Zapadna Hercegovina u plakatima protiv Kolinde Grabar-Kitarović

ljubuski.info

Republika Hrvatska 22. prosinca bira novog predsjednika a atmosfera predizborne kampanje je došla i do BiH.

Tako su se u nekolicini gradova zapadne Hercegovine pojavili plakati protiv aktualne predsjednice i favoritkinje na predstojećim predsjedničkim izborima Kolinde Grabar-Kitarović.

Kako javljaju čitatelji portala, plakati koji se negativno osvrću na lik i djelo Grabar-Kitarović pojavili su se na ulicama Livna, Tomislavgrada, Gruda, Čitluka, Mostara, Posušja, Širokog Brijega…

Na plakatim je predsjednica Hrvatske i favoritkinja za novi mandat prikazana najčešće kao zmija ili u zatvoru gdje joj društvo pravi najveći saveznik u BiH, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Glas naroda

ovo se zove kontraefekt, tj. HDZekani plasiraju ovakve plakate da bi zainatili narod i odvratili ga od podrške škori, no badava vam trud svirači, škoro pobjeđuje u ercegovini.

Šta neće sve smisliti ovi iz HDZ-a

Sve je to sa iste grane

Ko narod g.up druže Čoviću

To se zove UDBA koja niti ore niti kopa

Znadu oni za pravi rejting pa mladež mora malo da se aktivira na ovakav jeftini način. Nema glasanja po seoskim školama pa se ne može ništa nadopisat i ubacittamo iza 7h nisu Ambasade i konzularna predstavništva seoske Tiskare u školama ipak ima nekog reda kakvog takvog koji ne ide baš na ruku ZNA SE za koga.

Rušit HDZ

Ili Kolinda ili Ava nema razlike obadvje sponzoruše u obje pamet ista a vole i pjevat i oblokavat se i pričati nebuloze u javnosti (možemo zamislit kakve su u kući).Onda rađe Ava Kulinda je se nalunjala o državnom trošku a Ava je ljepša jer i Kulinda je bila izabrana na tu foru.

Uzalud vam trud sviraci (biraci) i mrzitelji svega hrvatskog... Sa KGK idemo dalje...

Vidi se da ti je IQ na razini sobne temperature.Čega se pametan stidi dala-bu se time ponosiTomislave djete dezertera ili r.profitera.

Tko je platio i postavio ove plakata? Komentare adezekana, koji i za to što mu krava nije ‘odvodila’, krivi HDZ, ne uzimam ozbiljno.

Narode za Kolakušića Škoro je podvala HDZ a.Budi te sigurni,....

Kolakušić najbolji izbor.

E baš ste vi na ovom infu svi zatucani i glupi

Koliko jadno od kradezea pa tolike plakate i u toliko mjesta plakirati i da nitko nije vidio a ovo je vjerovatno maslo čovićevih udbaša da postignu kontraefekat...a možebit da su komšić ili bakirovi agenti ovo ljepili da zakuhaju a pitanje onda kako policija nikog nije vidjela vršljaju migranti i agenti po hercegovini

Dobročinitelj je već odavno zaslužio ćuzu a plavojka se voli družiti sa mafijozam pa mu stigla u posjetu. Jadan je narod sa vođama kao što su Hrvatske. Zato nam je potreban odlučan, mlad, energičan i pametan vođa kao što je gospodin Kolakušić.

Eno maduna i Par hdzekana iz klobuka,Barbarić,simunovic,Perica,paraju plakate

Odani partiji bili i ostali jer znaju da ce bit gladni i u zatvoru ako hdz izgubi

Koji peric

Kako je providan jedan te isti trol sto piše ove glupe poruke protiv HDZ-a bar se malo vise potrudi,pogledaj samo način pisanja bar nekad izostavi pojedine uzrečice i greške koje radis u pisanju,bas si jadan...

Mali gemetre barbaricu jesi to ti,,Jeli i tebe i brata tata uhljebija!

Hdz udba

Za Kolakušića svi,!!!!

Svi možemo glasovati u najbližem selu u Hrvatskoj u kojem se glasuje.Na stranici ministarstva uprave RH skine se i popuni obrazac "aktivna registracija" snimi se slika osobne ili putovnice i pošalje na :"biraci [at] zagreb.hr".Mi već godinama glasujemo u Imotskom (13 km) ili u selu Vinjani gornji (Kutleše).Umjesto da idemo u Mostar (50km).

I šta si dobio za to ssvoje glasovanje?

A ostale plakate nek stave Martinu i Komsica , najpametnije bi im bilo da nju uzmu za presjednice pa da im [ * neprimjereno * ]e kolo vode u saboru to bi bilo genijalnoo

Zapadna Hercegovina u plakatima protiv Kolinde Grabar-Kitarović
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari