Snaga izvrsnosti - slavimo heroine našeg doba

ljubuski.info

"Kava u pet do pet" naziv je susreta sa ženama iz Ljubuškog i okruženja koji je jučer, u organizaciji Udruge poslovnih žena u BiH, održan u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom.

Tijekom ugodnog druženja mogle su se čuti priče Ljubušanki koje su pokrenule svoj posao i od njega napravile brend, ali i o poteškoćama s kojima su susreću one koje tek razmišljaju o tome kako pokrenuti vlastiti posao i zakonski ga uokviriti.

Jučerašnje druženje žena u Ljubuškom jedno je u nizu susreta koji se održavaju u gradovima diljem BiH, a cilj ovih aktivnosti je uspostavljanje mreže žena koje aktivno djeluju u oblastima gospodarstva, društva, poljoprivrede i svim ostalim, te promocija žena koje se svojim radom i zalaganjem izdvajaju od prosjeka.

Predstavljena je i nagrada "Snaga izvrsnosti", koju je Udruga žena utemeljila u suradnji s magazinom Gracija.
Nagradu smo pokrenuli sa ciljem da društvu, koje je danas preplavljeno u najmanju ruku sivim, a nerijetko i crnim vijestima i primjerima, pokažemo i slavimo heroine našeg doba, rekla je Ivana Bunoza, predsjednica Upravnog odbora Udruženja poslovnih žena u BiH.

Kako ističe, nagrada će se podijeliti u sedam oblasti i to: poduzetništvo, znanost i obrazovanje, društveni angažman, mediji i kultura. šport, opstanak i poljoprivreda.
Na pijedestal želimo staviti žene koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, koje nailaze na bezbroj prepreka, ali ih svladavaju bez pompe. Uvjerena sam da i u Ljubuškom imamo kandidatkinja za ovu nagradu. Nominirati ih mogu svi građani i građanke BiH, nominiranje se vrši preko web obrasca na našoj stranici, te ja sve ljude pozivam da u svom okruženju pronađu neku inspiraciju i nominiraju je, možete nominirati svoju majku, sestru, prijateljicu… poručila je Bunoza.

Ako znate nekoga za koga smatrate da zaslužuje ovu nagradu nominirati možete na stranici udruge.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Ova bunozina je parazit elektroprivrede a nikakva poslovna žena, željna slikanja u svrhu veličanja kradeze partije. Kome ćete vi davat nagrade, jadu i čemeru, pri tome se osjećati netko i nešto.

bunoza navedi postignuća svoja van elektroprivrede pa da vidimo koliko si uspješna

Bunozice a gdje ti je Mate Pavkovic?

"Na pijedestal želimo staviti žene koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, koje nailaze na bezbroj prepreka, ali ih svladavaju bez pompe." Pa znate šta gospođo i ostale što se vole eksponirat, znate ko je žena koja je nepoznata javnosti a ne možete joj vode dodat? Moja baba (i velikog dijela nas). Ta žena je mogla uprtit na se više nego kakav tovar, oprat, oribat, skuvat, namirit stoku, odgojit desetero dice, i to dobro odgojit. Otić pješke u planinu ili ostat sama godinama kući i sama sve to stić i moć. I zamisli, nije se uslikala kraj krave i napisala #milka ili nešto slično. Po čemu su današnje fejzbukače, instagramuše i takozvane poduzetnice vrijednije od naših baba i matera? Ne znaju sebe nahranit a ne ove oko sebe. Danas si uspješna žena ako si se udala za nekog glavonju, u politici si pa te ima svugdje, ili se slikaš 450 puta tjedno te se ne može promašit u ovim internetskim prostranstvima. Zamislite da nestane interneta, koliko žena ne bi više bilo model,photography, nokti, beauty i ostalo nego bi počelo nešto radit.

kako nena gradonačelnice protuhe

Potpisujem pajdo pokoj duši mojim bakama i vječna im fala i slava.

aj nemojte tako žena ima ukusa muž joj širi u pasu nego u ramenima endemorfni tip

Pajdo..SVAKA TI CAST...A ovo naslikavanje..had i tuga...a samo da se ne zab.zene koje su izgubile muzeve u ratu...majke koje su izgubile sinove..sestre koje su izgubile bracu...a ne ovo sto je po cijeli dan na uljepsavanju..a djeca jedu salamu..poz.ti pajdo..ko god da jesi.

Sutra zaboravljeni svi u mostar

cuj kava u gradskoj vijecnici.....sve mukte...što ih neodvede pa da platiš a ne na racun poreskih obveznika...naprđivanje samo....haha iza svake uspješne stoji stranka

ponekad stranka,ponekad krevet,ponekad oboje

Neka se nesto dogadja....

Lipo

Bravoooo...za komentar sa potpisom ,Pajdo".

Ljubuski ima puno kvalitetnih zena i u sportu i u obrazovanju i u poduzetnistvu i u ostalim kategorijama... Koliko njih je pokrenulo svoje biznise, dobro rade, bore se, bez ikakvih podrska sa strane...

Nadam se da ce jedna nagrada doci u Ljubuski.

Nagrada od Bobar banke.

Snaga izvrsnosti - slavimo heroine našeg doba
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari