Policija zatražila pomoć građana u istrazi oko ubojstva Lane Bijedić iz Mostara

ljubuski.info

Već mnogo toga je napisano o ubojstvu Lane Bijedić iz Mostara, ali istraga tapka u mraku nakon obavljenog očevida. Tijekom dana je objavljena informacija kako istražitelji nemaju osumnjičenih još uvijek, a sada je zatražena i pomoć šire javnosti.

Mole se građani, ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja su zanimljiva za navedeni događaj i osobu, javiti se najbližoj policijskoj postaji ili Upravi policije na telefonski broj: 039/830-808 - stoji u informaciji objavljenoj od strane MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

Kako je ranije izvješćeno, tijelo 19. godišnje Lane Bijedić je pronađeno u rijeci Studenčici kod Ljubuškog, a na tijelu djevojske su pronađeni tragovi koji upućuju na nasilnu smrt. Pojedini mediji su objavili informaciju kako su pronađeni tragovi koji upućuju na to da se ubijena djevojka borila sa ubojicom, ali navodno nije pronađen trag koji bi odmah istražitelje uputio na trag ubojice.

Zato se istražitelji nadaju kako je netko primijetio što se događa i kako će te informacije podijeliti s policijskim tijelima.

Glas naroda

Citam komentare nemogu da verujem pa biloje ubojstava I zavrime tita I prije tita pa I danas kakve veze ima policija sa ubivstvima ljudi rade svoj posa koce znat stako misli I kakvesumu namijere zato nepisite gluposti lakoje ukuci sjedit I serakat po mobitelu

A fabus oni ceto rijesit

policija i doušnici moraju bit obrazovani i da rade na sigurnosti naroda a ne da progone SLOBODNE medije i OPORBU
zato narod ne voli policiju i ne smatra je svojom nego režimskom i policija bez naroda nema uši ni oči i nemoćna je
ovo ubojstvo su uradili hrvati
vjernici
rodoljubi ili drugi narod federacije kinezi nisu garant
ovo ubojstvo govori i nama mnogo !

Da je neko vas nebi pisali gluposti di je to nepotrebno....ostavili bi ovdje mjesto da neko javi anonimno ako je nesto vidio I pomogne se nac dokaz. Po zakonu su to ljudske duznosti.
Sramite se lajavci....u policiju I lajte

Činjenica je da među vama postoji ubojica!!! Djevojke nema, resetirajte se i ne smetnite s uma, da on(a) negdje diše...možda u vašoj zgradi. Možda je to član vaše obitelji...Bitno je,ukoliko možete pomoći, da pomognete. Iz vlastitog iskustva znam da u policiji ne postoje stručnjaci koji su sami sposobni ovo riješiti. Nije dovoljno samo gledati TV serije, pogotovo ako ti je diploma na ćirilici. Zato malo olabavite i organiziranje se prikupiti što više podataka koji bi mogli pomoći. Rečeno je da se veseli preseljenju u Sarajevo. To je krucijalno. Netko se s tim nije mogao pomiriti. Radi se o ubojstvu iz strasti, ne bi trebao biti problem pronaći dečka s kojim se vjerojatno potajno viđala.

tutine žrtve da su bili licemjeri i šutili i slušali adeze udbu i dan danas bi bili živi i vladali bi
šutnja je zlato zato NAROD šuti a kad bukne onda zgoda mačku HJEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Policija zatražila pomoć građana u istrazi oko ubojstva Lane Bijedić iz Mostara
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari