Jelčić zadovoljan dosadašnjim radom županijske Skupštine

ljubuski.info

Skupština Zapadnohercegovačke županije održala je u petak svoju redovitu 12. sjednicu u Širokome Brijegu, a sudeći po najavi predsjednika Skupštine, to neće biti i posljednja u ovoj godini.
Mislim da ovo nije zadnja sjednica Skupštine, imat ćemo još jednu do kraja godine na kojoj bi trebao biti proračun za 2020. godinu jer bitno nam je da to bude u ovoj godini, kazao je Jelčić uoči početka sjednice.

Od novinara je upitan ocijeniti rad Skupštine u proteklih godinu dana.
Iskreno, zadovoljan sam i brojem i kvalitetom sjednica, možda nekada sam broj nije pokazatelj kvalitete već samo kvantitete. Sjednice su dosta žučne, konstruktivne, priča se o svemu, zastupnici su dosta aktivni, osobno sam zadovoljan dosadašnjim radom, ocijenio je predsjednik Skupštine ZHŽ.

Novinari su mu ukazali na kritiku analitičara kako se vladajući ne bave stvarnim problemima građana poput pitanja nezaposlenosti mladih, položaja nezaposlenih majki i slično te je upitan hoće li se nešto promijeniti po tom pitanju.
Sami zakon o turizmu je bitan za gospodarstvo, jer je on uz poljoprivredu, bitan čimbenik za razvoj županije koji može generirati nova radna mjesta. Sve ovisi kako gledamo koji zakon. Na prošloj sjednici je usvojen zakon o poticanju malog gospodarstva, a po meni su to prave teme i pravi zakoni koji trebaju odgovoriti na pitanja o odlasku mladih tj. da ostanu na ovim prostorima i pronađu svoju budućnost. Svakako treba još više o tome raspravljati, a mi ćemo poticati i Vladu i Skupštinu da o tome malo više pričaju i iznađu neka nova rješenja, zaključio je predsjednik Skupštine ZHŽ Ivan Jelčić.

bljesak.info

Glas naroda

Pa normala da su zadovoljni, jer ih samo interesira da mogu na prvoga podmiriti plaće
A za drugo ih nije briga a i ne mora

Jadna mačko

Trola, Toni i sad se nadamo David, uz njih još i Vedran. Ljudi su normalni i čvrsto na zemlji, rade dobar posao a k tome su još mladi i vrijeme je pred njima. Ljubuški to zaslužuje, nemojmo biti destruktivni, pogotovo na ovom portalu i pljuvati po svemu živom i što valja i što ne valja. Trudimo se svi zajedno biti pozitivni i dobronamjerni, posebno u ovom blaženom vremenu... Mir i dobro!

Njima je dobro ugrade se u proviziju,vozaju sluzbena auta,jedu na racun,majke jesi ti normalan ili se pravis neupucen

Ovaj sto ih podrtazava je jedan od njih,ili im viri iz [ * neprimjereno * ]

Koja protekcija nekog bijednika ...malo ih pitaju tko su im savjetnici...osnovna skola i td.,koliko su ukrali para sa Kravice Markotic i ostali...sram vas bilo

Mrznja ce vas pojesti! Momci samo naprijed, vas rad govori za vas, ljubuski nikad ljepsi i uredjeniji, mlad covjek dosao za ministra Mupa, opet vam ne valja tko bi vam ugodio. Davide sretno i ostani isti!

Tebi je vjerojatno dobro ili si se negdje uhljebio ili im viris iz .uze

Da nije Tonija ovi i sto ih ti spominjes nebi po svojim sposobnostima mogli prodavati kokice po ljubuskom..

Herag jadna majko izmisljeni funkcija

Ovaj covjek je osvjezenje u HDZ. Ja ga poznajem i definitivno je pozitiva u HDZ. Sva ova mladja ekipa se stvarno trudi da se dokaze i da napravi nesto. Na zalost nije lako nakon godina nerada i pogresnog smjera nesto pokrenuti da ide dobrim putem

Ili ti je nešto obećo?tj.slagao,ili si onaj sa velikim zubima,pa bi leba bez motike.kad već od viska i crne magije nema ništa?

Jelčić zadovoljan dosadašnjim radom županijske Skupštine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari