Održana književna večer s fra Miljenkom Mićom Stojićem

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Gradom Ljubuškim, organizirala je, u okviru manifestacije "Ljubuško ljeto 2019.", književnu večer s književnikom fra Miljenkom Mićom Stojićem.

U nazočnosti velikog broja ljubitelja lijepe pisane riječi književna večer je upriličena u ugodnom ambijentu ljubuškog gradskog parka.

Izuzev književnika Stojića, nazočnima su se obratili književnici Mate Grbavac i Ljubo Krmek, koji su biranim riječima predstavili impozantan književni opus fra Miljenka Miće Stojića.

U glazbenom dijelu nastupili su Toni Petrović i Petar Brbor, dok je pak Petra Barbir večer obogatila interpretacijama poezije iz književnikove posljednje objavljene zbirke poezije "Jednom". Moderatorica programa bila je Anamarija Nosić.

Ukratko o autoru:

Miljenko Stojić suvremeni je hrvatski književnik, novinar i franjevac rođen 1. lipnja 1960. u Dragićini kod Međugorja. Pohađao je Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom, studij filozofije i teologije u Zagrebu, Sarajevu i Jeruzalemu te magistrirao kršćansku duhovnost u Rimu. Autor je deset zbirki pjesama, dvije zbirke priča, četiri romana i šest slikovnica, te brojnih ogleda i kritika.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

I slijepac vidi da Hercegovinom i Ljubuškim teče :"Med i mlijeko".

Ima i mlijeka i meda a samo treba platiti a da ti je vidit spisak pomoci za pcelare pa i krave samo u nasoj ZHZ.

Održana književna večer s fra Miljenkom Mićom Stojićem
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari