Hercegovački ugostitelji pušteni na slobodu

ljubuski.info

Hercegovački ugostitelji koji su uhićeni jučer u akciji "Kasa 3" su pušteni na slobodu. Svi oni su ispitani i nadležne pravosudne institucije će odlučiti u kojem smjeru će ići daljni procesi, odnosno, hoće li biti podignute optužnice.

Posjećamo, SIPA je jučer izvršila pretrese na 14 lokacija, a u konačnici je uhićeno 11 osoba koje su osumnjičene za prikazivanje manjeg prometa u svojim ugostiteljskim objektima na koji su način izbjegli plaćanje poreza.

U akciji "Kasa 3", koja je provedena na području Hercegovine, pripadnici SIPA-e do sada su priveli ukupno osam osoba, a među njima su, kako se doznaje: Robert Groznica, Dino Vrljić, Zoran Ćorić, Davor Knezović, Matea Džidić, Tomislav Radić, Dario Miletić i Božo Sesar.

Dvije od 15 osumnjičenih osoba nedostupne su tijelima gonjenja i nalaze se izvan granica BiH. Oni su najavili predaju Tužiteljstvu HNŽ.

Slične akcije su već provedene u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, a neslužbeno se može čuti kako će istražne agencije nastaviti raditi na sličnim predmetima.

Glas naroda

aahahahaa istina

Tita kad spomeneš kao da si spomenuo Vraga, on je najveći zlikovac koji je živio na ovim prostorima ikada...

jeste bio zloöinac ali ovi su sto puta gori

Ovo su jajane titovi pioniri...produkt tog monstruma...

svjedno smo u 03.10 bili u problemima ..........ovi sto su plakali stariji malo dobro pamte u minut ha ha

Tito nije umra nego k repa prija na koji dan samo nisu objavili

Do devedesetih godina ja ni u jednoj banci nisam vidio zaštitara niti sam vidio tjelohranitelja uz političara travu je pušio samo Bure i njih nekoliko itd itd

a sad se speed u dajmondu šmrče na svakom koraku , vidiš da smo napredovali

Tačno što ovi gost kaže nije bilo čuvara prid bankon a sad će brzo čuvt sa kalašnjikovin a u Ljubuškom je bilo samo nekoliko hašišara a vidite šta je sad

Tko je Ljubušak od ovih privedeni

tomo radić iz radišića,sin doktorice radić i vlasnik etno kuće u šurmancima

Hercegovački ugostitelji pušteni na slobodu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari