Nova zapošljavanja u HT Mostar - primljen sin Slavice Josipović i bratić Marinka Čavare

ljubuski.info

Čitatelji sve češće pišu i šalju pisma, a ono što je iznimno zanimljivo, počeli su nam pisati i iz HDZ-a BiH. Tako smo primili pismo iz Viteza koje su nam poslali čelnici lokalnog HDZ-a BiH. Pismo objavljujemo u cijelosti:

Redovito pratimo Vaš portal i sve pohvale, prije svega zbog tekstova i članaka koje drugi portali ne žele ili ne smiju iz nekog razloga objaviti. Znamo da dosta "razapinjete" i vrh naše stranke, ali jako smo dobro upućeni u situaciju u i oko stranke i znamo kako su te prozivke utemeljene. Naime, danas smo čitali kako ste objavili članak oko masovnog upošljavanja u Elektroprivredu HZ HB ( Nova zapošljavanja u EP HZHB - primljeni cvjećari, logopedi, nastavnici... ) i zaista čovjek se upita kakva je budućnost djece koja žive u ovoj BiH i da li samo trebaju živjeti oni čija je rodbina usko vezana uz vladajuće strukture?

Ponukani ovim Vašim tekstom htjeli bi isto tako iznijeti par činjenica oko, isto tako, masovnog upošljavanja u HT Mostar u TKC Vitez i pri tome negodovanje OO HDZ-a Vitez na takva upošljavanja, budući se radi o pohlepnoj samovolji Marinka Čavare, predsjednika Federacije BiH.

Naime, po nalogu Marinka Čavare ovih dana u HT Mostar - centar u Vitezu, na jednu od rukovodećih pozicija bit će postavljen Goran Josipović, sin dobro poznate mu majke Slavice Josipović, zastupnice u Federalnom Parlamentu. Zajedno s njim uposlen je i sin Marinkovog brata, inače svršeni gimnazijalac.

Ovo i ne čudi budući da su Slavica Josipović i Marinko Čavara kumovi, te se po toj osnovi i realiziraju ovakva upošljavanja. Međutim, lokalni čelnici HDZ-a BiH žestoko su negodovali zbog prijema Josipovićkinog sina zbog netrpeljivosti između lokalnog HDZ-a, s jedne strane, te Josipovićke i Rude Vidovića, s druge strane. Pored toga, u poduzeću HT Mostar u Vitezu vlada opće zgražanje dolaskom dvojice pomenutih uposlenika jer ne ispunjavaju niti minimum traženih uvjeta za rad na takvim mjestima.

Da stvar bude i gora, javna je tajna da je Rudo Vidović nakon ministarskog mandata, vratio se u HT Mostar gdje zajedno sa svojom suprugom radi u HT-u u Vitezu, odnosno on se vodi na "plaći" iako ga nikada nema na radnom mjestu ili povremeno dođe da obiđe svoju stolicu u uredu.

Nakon ovakvog ponašanja Predsjednika Federacije BiH, kao istaknutog kadra HDZ-a BiH, lokalni članovi OO HDZ BiH Vitez se sa pravom pitaju čime su to Slavica Josipović i Rudo Vidović zadužili Marinka Čavaru, te im on ispunjava želje iako su do samo par mjeseci bili "ljuti" politički protivnici.

dnevno.ba

Glas naroda

Pretjerali su,,pojavit će se neki most i kod nas..

Normalno da ce svoje zaposljavati i raditi u svoju korist.da je drugacije mene bi iznenadilo..ovako je u redu cin oni to rade..

Doci cu ja pa cu uvesti red..u ht u samo moji ce radit

Nova zapošljavanja u HT Mostar - primljen sin Slavice Josipović i bratić Marinka Čavare
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari