Prihvaćena Borasova ostavka

ljubuski.info

U četvrtak 5. prosinca 2019. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 34. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na sjednici je Vlada utvrdila Nacrt Zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća, koji je uputila u daljnju proceduru Skupštini Zapadnohercegovačke županije.

Vlada je donijela:

  • Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije o isplati ulaganja u zdravstvu Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar za servisiranje zdravstvene opreme CT aparata GE Light Speed 16 slice;
  • Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije o isplati investicija u zdravstvu Domu zdravlja Posušje za nabavku biokemijskog analizatora
  • Odluku o davanju suglasnosti na Plan i program održavanja i zaštite, rekonstrukcije, izgradnje i obnove cesta u 2019. godini.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Zapadnohercegovačkoj županiji, kao i Rješenje o imenovanju privremenog Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Kako se doznaje nakon sjednice, premijer Vlade ZHŽ je prihvatio jučer ponuđenu ostavku ministra unutarnjih poslova Zdravka Borasa, koji je osuđen u R. Hrvatskoj za prijevaru.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

U Grabu nema takvih svi su u rodu ministru što dalje a neki i bliže. Ah šta ćeš.

Tuliću spremaj se lagano, ide mlin, iščekivanje je najteže

Nevenko,u lance ces ko bog da

Moramo li se i dalje kljucati radi migranata ili je to sad nevazece jer ju je donio u sada sluzbeno potvrdenoj paradoxalnoj situaciji policajac/kriminalac ?
Samo to sto je dao ostavku na kao „evo ali ako ocete,nemora biti“ je trebao uciniti cim je optuznica podignuta jer realno optuzili ga njegovi,druga stvar bi bila da je to ucinila srbija prema BiH politicaru ili HR prema nekom srpskom. Apsolutno egoistican potez bez postovanja prema bilo komu „ponuditi „ ostavku,trebala je biti munjevitom brzinom dodijeljenja

Jedna prava odluka.Sad treba otići i Nevenko Barbarić koji ga je postavio za ministra.

Bože,do kada će se ova partija igrat,sa svojim narodom,pravdom moralom itd.Sramota ne viđena,pa po Bogu više radite više po Božjem redu.!!!

Malo po malo mlađa ekipa uvodi reda u stranku.

raspada se hobotnica HDZ kriminala i lopovluka počelo je počelo svi će doć hadezekani nared

Nevenko podnesi ostavku Debeli je bio tvoj izbor.

Oba 'nazovi' ministra su njegov izbor. Tako da se zna..

dali može bit ministar neko ko nije u kradezeu a ima pravu školu doktorat ili magisterij a poćeran je u minken šta na to kažu uhljebi općine koji su krali i namještali izbore za HDZ i progonili branitelje da ne nabrajan imena tih HDZkana što rade šetkajuć po ljubuškom i jedu tuđi kruv godinama a za vrime tita nisu imali kariole

dajem ministru posa da mi cipa drva 75 km za jedan dan da mu dica ne budu gladna i ne idu u minken-jeli pošteno i dobar ručak no ne u fragoli nego varivo da SMRŠAVI MALO

Imate li igdi odluku da sve vridnije aparate iz domova zdravlja, oćerate u Vitalis di se i sad nalaze? Sram vas može bit.

kradeze je opuha hrvacki narod uzeo mu vjeru i nadu i raselio ga
nije đabe HDZ proglašen u hagu zločinačkom organizacijom i kažnjeni njegovi vinovnici sa 111 godina robije
ako laže VO ne laže ROG!

Jeli se zna Koje novi ministar

Novi Ministar je Ante Mišetić i već radi.

Sta je ne smiješ stavit nista o pucnjavi sinoc?

Šta je to doli u vas u Jubuskom, kažu da se puca ko u Poljskoj ‘39? Ima li nastradalih, ko je kriv, ko puca, s čim puca, da šaljemo pojačanje iz Gr?

Dolkici stizu

Pozrav troli 2221

Vako je bilo u ratu siroki zapovda ovi ljubuski jazavci slusaju kako si trola

Draga gospodo rekoh još jedna prevara od Borasai Vlade. On nije dao ostavku već je dao mandat na raspolaganje koji mu ne može uzet Ćosić niti vlada takav zakon izglasali ovo su se dogovorili banda jedna glasao sam za Hdz ali nikada više.

E moj Ćosić u jadu i čemera s ostalom vladom primio vam djecu i rodbinu pa se špoca te a on osigurao sebi klepanje nek vas je sram.

Ljubuski hdz nesmi dozvolit ovako ponasanje jednog pijanca sa sirokog jeli ti jasmo toni i trola ako cete ga smjenit to mora biti odluka u ljubuskom

Jedno [ * neprimjereno * ] manje, idemo dalje.

Nije ni smio biti ministar.

Prihvaćena Borasova ostavka
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari