FTV Mreža: Ministar udara nisko

ljubuski.info

Novinarska ekipa televizijske emisije Mreža dva dana je, prošli tjedan, boravila u Ljubuškom. Njihov interes je prije svega privuklo stanje u ZHŽ, ali i fizički napad ministra unutarnjih poslova ZHŽ Zdravka Borasa na građanina Ljubuškog.

Pred emisiju isključen odašiljač

Prilog traje 12 minuta i otvara brojna pitanja ali i daje odgovore na brojne nezakonitosti. Ministar Boras nije želio dati izjavu nego je, kao i brojni drugi, bježao od novinara. I prije emitiranja, emisija je polučila veliku pozornost, budući da je, neposredno pred emitiranje, isključen odašiljač putem kojeg FTV pokriva ovo područje. Nakon brojnih poziva građana i intervencije generalnog direktora Džemala Šabića, odašiljač je vraćen u funkciju, iako je u punom kapacitetu proradio tek nakon emisije.

Zbog manjka sugovornika, Ljubuški je predstavljen kao sredina okovana šutnjom i strahom. Tko je, osim Omerte, na vlasti u Ljubuškom, pogledajte u prilogu:

FTV

Glas naroda

tako je moj prika kad ma-zluma i kr-imi-nalca postave na nemisto
brzo nastavak objavite

zanimljivo

mamu vam ajte mene udarite ostavicu broj portalu

de daj broj!!!!!

Moj Bradvica,neuvjerljiv si,te si vidio stiskanje sake,te udarac ,bojim se da ako je i bilo nesto da izgleda neuvjerljivo

toplo ti preporučujem Džudžinicu, a vjerujem i Bradvica
nazovi policajca pa ga upitaj je li u njega bilo uvjerljivije

Kakav ma.fijaš vodi policiju, kradljivac ucjemjivo ljude u ciloj županiji

di bolan mafijas pa covik je inzinjer agronomije mozda spasi poljoprivredu

Inžinjer agronomije pa to je za pohvaliti kad čovik uči po stare dane

Gledao prilog!! kažu HDZ postavio ministra!
Nije HDZ nego Nevenko

kri.minalac u jednoj Vladi
moj Ćosiću rješavaj gase dok nam svima ne bude kasno ko itebi

Pitanje je tko je kum u ovoj kriminalnoj organizaciji ! ? !

Molimo "stručna lica" iz SUP-a (MUP-a) da se izjasne o nemilom događaju, naravno da neće, a "zna se" zbog čega, sramite se dok ovo čitate, ako uopće imate srama, a nemate, jer ste vi beskrupulozne osobe, sramota ovoga društva u vike vikova. Patokrati (patokracija) vlada neznanim narodom, čist dokaz!
Stara proročka Hošea 4.6 "Moj narod gine: nema znanja; jer si ti znanje odbacio, i ja odbacujem tebe iz svećenstva svoga; jer si Zakon svoga Boga zaboravio, i ja ću tvoje zaboraviti sinove."

Kad je HDZ spao da za ministra stavlja kriminalca onda se zna koliko je sati. Debeli pokupi one dilerčiće koji su ti dilali marihuanu po kafićima, a da znaš jedna prostitutka je postala hercegovačka nevjesta.
Ološu jedan

Kum M.Jelic....sve zataskao Cabic..krimunalci u policiji...I.M cabic pa ostali....a danas glavni u GP i MuPu

Sad ce mu taj kum na robiju, pa će ga moći posjećivati ministar .

Kad spomenuste Ćabića pa taj je svojedobno od carinika tražio da zajedno obilaze granične prijelaze u gluvo doba noći ne bi li nekoga uvatili kako spava da bi se više svidio šefovima.Na carini ga naravno otkantali i ismijali budaletinu.

Mafija upravlja Ljubuškim,SIPA hitno mora uhapsiti debelog kriminalca koji u službenom vozilu MUP-a prevozi prostitutke.SIPA zašto štitiš Ljubušku mafiju.

nije to prvi put da ovi ZNA SE koji isključuju struju na odašiljaču

Ispadosmo gori od sj.koreje :-)

pa zar nismo

šta imate protiv čovika, on udara na svojoj razini... inteligencije i kulture.Zbog ovoga se čović bori za kanal na hrv.. hadezeovskom jeziku

Još nam samo treba da se moramo šišati i imati istu frizuru kao veliki vođa

Šteta da nisu u ovo uvrstili i Parkove, još jednu uz MUP kriminalnu organizaciju. Fuj koja [ * neprimjereno * ] na celu ove jadne zupanije.. Pljuc

HDZ pun kriminalaca, stranka se u Ljubuškom pretvori u mafiju.
Ovaj Boras je oličenje zla.
Teški k,r,imi,nalac

SIPA uhapsi kriminalca Borasa koji sudjeluje u prostituciji.Hitno hapšenje mafije u Ljubuškom.

Nije ovo hdz u trebalo

najvece zlo sto je se dogodilo hrvatima u bih je hdz

čović komunjara primjer krimena, taj prokletan boras iz kp obitelji i tako redom. hdz=kpj Neljudi, tirani, najgori prostaci postadoše mogućnici i kroje nam sudbinu. Iživljavaju se nad ljudima i Hrvatskom nacijom u Hercegovini i Bosni. Dobro surađuju i imaju crkvenu podršku. Rezultati "demokracije" su pogubni. Ne nazire se svjetlo u tami.

ako ove crkva stoji dabogda se propuntala

idee.

M. L. I. N.

Debelog kriminalca SIPA treba uhititi i 20 godine Zenice za prostituciju.Otočko debelo pokvareno smeće.

Zamisli ministra policije da trguje ženama u službenom autu.Čoviću smjeni ovog kriminalca umjesto da štiti građane on ih tuče.ČOVIĆU ZAUSTAVI OVAJ KRIMINAL U LJUBUŠKOM.

Čoviću se jevi mail.om- ured predsjednika hdz-a,,tako nešto

A jee,pojde pa stane,vali mu snaagee.Nego triba šutit i slušat ko misli lagodno živit,inače jad i nevoja a to će osjetit i gosp.Bradvica,nažalost ...

BOLOPRDAN bio i osto šta očekivat od takve živine dovoljno je da pročitaš odakle je.

Hajd, srećna Nova

ma samo ga je malo

caca se vraca

Ha na onom iskazu prekriveno ime a na kraju pise Camil, znaci Camil Maksumic pukovnik hos-a koji nikad uniforme nije obuka ali 1.000 km mirovine nije lose

I Čoviću je dosta barbe i barbarosa u Ljubuškom.Kažu iz središnjice da će se polako iza nove rješavat.Sad im smetaju jer blamiraju stranku.

Pa to je normalno.sta bi trebali..

,nisam u stranci ja sam morao otici iz svog grada zbog nekih iz hdz-a.
.Nije da branim ministra ali poznam ga dobro nije ,a ako ga je udario imao je veliki razlog

Sve to stoji,ali nitko ne spominje Radončićeve ljude koji drmaju LJUBUSKIM.........................................

Ljubuškim vlada klijentela koja općinu koristi za vlastito bogaćenje.Na snazi je grijeh vladajućih struktura.Čoviću ovi tvoji uništiše Ljubuški.

Kažeš Radončićeve struje,da tu ne spada Miro Rašić Maslo i Dnevni list?

vi ste komentatori sbrda sdola samo fali svitlac tema boras i kao takav ministar za protiv

Istina je da je seljak ministar udario Bradvicu..sram vas bilo sve iz opcine koji sutite..al ima Boga..i na djeci se vraca...a vi iz Mupa neskolovana [ * neprimjereno * ] banditska dabogda na ljekove trosili..

A jeeeeee ... I nikom ništa,mali uvik n a j e b u...

Zataskali su lazne invalide,Kurde sto su dobili rodne listoveI mnostvo toga.Kadija do Kadije sve je korumpirano.Drug uz druga.Hrvati su zivjeli oduvjek od interesa i zato im se ovo desava.Zamislite tko ih vodi,jedan covijek koji je do 1998 godine bio Yugoslaven i tek se krstio,sada pun novaca i ponosa i prodaje maglu Hrvatskome narodu.Njima je dobro,vama gledajte kako ce vam dati koji Euro baba i did Njemacke mirovine.Sve je ovo partijska Tudjmanizacija.Sve je napravljeno da nesmijes pricati i njima da jako odgovara.Oduvijek se koristila budala za brojcano stanje.

FTV Mreža: Ministar udara nisko
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari