Sutra Javna rasprava nacrta Zakona o udžbenicima za osnovne i srednje škole ZHŽ

ljubuski.info

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa Zapadnohercegovačke županije poziva sve zainteresirane na Javnu raspravfu na temu:

Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o udžbenicima i drugim nastavnim sredstvima za osnovne i srednje škole u Zapadnohercegovačkoj županiji,

koja će se održati u srijedu 10. srpnja 2019. godine s početkom u 10 sati u dvorani Skupštine Zapadnohercegovačke županije Ul. Stjepana Radića 37b Široki Brijeg.

Na mrežđnoj stranici Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke Široki Brijeg www.mozks-zzh.com je objavljen Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o udžbenicima i drugim nastavnim sredstvima za osnovne i srednje škole u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Pozivaju se svi zainteresirani svoje prijedloge, primjedbe i sugestije dostaviti pisanim putem ili na javnoj raspravi.

Nacrt zakona:

mozks-zzh.com

Glas naroda

Naj bolje da vaši štampaju knjige a vi ih uzmite za dobro naroda, onda uzmite i od prevoza dio kolača, nikad nije kasno doći do novaca ako su na raspolaganju.

Evo prijedlog: BESPLATNI UDŽBENICI ZA SVE!!!!!

Zločesti hoće napakostiti , ona naj bolje zna što je dobro samo to drugi ne vide

Sutra Javna rasprava nacrta Zakona o udžbenicima za osnovne i srednje škole ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari