"Najmanje pola branitelja u sustavu su lažni!"

ljubuski.info

Potencijal i predsjednički kandidat u Republici Hrvatskoj Mislav Kolakušić u nedjelju je ocijenio da su Hrvati apolitični i iznimno politički nepismeni, a ako ne uspije na predsjedničkim izborima, vratit će se u Europski parlament u kojem je zastupnik.

Nažalost većina hrvatskih građana je odabrala biti apolitična i to smatraju jako dobrim potezom. E pa dragi moji građani, da li vaša obitelj živi kao u Norveškoj ili kao u najsiromašnijoj afričkoj državi određuje politika, a vi određujete tko je politika", rekao je među ostalim Mislav Kolakušić.

Hrvati su apsolutno politički nepismeni, također je rekao, ali i dalje smatra kako građani trebaju na referendumu odlučivati o važnim pitanja. Uvjeren je, primjerice, da bi na referendumu o ukidanju svih poreza u formi 'da' ili 'ne' odlučili o neukidanju poreza.

Zalaže se za sustav koji uključuje obavljanje više funkcija odjednom što bi omogućilo da građani znaju tko je odgovoran, a ako će na parlamentarnim izborima glasati za HDZ ili SDP, ocijenio je, to će značiti da ne žele promjene.
Ne možete ništa promijeniti jer vam bez obzira na vašu volju nedostaje ovih 76 u Saboru koji odlučuju. Ja nisam ušao u politiku da bi radio nešto što nema smisla nego zato da bih probao promijeniti stvari, a to možete ako imate vlast. Što ja imam dalje tražiti u politici ako građani na ovim izborima izaberu nekog od direktnih kandidata HDZ-a ili SDP-a? Oni su time rekli da ne žele promjene i što ću ja građanima Hrvatske kvariti zadovoljstvo, rekao je.

Narod je uvijek onakav kakav mu je vođa. Svaki narod određuje točke prijelomnice u svom razvoju i onaj koji ga vodi će ga usmjeriti. Ključ je u Saboru, sve se mijenja u Saboru, poručio je.

Drži i da je parlamentarni sustav nepopravljiv zbog financiranja stranaka iz državnog proračuna, što bi ukinuo te uveo financiranje doprinosom članova.
Ako nema dovoljno zainteresiranih članova da budu taj dio kluba onda taj klub ne treba postojati.

Potencijalnog predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru smatra rezervnim kandidatom HDZ-a koji je, kaže, stalno u medijima, a Zorana Milanovića prozvao da je odgovoran za 300 tisuća blokiranih građana.

Medije je u razgovoru više puta prozvao za nekvalitetne sadržaje, ali i za to da su se pretvorili u partijske listove, umjesto da iznose činjenice.
Od medija nikada nisam dobio pitanja od suštinske važnosti za Hrvatsku, rekao je, među inim, kao i da će na predsjednička sučeljavanja ići ako budu ozbiljna i s bitnim pitanjima.

Za kampanju neće potrošiti niti kune, ističe te poručuje biračima da se sve može vidjeti na internetu.
Samo smo preko Facebooka došli do 55 milijuna prikazivanja naših videa. Ako se želite informirati, imate gdje, ako ne želite radite što hoćete, rekao je Kolakušić.

Nedostatak novca za isplatu mirovina, kaže, riješio bi micanjem lažnih umirovljenika i lažnih branitelja i invalida iz sustava, a vjeruje da je lažnih branitelja najmanje polovica u sustavu.

Smatra kako treba ukinuti županije, odnosno ostaviti im samo simboličnu funkciju, Vlada bi trebala imati samo deset ministarstava, ostavio bi najviše pet agencija, a prepolovio bi i broj sudaca.

N1

Glas naroda

Ovo za branitelje je 100% u pravu!

Svi to znamo. To je javna tajna a sta se ceka. Ako je neko lazira dokumenta nek odgovara. Ali . . .to je nasa stvarnost. Vuci do zastare da visokopozicionirani ne odgovaraju pred zakonom. Kad ode u zastaru . . .n.a.[ * neprimjereno * ]at ce naj slabija karika u tom lancu pa ce se netko puvat kako funkcionira pravna drzava.

Da se nadopunim na gornji text . . .jer su i visokopozicionirani LRVI.

Moj glas ide za gospodina Kolakušića. Prošli put sam glasao za Kolindu ali me razočarala.

Dragi moj Kolakusicu pa ti lazni branitelji koji primaju mirovine i drze ovaj hdz na vlasti.!!!Davno bi oni pali da nije mirovina laznih ... Kad svi oni glasaju sa svojom obitelji dovoljno je hdz-u " lopovskome" da ima vlast slijedecih 25 godina

Moja obitelj za god.Kolakušića,čovjek koji ima i stav i znanje,a zna šta je radio HDZ i SDP.Sumnjala sam da je Škoro HDZ igrač,sad čujem da je HDZ igrač.Svi za. Kolakušića pismeniji od svih kandidata.Dosta partizana!!!

Tek koliko je lažni branitelja i činova u Hercegovini.Glasat svi za Kolakušića,tako bi HDZ Hercegovine pao,bilo bi dobro narode nemoj više slušati fratre sa oltara,jer odiše nam dica!!!

provjeriće se jesuli lažni invalidi Jurica Džajić i njegov brat Miroslav i to brzo

Kolakušić treba biti premijer predsjednik ne

Triba glasat za ovog čovika i bižite od pratara ko od sotone

To je istina, Ljubuški ima lažne mirovnine. Sve treba poslat na reviziju u kojoj će biti 10 doktora a ne Drago Rubala.

Sve je kodnas lazno.a Heroji nikad ne placu

Dodjes u Kacic a lazni invalidi tj:Pljackasi jedine nam Hrvacke pricaju I psuju uhljebim u Elektroprivredi a oni jos gori a udruge im samo sluze za cancanje para I sve se pozivaju na poginule.a kontaj boze daj ti meni a njima je svedno njih nema vise a rodbina niko niskim ne prica zbog dilenja privilegija pokojni eto to su Hrvati jos usto Katolici .Moze To Marjo Fratar objasnit

Ovaj čovjek jedini ima damu

"Najmanje pola branitelja u sustavu su lažni!"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari