Održana zajednička sjednica Predsjedništva HDZ BiH i HDZ RH

ljubuski.info

Na jučer održanoj zajedničkoj sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH i HDZ-a RH u Orašju, istaknuto je, kako je temelj prijateljskog međustranačkog odnosa zajednička briga o Hrvatima u BiH kao konstitutivnom i ravnopravnom narodu, uzajamna potpora na izborima i pomoći BiH na njenome euroatlantskom putu.

Na sjednici se između ostalog govorilo i o aktualnoj političkoj situaciji u BiH i RH te odnosima i suradnji između HDZ-a BiH i HDZ-a RH.

U priopćenju HDZ BiH navodi se kako, HDZ BiH i HDZ RH, dvije sestrinske stranke, dugo godina zajedno rade na dobrobit hrvatskoga naroda u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović kazao je kako Hrvati u Bosni i Hercegovini, jedini iskreno žele EU i NATO i danas politički govore jednim glasom kroz Hrvatski narodni sabor.
Bez nas, kada smo ovako složni, ne može se formirati nijedna razina vlasti. Zahvaljujem na snažnoj i dosljednoj potpori Vladi RH, HDZ-u i predsjedniku Plenkoviću - vaša je potpora dragocjena Hrvatima u BiH u borbi za stvarnu ravnopravnost, zaključio je predsjednik Čović.

Suradnja dva HDZ-a pozitivna je i intenzivna. Takva će biti i na nadolazećim, važnim izborima, na kojima našu potpunu i zajedničku podršku ima predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović! S druge strane, RH je dobro pozicionirana u međunarodnoj zajednici te ćemo se nastaviti kontinuirano, sustavno i konzistentno zauzimati za prava Hrvata, ali i pružati dobrosusjedsku potporu cijeloj BiH i njenom euroatlantskom putu, poručio je Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a i Vlade Republike Hrvatske, priooćeno je iz HDZ-a BiH.

Potpuna podrška Kolindi Grabar-Kitarović

Na sjednici, na kojoj se govorilo o aktualnoj političkoj situaciji u BiH i RH te o međusobnoj potpori HDZ-a BiH i HDZ-a, predsjednik Andrej Plenković istaknuo je da je suradnja dva HDZ-a pozitivna i intenzivna:

Takva će biti i na nadolazećim, važnim izborima, na kojima našu potpunu i zajedničku podršku ima predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović!

S druge strane - dodao je predsjednik HDZ-a i hrvatske Vlade - RH je dobro pozicionirana u međunarodnoj zajednici te ćemo se nastaviti kontinuirano, sustavno i konzistentno zauzimati za prava Hrvata, ali i pružati dobrosusjedsku potporu cijeloj BiH i njenom euroatlantskom putu!

Glas naroda

Sastale se kradeze lopine da vide što ima još za opljačkat i kako još više zaglupiti i oguliti ovo Hrvata što je ostalo u bih.

zar plenković nedavno kad je dragan u banja luci slavio nije izjavio da nema ništa sa hdz-om iz bih a sad opet sestrići , ja ne znam tko vam više vjeruje , gori su ti od vas

E sad HR dala pare hrvatima za projekte.
Sad treba to lipo dogovorit
30% 40%50#
Kolka provizija HDZ
kolko ko treba vratit
I to je to

Podrška Kolindi od HDZ-a BiH ta gospođa gubi izbore 100%.

Kako političari iz Hrvatske vrše diskriminaciju nad Hrvatima u BiH po njima to su samo članovi HDZ-a BiH zato DORH nije podigao optužnice protiv ratnih profitera iz Gruda a radi se o pljačaki preko 6 milijardi kuna

Nemojte vise molimo vas

pljačka,ratni zločini ubojstva i raseljavanje Hrvata

Prvo treba izabrati Škoru za predsjednika pa polako sve je do ljudi da nisu smijenili Čačića nikad Hrvatska ne bi bila druga na svijetu a samo novi Dalić

Kolinda Plenkovic i Covic su još malo

a [ * neprimjereno * ]a Milanović će pobjedit zato što ste [ * neprimjereno * ]i

Ovaj portal drnda jedno te isto deset godina pa ako se nešto i prirodno promjeni oni kažu da su znali eto to je novinarska sposobnost školovanih novinara

Mrs..[ * neprimjereno * ]

di vam je dodik

Dragan Čović i HDZ BiH su apsolutni vladari u državi sva ključna mjesta su u njegovoj stranci

Tri despota Izetbegović Dodik Čović i članovi SDA HDZ i SNSD dobro žive u BiH ostali u Njemačku ili na biro

Hrvati iz BiH su protjerani iz Gradiške Kotor Varoši Prijedora Sanskog mosta Banja Luke Modriče Dervente Bosanskog broda povukli smo se iz Kaknja Zenice Sarajeva Breze Vareša Konjica Jablanice iseljavanje iz Hercegovine je veliko ako je ovo uspjeh šta je neuspjeh

Najbolji komentar.

Latinski - communitas
Francuski - comuneté - communauté
Engleski - community
Talijanski - comunità
Esperanto - komunumo
Hrvatski - zajednica

Komunjare bili i ostali.

Održana zajednička sjednica Predsjedništva HDZ BiH i HDZ RH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari