Čavara potpisao Ukaz o proglašenju Zakona o pravima razvojačenih branitelja

ljubuski.info

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Zakona o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji, koji je usvojio Parlament Federacije BiH na sjednici Zastupničkog doma od 16.7.2019. godine i na sjednici Doma naroda od 18.7. 2019. godine, priopćeno je iz Ureda Predsjednika FBiH.

Zakon o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji stupa na snagu osmog dana od dana objave u "Službenim novinama Federacije BiH", a primjenjivat će se od 1.7.2019. godine.

Predsjednik Federacije također je potpisao Ukaz o proglašenju Odluke o davanju suglasnosti na izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za 2019. godinu.

Predsjednik FBiH potpisao je Ukaz o proglašenju Odluke o davanju suglasnosti na:

  • izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za 2019. godinu (konsolidirani)
  • izmjene i dopune Financijskog plana Federalnog fonda solidarnosti za 2019. godinu (Anex I)
  • Odluku o načinu izvršavanja Rebalansa financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za 2019. godinu

Ovu Odluku je usvojio Parlament Federacije BiH na sjednici Zastupničkog doma od 16.7.2019. godine i na sjednici Doma naroda od 18.7. 2019. godine, a stupa na snagu narednog dana od dana objave u "Službenim novinama Federacije BiH".

Predsjednik Federacije BiH potpisao je i Ukaz o proglašenju Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o električnoj energiji u Federaciji BiH, koji je usvojio Parlament Federacije BiH na sjednici Zastupničkog doma od 16.7.2019. godine i na sjednici Doma naroda od 18.7. 2019. godine.

Zakon o izmjenama i dopuni Zakona o električnoj energiji u Federaciji BiH stupa na snagu osmog dana od dana objave u "Službenim novinama Federacije BiH".

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Zakona o izmjenama Zakona o financijskom konsolidiranju gospodarskih društava u Federaciji BiH, koji je usvojio Parlament Federacije BiH na sjednici Zastupničkog doma od 16.7.2019. godine i na sjednici Doma naroda od 18.7. 2019. godine.

Zakon o izmjenama Zakona o financijskom konsolidiranju gospodarskih društava u Federaciji BiH stupa na snagu osmog dana od dana objave u "Službenim novinama Federacije BiH".

Glas naroda

HDZ-ova PRAVDA! Ko je bio od prvog do zadnjeg dana 270 KM a ko nikad nije obukao uniformu HVO-a 1050 KM i čin pukovnika. Tužna istina ! Prokleta bila i HDZ-ova Mačka u sto koljena.AMEN!

Najveći strah koji vlada ovim prostorima je strah od smrti. Ali svi će umrijeti i doći pred Gospodina to je jedina pravda na ovome okrutnom svijetu jedina .

Registar će otkriti sve ako ikad bude objavljen ali mislim da neće nikad.

Pa sve se zna i bez registra, bilo je sto spiskova i ujde li vuk magare

Sta je potpisa djavla crnog. To nemore 5 ljudi u opcini dobit a ni oni jer imadu primanja ko socijalni slucajevi. I kakav je on presednik ciji pena obicna

Pravi branitelji nemaju od čega strahovati jer odmah nakon stupanja na snagu ove nakarade od zakona ide apelacija Ustavnom sudu i stvar će biti završena.
Novi zakon je već u pripremi.

Nadaj se hahaha

Bravo

Jeste jaki na riječima i na internetu u PM.

znali iko šta će bit sovim koji subili u ratu a nemaju nikakva primamja a nemaju 57 godina može li mi odgovorit

Kad su pozivnice slali nisu pitali za godine

Tuzit i dobit na sudu lophove za diskriminaciju po dobnoj osnovi

Ovi sto su bili u ratu izpod 57 god su mogu [ * neprimjereno * ]t ovo je za logistiku zakon

Kad su nam potpisali nošenje luđačke košulje zvanom Dejtonski sporazum, onda ne treba da očekujemo ništa bolje od njihovih nasljednika koji gledaju samo na osobni interes, a ne interes naroda!
Njihovo obećano vraćanje sjaja je čista utopija!

Kamo srece da nismo nikad nigde bili.

Kakva su prava branitelja,koji su bili sve godine na ratištu,i rade u firmama 30 godina.Valjda mirovina od 370km,sramota od zakona a lažni 20 god.dobivaju 400i više.Jeli koga strah Boga??

Moželi mi netko reći vrlo sam mlad kakav je rat bio u Bih Gradjanski ili Domovinski ako je bio domovinski dali je naša domovina Bih a ako je bio Gradjanski dali imamo Domovinu.

Pitaj druga dobročinitelja. On ti je bio od prvog dana i sve zna,evo dobiće i onu medalju ustanika.

Ajjjjmooooo reeeeggissstar ! Daaaaaa vidiiiiiimo te raatnikkeeeeee! Ajjmoooooo !Zeennnico ottvaaraj kapijjju !Biććće gosstiju !

Statije blesive jedan tices u zenicu aja petoga dvije iljadarke ti mora dasi od ida boblesavijo kakva zenica za stecena prava

Čavara potpisao Ukaz o proglašenju Zakona o pravima razvojačenih branitelja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari