I Zrinka Kraljević nominirana za nagradu "Snaga izvrsnosti"

ljubuski.info

Kako bi došli do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, a koje nailaze na bezbroj prepreka i uspješno ih svladavaju, Udruga poslovnih žena u BiH i magazin "Gracija" pokrenuli su nagradu "Snaga izvrsnosti".

Među onim ženama koje ostavljaju trag u svojoj zajednici nominirane su i dvije Ljubušanke, pored Zdenke Udovičić, kreatorice i poduzetnice, te vlasnica brenda "Helenas.bih", za ovu prestižnu nagradu nominirana je i ekonomistica i poduzetnica Zrinka Kraljević.

Kraljević je, kao i Udovičić, nominirana za ovu prestižnu nagradu u kategoriji "Poduzetništvo".

Ekonomistica i poduzetnica Zrinka Kraljević je diplomirana ekonomistica. Rođena je i živi u Ljubuškom. Nakon završenog studija ekonomije u Splitu, vraća se u svoj rodni grad i zapošljava se u struci. Želeći pokazati svoje znanje i ljubav prema poduzetništvu, otvara kafić u Ljubuškom. Ideja i kreativnost je "nose” dalje, te kafiću daje ime Indy"s, dok se kafić odvaja i "izlazi iz uobičajenih okvira” svojim modernim dizajnom u ovom hercegovačkom gradiću. Inspiraciju koju nalazi u rodnom gradu pokazuje i kroz rad u zajednici, organizira brojna zbivanja s posebnim osvrtom na mlade generacije. Zrinka Kraljević, napredujući u svojoj karijeri postaje, i sad već ostaje dulji niz godina, šefica poslovnice Raiffeisen bank d.d. Ljubuški. U svom radu u banci ostvaruje izvanredne rezultate, ali kafić je njezina ljubav kojom dokazuje kako se može biti uspješan u poslu, jer bitna je stručnost i ljubav koja se daje kroz posao. Kafić kao hobi odavno je postao posao, ne običan već unosan - te je Zrinka inspiracija za mnoge žene koje uz svoje redovite zadatke žele ispuniti i san o poslovima koji možda na početku jesu hobi, ali uz davanja sebe i ljubav prema stvaranju - postaju mogući.

Proces nominacija za ovu nagradu traje do 10. listopada, glasovanje ide od 15. listopada do 15 studenog, a potom i dodjela nagrade u studenom.

upzbih.ba/nominacije

Glas naroda

Nakon završenog studija vraća se u Ljubuški i zapošljava? Kako? Evo vraćaju se i naša dica sa studija i ne zapošlavljaju se. Zašto?

Odavno ne pročita veću glupost.

Ovo je prestrašno, ogavno.

a jesmo mi [ * neprimjereno * ] od naroda šta pišemo i čitamo kukuuu

Sefica u banci i ima kafic. To izvrsnost? Pa valjda se traze neke inovacije, nesto korisno za drustvenu zajednicu, meni tu nista nije jasno

Sto napadate zenu niti je bahata niti arogantna

o kakvom kafiću govorite jadovi jedni,da nije sposobna nebi bila šefica u banci nego bi radila ili u općini ili u parkovima

Zar ti stvarno mislis da je ona "prava" sefica banke. Voli ona popisivat. Sta? Stabilo. Bitno da se potpise s titulom direktora. Razumi li sta potpisiva? Koja je odgovornost popisa? Sumnjam.

A dije 90ka.?

Bravo Zrinka!

samo je HDZkan sposoban puhat i rasćerat svoje susjede
oni imaju za to p r i v i l e gi ju

Njenih ruku djelo nek se zna!!!

Podizanjem novog kredita u Raiffeisen Bnak d.d. Sarajevo u visini od 1.950.000 KM, nanosi se nesaglediva šteta financijama općine Ljubuški. Kredit se podiže suprotno zakonskim procedurama. Ljubuški je prezadužena općina, a može se sukladno Zakonu o dugu, zaduženjima i jamstvima F BiH zadužiti u visini 10% proračuna iz prethodne godine.Općina je ostvarila u 2015. godini 8.330.404,06 KM, pa njeno zaduženje u 2016. godini ne može prelaziti 833.040,00 KM.

Lihvarenje je naj unosniji biznis

A kako se kumovi traže...dajte po redu

I Zrinka Kraljević nominirana za nagradu "Snaga izvrsnosti"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari