Novo produženje roka za otkup stanova certifikatima

ljubuski.info

Ako odobri Parlament, u Federaciji Bosne i Hercegovine uskoro će zakonom opet biti produžen rok za otkup certifikatima stanova na kojima postoji stanarsko pravo.

Zakon kojim se produženje tog roka planira do 30. lipnja 2021. godine predložen je iz Federalne vlade Parlamentu FBiH po skraćenom postupku i jedna je od najavljenih točaka dnevnog reda za sjednicu Zastupničkog doma sazvanu za 20. i 21. studeni.

Službeni naziv akta je Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o utvrđivanju i ostvarivanju potraživanja građana u postupku privatizacije.

Ovo nije prvi put da se u Federaciji BiH ozakonjuje produženje roka u kojem certifikati mogu poslužiti kao platežno sredstvo za kupovinu stana na kojem postoji stanarsko pravo.

Da bi stupili na snagu, ove zakone su kao i sve druge morala odobriti oba doma Federalnog parlamenta, što se dosad dešavalo gotovo uvijek bez mnogo rasprave.

Glas naroda

Imam nesto ovih certifikata.,zanima me kolika je cujena.,
Mogu li se prodati
Lp

vidiš kako juga nije valjala a džaba se stanovi dobivali

Valjala je nekome. Da tebi danas odbijaju za solidarnost i samodoprinos, a ja dobijem stan mislim da ne bi bio sretan. Tako se dobivao stan u jugi. Svi izdvajaju za stanogradnju, a samo neki dobiju.

kad će vratit novac nama koji su te stanove financirali a nkad ništa nismo dobili. bili smo nepodobni tada, a i danas smo jer su uvjek isti na vlasti.

Šta ćemo mi koji nismo dobili stanove,znači partizani partizanima pogoduju.Ja imam certifikate Čoviću kuda sa njima???

Certifikate su osmislili drugovi radi sebe da bi stanove dobili đžaba,jel tako HDZ.Zašto se staž nemože platit certifikatima ili porez,igra prljava,narode jesi li progledao,ili ćeš opet glasat za lopovski HDZ.

Ismet horo je to najbolje objasnio kad ga je mujo pito sto nijedobio certifikate.ne trebaju ti ti rukom i vidom brises gujicu

Novo produženje roka za otkup stanova certifikatima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari