HDZ 1990 je iznevjerio svoje glasače

ljubuski.info

Majorizacija oporbe unutar vlastitog naroda. To je bio isključivi cilj Dragana Čovića, to se pokazalo tako, majorizacija oporbe kod Hrvata, kazala je Diana Zelenika iz stranke HDZ 1990 i kandidatkinja za članicu Predsjedništva BiH na listopadskim izborima 2018. godine.

Kazala je kako njen posao u politici još nije završen, iako se u proteklom vremenu povukla iz tog života da bi se bavila primarnim pozivom – medicinom.

Ne kaje se zbog svojih političkih odluka, te joj je iskustvo bavljenja politikom u ustima ostavio sladak okus.

Zelenika je kazala da se trudila da radi po savjesti što bolje.
Ja živim Hipokratovu zakletvu, potrudila sam da je donesem u Parlament BiH. Jedina sam koja je potpisala Rezoluciju o Srebrenici iz Kluba Hrvata, od nas pet. Osudila napad na Vučića u Srebrenici, zalagala se za konstitutivnost srpskog naroda u županijama tamo gdje to nije slučaj, poručila je.

Godinu dana nakon izbora BiH i dalje nema vlast, sramotno je što BiH nema Vijeće ministara, dodala je.
Zakon krše oni koji ga donose i koji ga najviše moraju poštivati. Prođe 5. kolovoz, evo i rujan. Svi se kunu u europski put, a takvi koji ga provode ne dođu na sjednicu Vijeća ministara. Lideri u ovoj zemlji očito se ne zalažu da zemlja bude pravna, u okviru zakona, nego da vlada anarhija, kazala je.

Govoreći o odnosima unutar HNS-a, Zelenika je kazala da je ta institucija zamišljena dobro, ali da je realizacija pokazala nešto drugo.

Istaknula je i to kako je nakon izbora došlo i do njenog razilaženja u stavovima sa Ilijom Cvitanovićem, predsjednikom HDZ 1990, što nije krila.

Jasno sam rekla svoj stav - da sam protiv sporazuma sa HDZ-om. Izrazila sam žaljenje što postojimo 13 godina, a nismo branili nacionalni interes dok nismo potpisali sporazum sa HDZ-om, izjavila je za N1.

Prema njenom mišljenju HDZ 1990 je iznevjerio svoje glasače.

Rekla sam na sjednici Glavnog vijeća da se radi o iznevjeri biračkog tijela. Koja će to biti retorika s kojom će sada izaći na sljedeće izbore, poručuje.

Nije razmišljala o tome da postane predsjednica ove stranke, ali je pojasnila da prati razvoj događaja.

Komentirajući Programsku deklaraciju SDA koja je jedna od glavnih tema u BiH u proteklom periodu kazala je:
Dogovorili su da se ne dogovore. Dizali nacionalne tenzije da bi ovi drugi ispali zaštitnici nacionalnih interesa, mijenjali uloge da bi ostali na vlasti, to rade i dan danas. U tom kontekstu sam doživjela i deklaraciju SDA.

bljesak.info

Glas naroda

Zar ova stranka nije ugašena?

Bolesno egoistična osoba. Čović i slični su [ * neprimjereno * ], ali ti gospođo nisi nikakva alternativa. Tko te ne pozna skupo bi te platio. Pozdrav od onog kojem ste prijetili da ćete platiti nekog da me riješi

ma je ona alternativa ti nemas ociju vidisli joj podvoljka a festival se blizi za 2 mjeseca moze jos popravit ali VAGU

Mislio sam da je Gašpar u HDZ BiH

Vi se gospođo Zelenika ne trebate brinuti ,niti jedan od vaša dva glasača nije iznevjeren, a ako se ne slažete s politikom HDZ 1990 molim vas da demonstrativno napustite tu stranku.
.....I drugi put recite fotografu da se odmakne 20 metara, ili označite svoju sliku s upozorenjem- osjetljiv sadržaj.

Zašto komentirate njen izgled? Sram vas bilo zar nemate nimalo kulture. Bravo gospodo za hrabro iznošenje svojih stavova. To može jer ima karijeru i ne ovisi o partiji.

A zašto diže ruku za Akcize pa Narod plaća za auto -put,pa taj isti ponovo plaća kada se po njemu vozi.
plus plaćamo i kredite za iste.
Tisi napunila svoje kese a Narode ko te j-e-be.....

Gospođa je u pravu lošu politiku HDZ BIH ne treba štiti ni podržavati.Treba ih kritizirati jer su izdali ljude,uništili gospodarstvo najbolji primjer Aluminij .

HDZ je uništio i opuho što je dotako a nije uspio cili HDZ i rvacke i bosne napravit ni tvornicu čačkalica
gori su od najgorih okupatora koji su protutnjali ovim terenim prije njih
najgore pljačkaju naši-genijalac BUŠIĆ

čović je HDZ i cilu političku scenu kupova i financira param iz aluminija a zadnja kupovina je bila dio branitelja zaboravljenih
taj sve šteli i kupuje narodnim param naravno
živio HDZ

Eno Zarkicu pupa reste!

ope Mica trofrtaljka se javlja

U Hercegovini ne postoji oporba HDZ-u,primjer je Ljubuški gdje je Nevenko Barbatić uništio gospodarstvo.

To je jadno kad se neka istaknuta osoba komentira na račun izgleda.Ko se bavi javnim životom šta se to nas treba ticati kako izgleda, treba komentirati rad za koji su izabrani
Zato daj malo se skulirajte
Rad javnih osoba komentirajte!!!!!

HDZ 1990 je iznevjerio svoje glasače
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari