Besplatne radionice programiranja, robotike i modeliranja za djecu u Ljubuškom

ljubuski.info

U organizaciji Udruge za regionalni i ruralni razvoj STAP u Ljubuškom započinje projekt CREDO - Izgradi svoju budućnost.

CREDO (Centar za razvoj i edukaciju djece i odraslih) ima za cilj osnažiti djecu, probuditi u njima kreativnost, uputiti ih u širok spektar dostupnih tehnologija, te kroz timski rad pokazati djeci kako će njihova budućnost i zaposlenje izgledati.

STAP poziva sve zainteresirane roditelje, zajedno sa svojom djecom, doći na "CREDO-Dane otvorenih vrata" od 10. - 13.7.2019. u vremenu od 18-21 sat u prostorije CREDO centra, dr. Isidora Pape 2, Ljubuški (Kod parkinga O.Š. Marka Marulića) i detaljno se informiraju o događaju koji će njihovoj djeci zasigurno uljepšati ljetne praznike.

CREDO ljetni kamp Ljubuški 2019. su besplatne edukativne radionice za osnovnoškolsku djecu u CREDO centru, gdje će djeca uz igru i druženje učiti o korištenju novih tehnologija i vještina 21. stoljeća, kritičkom razmišljanju i inženjerskim metodama. Programiranje, robotika, 3D modeliranje i dizajn, informatika i Internet, foto i video produkcija sadržaji su koji će upotpuniti program edukativnih radionica za djecu u CREDO ljetnom kampu. Predavanja će biti interaktivna i multimedijalna, uključivat će individualni i grupni rad, kao i praktični rad uz instrukcije, konsultacije predavača s ciljem da djeca kroz formalne i suvremene metode učenja na zabavan način usvajaju gradivo i poboljšaju vlastite vještine.

CREDO Ljetni kamp će se održavati od 15.-20.7.2019.god. u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima u CREDO centru u Ljubuškom, koje će voditi iskusni tim informatičara i inženjera elektrotehnike.

credo.ba

Glas naroda

dovedite djecu na radionicu a posle će bit upis u adeze-vizi bizi

Jadan si

djeca ljubuškog su u minhenu a doli su deca UVERI[ * neprimjereno * ]A-nisan ja jadan nego ti a uskoro ti sljedi gašenje ko aluminiju

Koji moraš bit [ * neprimjereno * ] da u svakoj temi spominješ hdz...

adeze je vegeta hrvata zar on ne sviša i obiša vedri i oblači-bre de ti živiš?

Besplatne radionice programiranja, robotike i modeliranja za djecu u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari