Izabrati novo sindikalno rukovodstvo Grada Ljubuškog

ljubuski.info

U Gradskoj vijećnici Grada Ljubuški održana je Skupština Sindikalne organizacije Grada Ljubuškog na kojoj su pored članova Sindikalne organizacije pozvani i drugi zaposlenici Grada Ljubuškog.

Skupštini su nazočili predsjednik Samostalnog sindikata FBiH, Samir Kurtović i generalni tajnik Adil Aljić, te su predstavili aktivnosti koje provodi Samostalni sindikat, kao i strategiju djelovanja u narednom razdoblju.

Svi prisutni su na Skupštini imali priliku postavljati određena pitanja u vezi Sindikalne organizacije kao i prava članova sindikata.

Izražena je spremnost većine članova Skupštine, posebno onih koji nisu članovi Sindikata istome pristupiti.

Većina nazočnih je bila zadovoljna izlaganjem predsjednika i generalnog tajnika, posebno jer je ovo prvi sastanak na ovoj razini.

Skupština je donijela zaključak u roku od deset dana održati ponovo sastanak i u skladu sa Statutom Samostalnog sindikata FBiH izabrati novo sindikalno rukovodstvo Grada Ljubuškog.

U skladu s ranijim dogovorom, Samostalni sindikat je gradonačelniku Ljubuškog dostavio potpisan pristup Kolektivnom ugovoru za službenike organa uprave i sudske vlasti u FBiH radi potpisa i pristupa istom.

sufbih.ba

Glas naroda

džaba vam sindikat kad od partije ne smije nitko ni prd.nu.ti

glume seljoberi demokraciju

ma koji crni sindikat ljudi božiji, di ima sindikat kod privatnika,ovo je samo za jaslare i da još koji bere novac od nas za svoje radno mjesto gdje ce uzivat....

Čuli Sindikati!!!!!!!!
Pa di mi živimo ovo je 219
Nije 1950 zar ima još takvih glava
Sindikati mjesto za Uhljebe i Šupljake!!!!!!!

Izabrati novo sindikalno rukovodstvo Grada Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari