Ulazi li Nino Raspudić u predsjedničku utrku?

ljubuski.info

Diljem Hrvatske postavljeni su jumbo plakati s fotografijom Nine Raspudića (44) i porukom "Uvijek svoj, a naš!".

Nino Raspudić jedan je od najpoznatijih hrvatskih kolumnista, profesor talijanistike, filozof, književni kritičar, prevoditelj i publicist, jedan od najznačajnijih suvremenih hrvatskih političkih analitičara koji javno zastupa demokršćanske vrijednosti.

Kako su plakati osvanuli u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Zadru, Šibeniku… tijekom dana stigli su brojni upiti hrvatskih građana dobiva li Hrvatska novog predsjedničkog kandidata.

Od Raspudića se pokušalo dobiti više informacija o plakatima i njihovom značenju, ali on nije bio dostupan za komentar.

Kasnije je Raspudić promijenio i cover fotografiju na svojoj Facebook stranici, a kakva je konačna svrha ovih plakata ostajte za vidjeti.

narod.hr

Glas naroda

Kršćanin nije pa razveden je
Filozof bez mirisa i okusa
Još jedan ...... na jaslama
Loše mu ovo istraživanje javnog mišljenja

Neka je on kolegici napravio dijete

a žena i dite ostali u Lučićevom stanu, to Ivo "povjesničaru" iz milicijskih opanaka.-:))))))))

Tetu iz vrtića za predsjednika to je naša nada obrazovanje dobio od uspješnog gospordastvenika

Ko ga je častio diplomom

Po nalogu zna se, da se dio Škorinih glasača desnice, koji ne podržavaju KGK usmjere na Ninu i tako pomogne KGK.
Nije što bi htio, nego zbog zahvalnosti i sponzoriranja festivala u HZHB od Mare iz elekto itd

A što bi se moglo bolje dogoditi Hrvatima i svijetu, NINO Bog te blagosovio svoju karizmu i talente umnoži na mjestu predsjednika i širi u Hrvatskoj i Europi.
Zagi sretno jedan od VP iz Mostara.
Zapjevat ćemo jednu zajedno od Dražena Zečića u kampanji !!!!
Poozzz!!!!

Kad je tako dobar eto ga vama za predsjednika, mi imamo nase kandidate

Nino samo naprijed imaš podršku Hercegovine

Biće zamalo predsjednik!

Mjesne zsjednice

Cirkuz Kokorado,selo gori a baba se češlja.

Čovićev tajni igrač znadu da nema Kolinda toliku podršku medju Hrvatima Bih i dijaspori da je velika većina za Škoru pa šalji Djapića sad Raspudića sve je to Čovićeva kuhinja u cilju razbijanja Potencijalnih glasača Miroslava Škore.

Trebao bi filozof znati da nema šanse da postane predsjednik Republike Hrvatske iako je vješt i zanimljiv polemičar i našijenac baš zato što Hercegovci vole Kolindu kao Bugu i Tugu naši pretci

Trebao bi se Božo Ljubić kandidirati, čovjek u cvijetu mladosti s velikim iskustvom, a naš!

Providno šupljak mostarski i na kraju kampanje će reći glasajte svi za kolindu

Za varalicu Kolindu ne bi glasovao nikad vise radije bi glasovao za Pupovca nego za Hrvatskog [ * neprimjereno * ]ka. A ona nas je izdala.

Sad glasajte za Avu

sigurno si neki pesko, za onakvu ljepoticu neces glasovati, insitucija predsjednika RH svakako je ukras pa nek bude ona

Jeste pred izbore javno je obećala treći entitet i izbornu jedinicu a poslije odlaska u washington ona i jandroković su protiv.znači potrošila je kredit.i još gluposti su bile kvote na dijasporu 3 mjesta u saboru a hrvata u iseljeništvu ima preko 3,5 milona a srbi imaju 3 mjesta u saboru.i još pupovac javno optuži rh da je ndh i nema smjene

Zna on da u ovoj državi samo [ * neprimjereno * ] dolaze na vlast, živio lopovluk!

Obicni prodavac magle..sjedi prica...pametuje i naplati...jada velika....

Ne beri brigu Nino-sane, ja, Soroš i tvoji ostali obožavatelji glasamo za te. Konićiva i pozdravi Veselina Gatala, velikog i debelog pacifista.

Nino,ti si HDZ igrač za 100lira u sto vira.Korjeni sa Uzarića,nikad to selo nije imalo političara koji je radio za Hrvate ,uvijek za sebe.Budi profesor jer znaš pričat .....

Ako je Škoru jamila "izvanredna" pamet po starost posta akademski građanin misto pjevač ako more Škoro u politiku i pivat more i Nino s "redovnom" pameti bit profešur i političar još k tome to mu bliska struka. Ajte još samo vam Februarača nije iskomentirala Ninu ona vam je najpametnija

Tako jeGost.U onom sustavu Muna,namjestio svoje ,u ovom Ljubičić svoje i još ti fališ da svojim daš diplome i radna mjesta.Bilo bi previše....prof.

Samo [ * neprimjereno * ] ne vidi da se vnogo prodalo da bi oslabilo Skoru,jer Nino nikad nece imati sanse da bude Predsjednik,ni za sto godina.isti slucaj kao kad se Cane kandidira za nacelnika pa mu HDZ turio jos dvojicu iz Radisica da mu usitne glasove.udba ce uvijek naci put za svoj cilj,a kad taktika propadne uvijek ima opcija „sačekuša“ i svaliti na Marticevce

Kandidatura raspudica je smijesna. otprilike kao da se sa druge strane polticke scene natjece ante tomic. Obojica su izuzetno pismeni a samo vece budale od njih smatraju ih pametnima ili dođe mi da se nasmijem, genijalcima.

Eto Škoro je pamet svjetska .....

O majko bozija, jos nam fali da se kandidira onaj iz Posušja " poskok info " cirkusijada

Ulazi li Nino Raspudić u predsjedničku utrku?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari