Čović boravio u radnoj posjeti Županijskom odboru HDZ-a BiH ZHŽ

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović nazočio je jučer u Širokom Brijegu na proširenoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Zapadnohercegovačke županije.

Na sastanku su, pored članova Županijskog odbora nazočili članovi Vlade i Skupštine Zapadnohercegovačke županije, predsjednici općinskih i gradskog vijeća, načelnici i gradonačelnici iz ZHŽ.

Ivan Leko, predsjednik Županijskog odbora i zastupnik u Skupštini, predstavio je rad Odbora, te rad organizacija unutar istog, Mladeži, Zajednice žena i Kluba utemeljitelja. Naglasio je kako se radi o dobro organiziranim stranačkim strukturama te je pozdravio dolazak Čovića u svečano radnu posjetu.

Leko je predstavio aktivnosti na području Županije, uz aktualnu političku situaciju, naglasio je kako je razvoj ove županije iznimno važan i za funkcioniranje svake lokalne sredine.

Na sastanku se razgovaralo i o izazovima u nadolazećoj izbornoj godini. Ističući važnost nadolazećih lokalnih izbora 2020. godine, zaključeno je kako se svi započeti projekti moraju završiti u zadanom vremenskom okviru, a potrebne buduće projekte planirati i predstaviti na dobrobit svih žitelja ove županije.

Predsjednik Čović kazao je kako će stranka, kao i do sada, nastaviti pratiti sve projekte na ovome području, bilo da se radi o infrastrukturnim, gospodarskim ili kulturnim projektima.
Stojimo do kraja na poziciji da pratimo sve vaše ideje i projekte, posebno kada su u pitanju veće razine vlasti, entitetska ali i razina BiH, za naredne četiri godine, istaknuo je Čović.

U svom obraćanju, Čović je govorio i o trenutnoj političkoj situaciji te je izrazio nadu kako bi se novo Vijeće ministara trebalo formirati do kraja godine.

Ističuući važnost lokalnih izbora 2020 godine, Čović je kazao kako su teme koje su danas otvorene i raspravljene, dobra osnova za plan rada do sljedećih lokalnih izbora. HDZ BiH sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora mora uvjerljivo dobiti povjerenje na Lokalnim izborima i zadržati postojeće pozicije u ovoj županiji, naglašeno je.

Govoreći o predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj, upućen je poziv za potporu i izlaznost u što većem broju kroz sve stranačke strukture za kandidatkinju HDZ-a RH gđu. Kolindu Grabar Kitarović.

Glas naroda

Lopina u posjeti lopinama.

Pasti će i Radobolja, a snjim i ove lo . pine koje sjede u Županijskom odboru više od 20 godina.

Omg kako je mogao tako direktno izjavit "glasajte za Kolindu". Prvo je on pa ce pocet pratri po crkvama!

Kako su poceli namjestat izbore, nema straha za Koli i ovog puta. Pola nas koji ni ne izadjemo na izbore, glasat cemo za nju ni ne znajuci

Vidi Ivića i osmijeha

Jesu li ovo poslušne potrčke na stolicama ? Sve će raditi kako partija kaže,narode otvorite oči maglu vam prodaje ima 30 g

postalo gadljivo jarane beri,beri

Ljudi ovi ,Knezović i Mandić ne znaju strane svijeta a iskaču iz svake paštete samo ne znam gdje im je Vilson on im je treći mušketir?.

odakle ovog Jukića, pa nije u odboru? spremi se Jukiću, dan dolazi da odgovaraš za kriminal.

Čović boravio u radnoj posjeti Županijskom odboru HDZ-a BiH ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari