ni formirati vlasti niti ona može funkcionirati. Tako da im ta priča jednostavno jako dobro služi, izgubili su potpuno oporbu. Nisam sigurna koliko im zaista odgovara da se tu priču završi jer bi onda morali rješavati konkretne probleme građana, navodi politička analitičarka Ivana Marić.

N1

Glas naroda

Koji ku... di su komentati?

Najvažnije je da je komšić stavljen gdje mu je mjesto pregovara izetbegović s čovićem a komšić za taj stol ne može on je bakirov mali od kužine

Ne dajte glas Kolindi

Ista [ * neprimjereno * ] jedan drugi i treci

Svi za Škoru dosta vise čokolinde i anemicnog i draganceta

Adeze je udbaška stranka jednopartijska gora od JNA a ona je samo paraziz i "provaljena" je u hrvackoj tako da ovde nema nikakav legitimitet i obezglavljena jer čović samo pase adeze poduzeća da bi hranio stranačku mašineriju uhljeba i navlači gnjev naroda na sebe .

Svi za dr.Škoru došta više
čokolinde
anemičnog
i njonje sa 800 glasova-tako se to piše!

hadezeu nije odgovaralo ni 1992 da se rat završi

Adeze je posle referenduma na kome se narod izjasnio za cjelovitu BIH potega Banovinu to jest podjelu BIH tako da mi izginemo a oni se uhljebe.Ta politika je dobila 111 godina u hagu i ubio se prav čovjek general Praljak no još neki sanjaju Banovinu a naša Banovina je otišla u Bavarsku u Minken tamo imamo pola miliona Rvata.

Komšić je samo oružje pokvarene bošnjačke politike ali mi nikako nije jasno koliko Čović može biti [ * neprimjereno * ] i pokvaren da s njima pregovara a bit pregovaranja je samo da zadrži ministarstvo financija samo da bi mogli sebi isplaćivati plaće i ništa više od toga.Ovdje ako se nešto radikalo ne dogodi ostat će samo Komšić i Čović i jedan drugog će uvjeravati kakva BiH treba da bude u biti ovo je nakarad država koja se mora podijeliti i tada neka ide svatko na svoju stranu..

da imamo Hercegbosnu ona bi bila prazna narod bi sav pobiga u njemačku nego je Komšić spas i pravda za Hrvate.Braniteljska prava ma kakva bila za početak su ostvarena u Sarajevu a ne u Širokom.Neka nam sude i Sarajevu tamo su z.branitelji poštovani i priznati a ne u diktaturi bivšeg Vođe poručnika JNA.Sve je kupio što se dalo kupit i propa propa !
Pozdravlja ga aluminij i croacija osiguranje oni mu prvi dolaze u kućne posjete njegovi uhljebi!..?

Kako bi ovo IRA riješila

Samo da pitam ovoga sto kaze svi za Skoru, sta on misli da bi Skoro vise uradio od Kolinde. Kakav je Skoro najbolje govori to sto ga 2 bivsa predsjednika podrzavaju. Zivim vani, i Kolinda je vise Hrvatsku pozitivno promovirala od svih novina i portala zadnji 10 godina. Imali smo dvojicu predsjenika koji Hercegovinu nisu ni posjecivali ni spominjali, sad kad imamo nekoga tko nas podrzava citam ovakve komentare svi za Skoru.. Skoro je samo projekt Mosta i ostalih kojima se ne svidja moderna i uspjesna Hrvatska

Hrvati u BiH su poraženi i poniženi a sve zbog politike HDZ-a

Zato si ti tamo što ti se sviiđa moderna adeze država.

Bandić dočekao Brenu u Zagrebu, a na njenom koncertu vijore zastave Jugoslavije.
Pametnom dosta....

Čudi da se skender nije kandidira on bolesno pati da nešto bude al ga nitko ne [ * neprimjereno * ] za suvu šljivu jadnik propali lik zajedno sa najuspješnijim menadžerom i firmistom u povjesti ljubuškog

Tko u poiciji radi a dužan je PDV to je najveći kriminalac i propalitet to treba šti hitnije izbacitu a mup se javno očitivati tko je to ime i prezuma zatražit od porezne uprave tko je prevarant i kriminalac to treba zabranit da radi igdje u državi sramota ljudskog roda gore od ratnog zločinca tri puta odmah objaviti državu varat a plaću uzimat bolesno to sano možeboljševik

HDZ BiH za svoj uspjeh može zahvaliti Komšiću
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari