U četvrtak festival kreativaca "Živi i stvara u Ljubuškom"

ljubuski.info

Koračamo polako ususret 2. Festivalu kreativaca "Živi i stvara u Ljubuškom", festivalu koji na jednom mjestu okuplja sve one zbog kojih Ljubuški postaje središtem kreativne industrije, njih imate priliku sada i osobno upoznati na jednom mjestu, u jednoj večeri.

Oni su odavno pomakli granice svoga grada, predstavljajući ga tako u najboljem svjetlu, živeći i stvarajući, zbog njih Ljubuški postaje središtem svijeta.

Svatko od njih na svoj način izgradio je poseban identitet, posebnu vezu sa svojom publikom obogaćujući tako i zajednicu iz koje su proistekli.

Sve ono po čemu je Ljubuški prepoznatljiv kada je riječ o kreativi, umijeću, proizvodu, brendu, moći ćete vidjeti na 2. Festivalu kreativaca " Živi i stvara u Ljubuškom " koji se u sklopu Ljubuškog ljeta 2019. održava u četvrtak 8. kolovoza s početkom u 20 sati u hotelu Bigeste.

A oni su: Beemara Božana Matić, Foto klub Fokus Ljubuški, Helenas.BIH, JB Studio Photo & Cinema, Klub kulture "Libuša", Lola.tees, Tamara Herceg.

Festival spoja umjetnosti i kreativnosti događaj je na kojem dođete vidjeti, ali i biti viđeni.

Stoga dobro nam došli!

Pokrovitelj događanja je Grad Ljubuški.

Glas naroda

Hoće mi netko od organizatora odgovoriti jesu ovo svi kreativci iz Ljubiškog ili samo podobni po kriteriju organizatora?

ovo se oni malo skupe, i takoo… uslikaju se za fezbuk.

ko na televiziji...

U četvrtak festival kreativaca "Živi i stvara u Ljubuškom"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari