Čuvati ću HNS, ako treba i od HDZ BiH

ljubuski.info

HDZ 1990 postoji, a predsjedništvo te stranke razmatrat će istupe Dijane Zelenika, kazao je Ilija Cvitanović, čelnik 'devedesetke'.

Ne bih želio u detalje komentirati izjave kolegice Zelenika. Naravno da su komentari neistiniti, da HDZ 90 postoji i da su sve odluke koje se odnose na pol put donesene 95 postotnom većinom na stranačkim tijelima. Nitko ne upravlja HDZ-om 1990 osim naših stranačkih tijela a stranku predstavljam ja kao predsjednik stranke, rekao je Cvitanović.

Nezadovoljan stanjem

Naime, nedavno je Zelenika izjavila kako je upitno postoji li stranka uopće kao i da je odluka da Cvitanović bude izaslanik u Domu naroda donesena bez ikakvog održavanja sjednice, ni telefonske.
O svemu tome odlučuje HDZ BiH, kazala je Zelenika što je Cvitanović demantirao rekavši kako će u prvoj polovici kolovoza biti održana sjednica Predsjedništva.

Vidjet ćemo što predsjedništvo kaže o istupima kolegice Zelenike kao i svih onih koji su javno istupali mimo stavova stranke, kazao je.

Na pitanje o stanju u Hrvatskom narodnom saboru u kojem su status zamrznule četiri stranke, Cvitanović kaže kako svatko ima pravo na odabir, ali da im to neće donijeti ništa dobro. I sam je, tvrdi, govorio što nije dobro u tom tijelu.
Stotinu puta u protekle tri godine od kad vodim HDZ 1990 sam rekao da nisam zadovoljan stanjem u HNS-u, da inzistiram na reformama da inzistiram na uvažavanju legitimiteta svih sudionika i članica HNS-a, kazao je Cvitanović podsjetivši kako su na središnjem odboru u Kupresu u studenom mjesecu prošle godine donijeli odluku da smo dio HNS-a.

Nije trenutak

Čuvat ću HNS i neću dopustiti da netko prebaci odgovornost s HDZ-a BiH na HNS. Ako treba čuvati HNS i od HDZ-a BiH, čuvat ću ga, rekao je dodavši kako je 1990 jedan od stupova HNS-a jer nosi najveći legitimitet nakon HDZ BiH.

HNS je napravio nekoliko koraka naprijed, ali to nije dovoljno. Napuštanje kolega koji su zamrznuli rad je njihova odluka. Poštujem njihovu odluku i mislim da im ništa neće dobroga donijeti. Također smatram da nije trenutak kada je situacija ovako složena u društvu, i među Hrvatima i u BiH, bez obzira na sve naše razlike i dodatna nezadovoljstva da pravimo dodatan problem koji može usložniti i rješavanje problema i oko aluminija i oko nacionalnih pitanja u BiH i svih procesa koji nam slijede u ovoj državi, rekao je.

Cvitanović je rekao kako izražava veliko žaljenje oko onog što se dogodilo s Aluminijem i da inzistira na pronalasku onoga tko je odgovoran za ovo.

Neznanje u Aluminiju

Zašto federalna vlada i svi ministri koji u njoj rade nisu na vrijeme prepoznali problem i dali adekvatne odgovore? Odgovornost je na svima onima koji su bilo što kriminalno uradili u Aluminiju. Ja nikada nisam ušao u Aluminij i u zadnjih 10 dana pokušavam saznati što više detalja. Inzistiram da odgovaraju svi i da se nađe način da ti ljudi budu zbrinuti i da se pokrene proizvodnja i da se radi na jedan potpuno drugačiji način, na način da će kompetencija, izvrsnost i znanje imati prigodu pokazati da to može ići u drugom pravcu, rekao je.

Na pitanje tko je kriv što se uvuklo neznanje u Aluminij rekao je kako su krivi svi oni koji su godinama kadrovirali kroz federalnu Vladu, kroz institucije, kroz one koji su imali moć donositi odluke.
Krivi su oni koji su donosili odluke. Samo je važno da se prekine sa špekulacijama tko je kriv, rekao je Cvitanović.

bljesak.info

Glas naroda

Dođe li ti išta onaj udbaš Ilija Cvitanović što ubi Luburića i danas živi u Sarajevu.

Bice da mu je stric.

ooooooooooo Ulitanoviću!
ooooooooooooooo Lija Ulitanoviću!
od koga ćeš ga čuvati kad te je Dobročinitelj kupio za jednu škudu.
Judas je bio skuplji on uze 30 srebrenjaka, dok ti Ulitanoviću pr-de u fenjer za jednu škudu...
nego 'ko 'no vam osta samo ti Ulitanoviću i ćanke jer ga je Dobročinitelj ucjenio ratnim putem pa proda HSP za svoju gu*icu a što tebe natra do li genetika izd*je???

Ilija će čuvati HNS(Bratstvo i jedistvo)kao zjenicu oka svoga

Cvitanović je prodana dusa ali Luburića je ubio Stanić i ne zove se Ilija, a živi u Zagrebu a ne Sarajevu. Bjež u ladovinu i manje vina.

Stanić,ne Cvitanović,greška

šta ćeš ti čuvati , ti jedini što znaš čuvati je dupe i fotelja

bolan ne bubaj kad veze nemaš , Maxa je ubio Ilija Stanić

Imaš ti i susjeda udbaša pa šutiš ko puč.a

Ovim intervjuom Cvitanović je potvrdio da je politička nula "0".
Čovjek bez stajališta, koji pristaje uz kriminalnu klijentelu je vrijedan i ima za cilj kupiti mrvice iz Draganovih usta.
Žalostan lik bez djela i intelektualne zrelosti.

BEZVRIJEDAN- greška prilikom pisanja

JOŠ TI SAMO MALO OČI VIRE?
NARAVNO ČUVAŠ MU gu Leđa

Djavla ces ti svog ono ces ti sto ti civic i hdz kazu JUDO

Doktorica je za ovog muskarcina

To je pravi put Ilija pusti ove sitne duše .

Ništa ti nećeš

Ilija Cvitanoviću ti si jedan od izroda Hrvatskoga naroda, zadnji jad i bjeda niko i ništa9737

Hvaljen Bog lažni vjernici... ništa vam nije sveto ...kakve veze ima Ilija sa udbasima i vašim nebuloznim komentarima, sramite se...paraziti nevjerni koji se krijete iza pseudonima i onda šta jaki i snažni ... jadnici je.em vam mami.u nazadnu...udavite se u svojoj žuči ... pa ima li itko da vama valja? St.ko sitnog zuba

oooo široki ne griši
već istinu piši
pogledaj se u ogledalce
i duboko diši.

prodoa je se pobro
i unovčio dobro
a kako se čini
i ti si na bini.

ujde li vas istina
što ste se prodali
vi ste oni ja-dnici
što ste sve izd-ali.

ušima se pokrijte
u debelom 'ladu
i pomalo žev-kajte
kad vam s' labca dadu.

Ilija će čuvati HNS(Bratsvo i jedinstvo)kao zjenicu oka svoga

uhljebu adezea prevario si zaboravljene-postoji snimak pregovora u hotelu bigesti-prevario si narod kupio te čović cvitanoviću
pozdravlja te magistar kemije i tehnologijeb KREŠIMIR BRADVICA osobno
želim tvij ispravak moje izjave-pozdrav iz zg-dijaspore

Cvitanoviću ti štitiš kriminal Dragana Čovića tko ga hebe neka crkne.

Cvitanović vidi da Čović vlada Vječno jer ima svoje biračko tjelo pa po onoj staroj u 100 vira za 100 lira
bolje i sa Dragančetom meni je dobro a vama kako bude
Narod je Ovca što više šišaš ona manje BLEJI
Dobro je dok se može otići vanka i šljakati za neku lovu......

Mlađo Kosin u financijama???apsurda zivota ti,jos fali da se rodijak miće zvani lepirica zaposli u policiji i radisici ce opet cvjetati. Jednog imamo uz gradonacelnika,jednog uz Kolindu,jednog u vrhu mostarskog fakulteta i dosta manjih igraca lijepo raspodjeljenih da procvataju na hdz gnojivu.puuuu [ * neprimjereno * ] ti selo,nemores naci karakter da citav dan sjedis kraj radara i cekas...

Ilija je gori od Čovića. Za dragana znamo da je upak ali šta je još gore od togaa to je kada ti neko viri iz njega a ovi viri li ga viri mogao bi se do pasa uslikat za osobnu.

Čuva on profesionalne mandate u Zapadno Hercegovačkoj Županiji i ostala Županijama koja je dobio ulaskom u kvaliciju sa HDZ-BiH..I jos poziciju koju je dobila supruga od Radoslava Radišića savijetnica predsjednika skupštine.BRAVO.Zato ste nas skupa sa HDZ -BiH za[ * neprimjereno * ]i na izborim nas u Širokom jer ste u Ljubuskom ubacivali glasove 900 komada a HDZ -BiH daliste oko 2000 to je cijena prodaje SRAMITE SE. Nigdije toliko savijetnika kao kod nas u Županiji svaki ministar ima po 4-6 savijetnika..

Radoslava Radisica zena radi u kladionici nema ona klikera da bude savjetnica nekom

Prodana duso.

Jadan si ti čovjek Ilija!! Sve što govoriš kontradiktorno je onome što činiš.Do kada ćeš misliti da smo svi glupi da ne prepoznajemo jaz između onoga što činiš i onoga što govoriš.Pomiri se sa činjenicom da si providan čovjek i da viriš Čoviću iz dupeta.

Vidio čovjek do kuda s vama može dobaciti pa zaključio da će nestati koliko ste teški i otišao gdj ima 85 posto biračko tjela

doktorica je trebala biti šef ove stranke žena ima petlju i nema dlake na jeziku a ovi jedno pričaju drugo rade ako nisi pobjedio na izborima trebao si ostati u oporbi a ne dijeliti krivicu sa drugima jer njima treba takvih da potvrdjuju da smo svi takvi i mislimo kao oni

Ilija,
kazes da ces cuvazi HNS i od HDZ BIH ako treba!
Naravno da treba.
Samo nam odgovori na koji nacin?
Ovo sto radis o sto si do sada uradio je rek. alpinizam, a sto ubuduce ti kao takav planiras vjeruj mi da malo koga zanima.
Vrati se u Ramu.

čović ima više svoji članova u lažnim opozicijama
nego što broji njegova stranka
a naš je ilija među njima
jel tak il ne tak ilija lažna opozicija

Ilija Kralju.

Mrs..mrs..gori si od onog [ * neprimjereno * ]e ljubica.

Vidi ljubuskih smrad.va sto komentiraju.nista drugo vam i ne ostaje, jadni da ne mogu biti jadniji.

ajde nam zabrani i komentare demokrato udbaškog adezzea

ko raseli hercegovini sime mu se zaturilo dabogda

Da tko će se odreći pozicija koje su dobili da služe HDZ BiH. Dobili ste u ZHŽ profesionalne mandate samo mi nije jasno kako moralna vertikala od Ante Pavlovića zvanog Tonće i onog što uvijek kokodače o poštenju i pravdi Dobroslava Bukimira zvanog Žarkić mogu podnijeti kvaliciju sa [ * neprimjereno * ]m kriminalcima tako su ih oni nazivali stvarno novac ćini čuda od klošara napraviše jos i Jude. A i pozicija savijetnika predsjedniku skupštine je tu pripast će Radišićevoj supruzi bravo!? A vidim i drugi sluga HSP dobiva mijesto savijetnika kod ministarstva branitelja Begića ZHŽ i to mjesto dobiva Vito Kvesić jos jedan poštenjaković iz Širokog.

Neka portal piše o tome kako postaje savjetnica radišićeva žena, devedesetka se hvali sa tim da je vec postala

haha Vito Kvesić glumac za odrasle pa on je politički mrtav nemaš ti pojma , čovik je možda i na liječenju

Dobro je zelenika rekla, prodali su se hdz-u. Neka provjere mediji tko su savjetnici u zhz. Bukmir se hvali da su iz 90tke.

već prvom rečenicom teksta dade se zaključiti da gosp.Cvitanović ne zna upraviti sa hrvatskim jezikom a o narodu da ne govorim

dragi cvitanoviću odi se ispovidit u međugorje pred crnim pratrom/da nije u kradezeu/ i onda se pričesti i počmi se onda RECITIRAN bavit politikom

A tko su savjetnci iz HDZ BiH na svim pozicijama u ministarstvima u ŽZH? Tko se to upošljava u ministarstva?

Sta je to bilo s Radisicevom zenom

Eto to je bilo...

Nemoj se trudit svega ti.

Kukavička jaja...prvo
Ljubić pa
Cvitanović...ko će biti na sljedećim izborima?e moj narode...

Čuvati ću HNS, ako treba i od HDZ BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari