Raguž: Dragan Čović ima poremećaj identiteta

ljubuski.info

Komentirajući sastanak rukovodstva SDA i HDZ-a BiH učetvrtak u Mostaru, Slaven Raguž, predsjednik Hrvatske republikanske stranke (HRS), ocijenio je da je, tko god da je očekivao bilo što od tog sastanka, slijepo naivan.
Da je tim strankama u cilju doći do rješenja, do rješenja bi se došlo davno. Radi se isključivo o jednoj predstavi za javnost, dok se prave i stvarne dogovore pravi kad se svjetla pozornice ugašena. Što se tiče Grada Mostara, očekivati neko rješenje od ove dvije stranke je iluzorno, smatra on.

Govoreći o izglednom rješenju za Mostar, predsjednik HRS-a rekao je da drži vjerojatnim da će, nakon presude Europskog suda u za ljudska prava, međunarodna zajednica 'pritisnuti' Ustavni sud da dođe do rješenja. Ustavni sud će se, pak, proglasiti nenadležnim, kao što je to bio slučaj sa prethodnim slučajevima koji tretiraju Izborni zakon BiH, te će se lopticu prebaciti na Središnje izborno povjerenstvo, koje će, kao što je to bio slučaj i za Opće izbore, donijeti privremeno rješenje za Grad Mostar.
A u nas, u BiH, sva privremena rješenja su, u biti trajna, i vjerojatno će se tako riješiti i trakavicu pogledu izbora u Mostaru, naveo je Raguž uz opasku da, unatoč medijskim prepucavanjima, suradnja HDZ-a BiH i SDA funkcionira i prije i nakon izbora.

Imate situaciju da poslije izbora oni funkcioniraju u Vladi FBiH, u Vijeću ministara BiH, donose zakone, raspolažu proračunskim novcem, zadužuju BiH na svim razinama i to partnerstvo traje i traje. Trešnja na vrhu torte je suradanja SDA i HDZ-a BiH na lokalnoj razini, oni se već pripremaju za lokalne izbore, a nisu još provedeni ni rezultati prošlih Općih izbora, napomenuo je predsjenik HRS-a.

U dijelu razgovora o tome što zamjera predsjedniku HDZ-a BiH Draganu Čoviću i Hrvatskom narodnom saboru (HNS) BiH, Raguž kaže da je to poremećaj identiteta.
Jedan identitet imaju prije izbora, a drugi nakon njih. Prvo su imali četiri godine legitimno izbranih hrvatskih dužnosnika koji nisu napravili apsolutno ništa kako bi se poboljšao status Hrvata. Oni su, praktično, nastavili tamo gdje je stala platforma, koju je Hrvatima nametnula međunarodna zajednica. Ova situcija nametanja Željka Komšića od strane bošnjačke elite nam je praktično bila džoker u rukavu da se pokrene priču o izbornim promjenama, smatra Raguž te podsjeća da je Hrvatska republikanska stranka inzistirala da se iskoristi ta situaciju kako bi se 'zamrzao' status svih hrvatskih dužnosnika u BiH, da se ne ulazi ni u kakve razgovore o formiranju vlasti dok se stvari ne riješi. No, dodao je on, nije bilo sluha za to, legitimno izabrani dužnosnici hrvatskog naroda iz HDZ-a BiH su nastavili funkcionirati u izvršnoj i zakonodnavnoj valsti s onima koji su im financirali i nametali Željka Komšića.

I ne samo to: oni govore da nema ulaska u vlast bez izmjene Izbornog zakona BiH, ali savršeno funkcioniraju u aktualnom sazivu Vlade FBiH, Vijeća ministara i u novoizabranim federalnom i državnom parlamentu, gdje se donose zakoni po osnovu 'novoformirane' većine. Imamo funkcioniranje na svim razinama, a izmjene Izbornog zakona nisu donešene, tako da imamo jednu krajnje licemjernu i beskrupuloznu politiku hrvatskih elita, zaključuje Raguž.

N1

Glas naroda

Moj Slavene nabroji gdje su adzovci ugroženi pa sve BiH pare su u njihovim rukama

Čović će odgovarati kad tad prid narodom, ako ništa kao Čaušesku,Sadam,Gadafi...,narod kad sudi to je najokrutnija i najkraća presuda.

Dragan Čović vodi lošu politiku to je politika koja je izgubila Hrvatskog člana predsjedništva,politika uništenja gospodarstva i iseljavanja naroda.

Covic i njegova ekipa su milijarderi briga njih za iseljavanje

Miro Džakula Vjekoslav Bevanda Jelka Miličević Slobodan Vukoja ...to su Čovićevi bankomati Slavene jesi li ti na zemlji ili u oblacima pa neki dan je heroj HVO-a zahvalio četniku što ga je ranio

Kakav bolan poremicaj pun je ko brod. Mi smo poremečeni ne on.

Legalan i legitiman za njega je glasovalo 20 posto Hrvata u BiH

Čović je spletkaroš,manipulator,sm^rad itd i nije političar za velike poteze on je čista sitna podvala tj.uljepšano pragmatičar koja bi dala pola svoga nezakonitog bogatstva da se može samo izvući iz ovoga a da prođe lišom.

Džaba priča

H-------- Hajdemo
Z---------Zajedno
D---------Drpati.

Imate ljubušku 90tku ona će sve promjeniti

Šta kaže Mario Karamatić?

Karamatić je minorni političar, njegovo mišljenje nije relevantno!

Moje vrime tek dolazi a vi se šalite kolko hoćete.

To Slavene samo žežim

90ka poslušno šuti i ubire plodove svoje ulizivačke i sljedbeničke politike prema onima koji ovaj narod vodi u propast, a to je ZNA SE

Ako su komunisti i ljevičari progresivne snage, kako sebe sami nazivaju, onda taj svijet plače za novim Hitlerima, Staljinima, Mao Ce tungovima, Pol Potima, Che Gevarima, Castrima, titima i ostalim najvećim povijesnim zločincima. Pa šta je svijetu pa hrle za ljudima koji su krivi za stotine milijuna nasilnih smrti? Ti ljevičari mrze svakoga tko nije kao oni, oni mrze obitelj, mrze život, mrze Crkvu, mrze Boga, vole ubijati od starih, odraslih po sve do nerođene djece. Onaj tko je zaluđen ovom bolesnom ideologijom i sektom se služe lažima, lijepim govorima, tzv. slobodama u svim sferama posebno seksualnim gdje svatko treba svakoga je'ati i je'avati. Propagiraju sve nastranosti svijeta i svakoga tko nije nastran poput njih, proglašavaju nenormalnima, zaostalima, glupima, zatucanima, konzervama, nenormalnima i desničarima. Pa svatko tko je ljevičar je u startu izabrao kaos, život bez ograničenja i ikakvih vrijednosti, bez morala i jedino cijene novac pa bila i ustaška kuna. U starim vremenima su ljude takvih težnji zvali sotonistima, samo oni za sebe govore kako Sotona ne postoji i kako oni u njega ne vjeruju, a to i jeste najveća pobjeda Sotone, uvjeriti druge u nepostojanje zla i Zloga. Dragan Čović Gago je ljevičar, titoist i veliki ljubitelj markica, eurića, kuna, franaka i ponekoga dolara. Čovjek se snašao, a Hrvati vole one koji se snađu. Dragan čović isto voli dijasporu, kao i drug Plenky, toliko je vole da ju stalno jačaju, stvaraju i još malo će stvoriti dijaposru koja je jača od Domovinske Hrvatske. Bravo!

Štroca ti prijatelju žestoko idi nešto radi i odmaraj se tko će sve ljevičare obeshrabriti kad se rađaju iz pepela.

eeee moj duje ti si desničar po zadatku, da si ti desničar onda bi ovoga pripuzana čovića što preuze stranku 93' a nakon što je 91' čupao mostarsku kocku i gađao HDZ delegate koji su putovali u sarajevo nazivajući ih ustašama.
ali kod tebe vidik seže do novčanika i tu prestaje tvoje desničarstvo.
ako ti je dobro i kao uhljeb moraš štogod i žugnuti, vididera je li ti u komšiluku svima dobro ako je itko ostao da nije prešao crtu njemačke, irske, švedske...
moj pobro slipcu netribaju oči svakako nevidi, barem malo popipaj oko sebe paosjeti ono što ne vidiš.
ZA DOM!

aeze je uništio hrvacke prostore i hrvate bih i tako se bogatio što mu je jedini cilj a samo cjelovita bosna i hercegovina je jamac sigurne hrvacke i granice srba na DRINI
adeze priča o cjelovitoj bih a sve radi sa dodigom da je RASKOPA
najgore žive i najviše se iseljavaju hrvati pod ČOVIĆEVOM diktaturom
trebamo zamolit rahmetli BJEDIĆA da izgradi još jedan aluminij za USTAŠE da bi ga čova opljačka i uništija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrjeme ce pokazati da je Dragan Čovic najvece ZLO hrvatskog naroda . Povjest če pisati o tome

čudan je norod koji svoju domovinu
u ratu brani svojim životima
pa u miru izaberu
lopine da ih p ljačkaju
i da se njima klanjaju
jel tak il ne tak političari i vjerski biznsmeni

Dragan Covic je rigidni jugocetnika,a svi oni HDZ gov.ari koji ga podržavaju nisu nista bolji

moremo se jedino tješiti da nam nije najgore sve dok Srbi imaju dodika

Svi u HDZ su poremećeni jer vole kuće vile banke jahte ljubavnice itd.Oni ne vole Hrvatski narod,samo sebe,ali gube pamet um i razum to im sotona oduze.Vrjeme će pokazat da ih rođena djeca neće gledati,jer ih već pitaju odakle tebi ćaća i majko ovolike nekretnine gdje ste krali koga ste pljačkali,pa i ja radim a tu imovinu nemogu i neću imati.Hvala majko i oče mene je sramota i strah od Boga.Sve će se brzo vidit!!!!

Raguž: Dragan Čović ima poremećaj identiteta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari