Podrška Dinamu od "Dream Team babe"

ljubuski.info

Na maksimirskom travnjaku ove sezone pleše plavi dream team, a u petak poslijepodne je - zapjevao "Dream Team" iz Ljubuškog.

Nismo sigurni je li im Dinamo poslužio kao "šlagvort" za prvi dio njihova umjetničkog imena "Dream team babe", ali pjevačka skupina iz Ljubuškog dodatno je razvedrila ozračje zapjevavši na maksimirskoj matineji. Bila je to svojevrsna prijepodnevna uvertira u utakmicu protiv Hajduka.

U stanci između proba i nastupa u emisiji Nove TV Supertalent, pjevačka skupina iz Ljubuškog svratila je i do Maksimira. U klupskim su ih prostorijama ugostili predsjednik kluba Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras i trener Nenad Bjelica.

Još se uvijek dobro sjećam naše turneje po Južnoj Americi 1968. godine. Gostovali smo u Beunos Airesu na popularnom stadionu "La Bombonera", suparnik nam je bio slavni argentinski Boca Juniors. Među 50.000 gledatelja odjednom smo ugledali golemi transparent dugačak oko 50 metara. Bio je to transparent podrške iz Ljubuškog - prisjetio se predsjednik Barišić.

Gošće su uzvratile lijepim riječima i snažnom podrškom samoj momčadi. Pjevački sekstet iz Ljubuškog čine pet umirovljenica uz jednu predstavnicu mlađe generacije: Nada Lauc, Ana Škorput, Blagica Skoko, Kata Mihaljević, Franka Šunjić i Marija Mihaljević.

Večernji list

Glas naroda

Nema mladosti nema talenta zato imamo babe.tuzno.

Kad vidim ove babe znači............
No coment

nema vam glasova od nas ajdukovaca pušiona

Koji ste vi [ * neprimjereno * ]vci s ovog portala. Sta se god napise ako je iz ljubuskog vama nevaIja. Sram vas bilo. Samo procitani ste davno pa vas niko ne uzima za ozbiljno. Partizanija. Ostatak.

Nemam ništa osobno protiv baba,nek nastupaju gdje hoće ali super talent nije za njih.Bilman je budala i nije mi jasno šta je vidio u njima pa se sada kurče po Ljubuškom.Još ih dočekuje naš gradonačelnik u Ljubuškom.Mene je stid reći da sam iz Ljubuškog

Slažem se
Umjesto da težimo necem prosperitetnijem ne nikako, mi slavimo neke polupismenice i opanak. Baš odron.

Ovane. Zasto se stidis svoga. Jesu li tvoji stari gangali i pivsli. Vjerovatno nisu jer su nosili petokraku i lipo zivili

Jarčino 21. Je vjek
Te babe su sprdnja

E pa blago ti se... HZV, Bog i to ti ga je to.

Sramota za Ljubuski, nastup 0, seljakluk, bolje da se nigdje ne pojavljujete

Meni su babe super!Vole se druzit,vole pjevat i dobro se zabavljaju!Za tv prostor nisu,za pozitivno promicanje općine nisu, al su barem autenticne Hercegovke!

Niko ne vrjedjajte hercegovke!

Ajte babe kući, ko vas je željan gledat.
Prijavite se dogodine za antitalent.

Babe su odlicne. Zasto bi sjedile kuci i tugovale, one ne idu gdje nisu pozvane. Ganga je stari nacin pjevanja i neka odrze sjecanje na to.Nikada ne bi mogla tako pjevati , nemam glasa niti kapacitet pluca . Trebaju si i drugi uzeti primjer od njih i svoje sposobnosti i talente njegovati. Pa kome se svidja -svidja , kome ne -ne. Tako jednostavno

Užas

Podrška Dinamu od "Dream Team babe"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari