Javni poziv za dostavljanje prijedloga za ulaganja

ljubuski.info

Na temelju članka 2. Pravilnika o načelu i načinu podnošenja prijedloga za ulaganje Plana kapitalnih ulaganja općine Ljubuški, broj 02-28-166/13, gradonačelnik grada Ljubuškog, objavljuje

Javni poziv

za dostavljanje prijedloga za ulaganje, u cilju ažuriranja Plana kapitalnih ulaganja grada Ljubuškog

Predmet ovoga Javnog poziva je prikupljanje prijedloga za ulaganje, u cilju ažuriranja Plana kapitalnih ulaganja grada Ljubuškog, kako bi se odredili prioriteti gradskih ulaganja, koje se odnose na organiziranu infrastrukturnu izgradnju, odnosno na poboljšanje tehničke i društvene infrastrukture u sljedeće četiri godine.

Glavni nositelj aktivnosti je Povjerenstvo za izradu Plana kapitalnih ulaganja, koje je imenovalo Općinsko vijeće. Povjerenstvo će izvršiti verifikaciju prispjelih prijedloga, odrediti prioritetne ulagačke projekte, u skladu s prihvaćenim kriterijima, te pripremiti konačan prijedlog ažuriranog Plana kapitalnih ulaganja na usvajanje Gradskom vijeću Ljubuški.

Prijedloge za ulaganje mogu podnijeti:

  • Građani grada Ljubuškog
  • Radna tijela Gradskog vijeća
  • Gradonačelnik
  • Službe za upravu
  • Poduzeća, poduzetnici i druge organizacije
  • Mjesne zajednice
  • Nevladine organizacije

Potencijalni predlagači Obrazac prijedloga za ulaganje mogu preuzeti u prostorijama Centra za usluge građanima, u zgradi Gradske uprave Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđimana 1 i na službenoj web stranici www.ljubuski.ba.

Sve dodatne informacije možete dobiti u službi gradonačelnika, kontakt osoba Antonio Radić, na broj telefona 039/835-546, mobitel: 063/008-535.

Popunjeni Obrasci prijedloga za ulaganje dostavljaju se na adresu:

Grad Ljubuški,
Povjerenstvo za izradu Plana kapitalnih ulaganja,
Trg dr. Franje Tuđimana 1,
88320 Ljubuški.

Rok za podnošenje prijedloga je od 13.09. 2019. do 30.09. 2019. godine.

Nepotpuni i neblagovremeno podneseni prijedlozi neće se uzimati u razmatranje.

Gradonačelnik | Nevenko Barbarić

Glas naroda

Ako danas radi Opcina ja bi danas ulozio sutra je kasno leti mi Avion za Toronto

Ja bi registrirao Ljubuški Holding ako bi mi Džakula dao GP Bijača zaposlio bi sto pravnika i ekonomista i još sto ako bi mi Nevenko Barbarić dao Plantažu na koncesiju

Kasno, je za to diste bili prije. dajte vratite pokradeno. I unisteno. Kasno je za sve. nije narod više [ * neprimjereno * ] dovoljno ste zla narodu učinili i suza proliveno. nećete dobiti izbore. ne trebate nam sada diste bili. Kada smo vas trebali. ničija nije do zore gorila a neće ni vaša svemu. dođe kraj odgovarati će te za sve a narod će svjedočiti biti će te privedeni pravdi pravda je spora. al dostižna.

Da u pravu ste. Sad je stvarno kasno iako kažu da "nikad nije kasno".. Koliko smo samo mladih obitelji izgubili u zadnje 3 godine? Da samo znate koliko ih se sprema otići u idućoj godini počeli bi odmah svi plakati.. Hrvata u BiH gotovo da neće biti.. Ne krivim samo vladajuću vrhušku, krivim za to kompletan sistem uhljebizma od državnog nivoa do općinskog.. Oj Njemačko, stižemo..

Imao sam ideja ali otkad je proradio poslovni inkubator u Zvirićima/ Bijači ja skidam kapu HDZ-u i kadrovima Kvesko Markotić Ševo Kralj Barbarin Sova..

Ima li pilića u tom inkubatoru ili su samo uhljebi

Sve su ovdje lijepe investicije

Nevene Barbarinu Cmilje je buducnost naseg Grada Ljubuskog jadu i cemeru

Poslovni inkubator hahahaha

Znači prema ovome seljaci i seljanke iz ljubuškog nemaju pravo za prijedloge a pun ih grad

Već popunjeno!!!!!
Džajić,Kum Tonći,Ševo i Staša Tajnica!!!!!!!!
Pogled u budućnost?

Javni poziv za dostavljanje prijedloga za ulaganja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari