Nakon prosvjeda se oglasio i HDZ BiH: Ovo je udar na život!

ljubuski.info

Nemogućnost organizacije električne energije Aluminiju predstavlja udar na život kako u cjelokupnoj BiH, tako i u Hercegovini. Smatramo kako je trenutno najvažniji zadatak brinuti o radnicima te što prije doći do kratkoročnog, dugoročnog ali i trajnog rješenja, objavila je Hrvatska demokratska zajednica BiH nakon što su se danas radnici Aluminija okupili pred središnjicom stranke.

Kako je potvrđeno, radnike će u četvrtak u podne primiti čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović, a radnici su pozvali građane da se okupe pred središnjicom u 11:30 kako bi im mirnim okupljanjem dali podršku.
Sutrašnji sastanak s menadžmentom i s novim Nadzornim odborom će dati realnu sliku stanja i ponuditi opcije za rješenje današnje situacije. Svi oni koji pokušavaju problemima uposlenika Aluminija praviti kratkoročan politički profit stvaraju nemjerljivu štetu upravo samim radnicima kojima sada treba razumijevanje, potpora i prije svega pomoć oko rješavanja osnovnih životnih problema, a ne politička prepucavanja zarad jeftinih političkih bodova, navodi HDZ BiH.

Stranka, u koju su mnogi radnici upirali prstom kao u krivca i prozivali njihove ministre zbog šutnje, navodi kako je u ovom trenutku ključna smirenost, kako bi izbjegli moguću daljnju štetu, kao i izbjegavanje radnji koje nas sve skupa mogu odmaknuti od postizanja konačnih rješenja.

Vjerujemo kako je samo zajedničkim djelovanjem i preuzimanjem odgovornosti moguće doći do prihvatljivog rješenja, navodi HDZ BiH.

bljesak.info

Glas naroda

Miran budi i lezi dace ti se nesto

I ti si zapisan hdz parazitu!

narod [ * neprimjereno * ] HDZkanin nanu-počelo je gori CRVENI mostar a gorit će i ZELENI sa NAMA

nije nas pokralo sarajevo neko HDZ UDBAŠI I seljoberi partije

Hapsiti pretplaćene menadžere, direktore, neko za ovo mora odgovarati,
Satovi, ljubavnice, blidenje, hoteli, skupi parfemi, auti, sve na račun prezadužene firme. Otpremnine ko da firma drma od pozitive.
Neko će u ćuzu polako....

Nakon prosvjeda se oglasio i HDZ BiH: Ovo je udar na život!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari