Madunovićev život na vagi

ljubuski.info

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu zainteresirao se za načelnika PU Ljubuški Milenka Madunovića. Opće je poznato kako je kineziologija znanost koja proučava ljudsko kretanje, a naročito zakonitosti upravljanja procesom vježbanja i posljedicama tih vježbanja na ljudski organizam.

Vrhunski rezultati testiranja za čin samostalnog inspektora

Razlog interesa Kineziološkog fakulteta su nevjerojatne motoričke sposobnosti Milenka Madunovića koje je, navodno, iskazao prilikom testiranja za čin samostalnog inspektora. Uvidom u zapisnike Povjerenstva za primicanje utvrđeno je kako je Madunović sa svojom težinom od 160 kg u minuti napravio najmanje 22 skleka i trbušnjaka, za 12 minuta (Cuperov test) je istrčao najmanje 1500 metara, u dalj je smjesta skočio najmanje 1,80 metara, te je sprint na 100 metara istrčao ispod 15,5 sekundi. Ovakvi rezultati za čovjeka Madunovićeva visine i kilaže još nisu zabilježeni u kineziološkoj znanosti, te bi predstavnici navedenog fakulteta rado napravili rekonstrukciju i snimanje testiranja koje bi prezentirali studentima. Osim toga, planiraju s Madunovićem napraviti i dodatna testiranja kako bi utvrdili njegov IBM (index tjelesne mase), te BF (body fat) postotak masti, zatim postotak vode, kostiju i mišića.

Madunović uskoro na RTL-u?

Za sportaša Madunovića su se navodno zaineresirali i voditelji RTL emisije Život na vagi, koji ga planiraju pozvati u jednu od emisija kako bi kandidatima prezentirali da su vrhunski rezultati mogući i s velikom kilažom. Madunovićeve kolege iz MUP-a i PU Ljubuški smatraju kako je Madunovićeva tjelesna sprema rezultat njegovog dugogodišnjeg studiranja (cca. 20 godina) u nekoliko država i na nekoliko fakulteta. Misle kako je zadržavanjem studentskog statusa zadržao poletnost, bez obzira na tjelesnu masu.

Krivotvoreni rezultati testiranja

Šalu na stranu, unaprijeđenje Milenka Madunovića u čin samostalnog inspektora je još jedno kriminalno djelo u niski bisera MUP-a ZHŽ. Tadašnje Povjerenstvo za promicanje je krivotvorilo evidencije s fizičkih testiranja kandidata Madunovića na način da su proizvoljno upisivali rezultate i nezakonito dali Madunoviću prolaznu ocjenu. Time su članovi Povjerenstva za primicanje počinili više kaznenih djela o kojima je upoznato Federalno tužiteljstvo, te se uskoro očekuju saslušanja svih aktera. Budući da, sukladno Zakonu o policijskim službenicima, komesar imenuje Povjerenstvo za promicanje, ova istraga neće zaobići ni komesara Milana Galića.

Madunović pod istragom za više kaznenih djela

Spomenuta istraga oko dobivanja čina samostalnog inspektora tek je jedna od brojnih koji se vode protiv Madunovića. Madunović je u vrijeme počinjenja najveće pljačke u povijesti BiH, one na Dužicama u Širokom Brijegu, bio načelnik Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ. Pljačka do sada nije razriješena. Madunović je istražitelje slao po brojnim gradovima, saslušavane su pogrešne osobe, a on je najavljivao skoro uhićenje počinitelja. Počinitelji nikada nisu pronađeni, istragu je preuzela Federalna uprava policije i ona sad istražuje Madunovića i društvo.

Za svoje zasluge Madunović je, po odlasku Zorana Galića u Graničnu policiju, nezakonito imenovan komesarom. Iz tog vremena pamtimo slučaj Soldo, paljevinu policijskih vozila ispred PU Ljubuški, niz nerasvjetljenih pljački bankomata, krivotvorenje potpisa pokojnog Vjekoslava Šimunovića, te brojne druge nezakonitosti.

Zbog svega navedenog Nezavisni odbor za imenovanje komesara je Madunovića negativno ocijenio, te je smijenjen s navedene pozicije. Analizirajući sve navedeno može se zaključiti kako su Madunovićeve motoričke sposobnosti u rangu s onim istražiteljskim.

M.Š.

Glas naroda

Pa ni jedan test nije istinit a pogotovo ovih sto su primljeni u policiju,ima ih pola nisu ni trčali ni plivali a uredno su primljeni,da ne govorim o ponovnom lječničkom pregledu,zbog ne dozvoljenih sredstava u krvi.

s ovakvim rezultatima ga treba dogodine poslati na olimpijadu u Tokiju da koju medalju donese , bar nešto

Dasta pajdo, zuarr je stogoc!

Madunović je klobučki Bolt

Hahaha

Ko je bio u komisiji madunoviću i upisao ove rezultate mogao bi nadrapati

Nemojte govorit protiv ovog nacelnika,to je dokazana ljudska velicina, u rodnom Klobuku nema skim kave popit, a kako cujem omiljen je i u svom MUP-U.

Dobro si čuo.

Njegov svakodnevni napor je žderačina organizirana od strane onih koji su krivotvorenjem i kupljenim diplomama turbo napredovali u službi, a svi zajedno čine interesnu skupinu koja sramoti poštene policajce i sami časni poziv policajca.
Sramota

Eto Madunovic svjetski fenomen u sportu. Cemu te prevare. No sve je pocelo devedesetih kad su na vlast dosli ljudi bez znanja, diploma alli puni sebe i moci. Sad svi magistri doktori nauka a ustvari i sada su nepismeni. To je sustina a nas danas 50% u odnosu na devedesete. Sto rec riba smrdi od glave... Ima li Madunovi c a i oni iz komisije imalo pameti i mlrala.???? Ocito nemaju ili su mislili da su podaci drzavna tajna. Ima li kraja negativnih pojava u MUP nase zupanije....????????

Šta ovo znači da se sumnja u Madunovića rezultate, to je načelnik ne smije se sumnjat. Druga stvar pozicija kuće od spomenutog sportaša proteže se uz rijeku što je pogodno za trčanje što govori da je mogao bit spreman. Treće put prema Tihaljini vodi do trenera kineziologije i stručnjaka za ljudsko tijelo Vinka Perića koju mu je mogao napraviti kvalitetan program baziran na rezultatima nebitno koja je masa. Četvrto Mup nema doping testa, možda je uzeo doping i razvalio testiranje uzduž i poprijeko. Znači ti rezultati su mogući, nemojte svašta pisat.

Čovik more napravit 500 sklekova. Kad mu je mišina stalno na podu.

Ovaj veze kravatu ko Stane Dolanc.

Zbog ovakvih tekstova ste najbolji portal u regiji

Uredniku i autoru rucak dobro ti se nasmija

Neka napravi dva skleka odmene ima ranu citavu godinu neka Madun jede sta mu pane napamet moj Maduneeee

Jeli Zenjen ovaj mrsavi oprosti debeli lik

Nemojte tako govoriti protiv ljudine možda ima papir da je težak 80kg

Nemojte tako o Mladunu, ipak je on čitav život posvetio policiji ona mu je svetinja nad svetinjama, činovi položaj da se priča kako je on visoki policajac i što voli reći za sebe "da je vrhunski OPERATIVAC" mada to može reći samo rezultat njegova rada.
Jedna kobna greška njegove policijske karijere je to što je zbog gore navedenog puno puta zašao gdje nije smio. Eto Mladune šta će ti sav taj lažni ego kad vidiš di si doša,kao i mnoge tvoje "visoko rangirane" kolege!
Časnije je mesti "ulicu" po "gradu" nego samo jednom počiniti nedjelo i nastaviti progoniti ljude za kaznena i prekršajna djela. Ta i Gospod nam je rekao ne može se služiti dvojici gospodara! https://www.youtube.com/watch?v=zsqOudKGmzI

Najgore je kad se čovik umisli da sve zna i da je najpametniji, to je specifično za fakultetlije/polufakultetlije koji imaju povećanu narcisoidnost bez velike empatije, takvi prave nesagledivu štetu zajednici, ali takvi prolaze u ovakvim zaostalim društvima i što je tu je...

Vodena tuteka,vamoka tamoka,ja volim pastra sutu,i kakju,pustite me na miru!

Najbolje napravit rekonstrukciju testiranja pa vidit

Moj Madune trebao si bit pametniji pa ko Miroslav Galić tražit izmenu Zakona o policijskih službenicima i ukinuti testiranje fizičkih sposobnosti za čin samostalnog, a ne ti navalio ko sivonja da ti se napišu prolazni rezultati

Ako se ja dobro sjećam,išli smo u isti razred,komesar nije prošao na regrutaciji?! Valjda je i onda mrzio vojsku a volio policju...

Malo baca na Titu u ovoj uniformi

Samo fali bijelu uniformu i šapka i zatamnjene naočari

Dooobro ga on baca na Titu... nije jedini sto razvijaju i jačaju rvatcku desnicu na istog... od Vranje pa navamo. Ali jedan je Babo....

Znadeli iko ko je ovom Madunuu sio ovu BLUZU sto nosi odman sa njim ZIVOT NA VAGI

Kad se osnivao HDZ,bio je protiv on to dobro zna,pitajte starog Skoke osnivača,kako se je ubajio neznam,definitivno mu medi.

Cijeli zapovjedni kadar treba potjerati, samo sramote struku. Nisu ti vidjeli policije niti policijskog kodeksa. Sramota naroda svoga... Niti strategije, niti vizije, neznaš tko pije a tko plaća. Gomila nesposobnjakovića, na svakom većem izazovu su pali.. šta očekivati od ovog gore, slika govori kao tisuću riječi....

Ovaj Madun Je u svojoj policijskoj karijeri otkrio samo di je dobra čorba

čovik ima papir da može, dok mu ne dokažete suprotno on je u pravu.

Aaah komentara"vecina iz ruganja ima ocjenu pet....Cudno kako nekim smeta sto se kaznjava krivicno djelo...sama sodoma i gomora

Ma nema se tu nazalost sta rugati on je samo prava slika kriminalnog sustava koji je unistio ovaj narod a takvi kao on im upravo odgovaraju jer je njihova tezina samo u kilima.

Zalosno je sta se pise i omalovazava gospodin, sramota je ovo i ovoliki komentari

Madunovićev život na vagi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari