Željko Komšić pozvan u zapadnu Hercegovinu

ljubuski.info

Na jučerašnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta FBiH došlo je do užarene rasprave između zastupnika SDP-a Ivana Bobana (Grude), i zastupnika DF-a Samera Rešidata, a predmet rasprave bio je lider DF-a i član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Rešidat se u jednom momentu obratio Bobanu, koji je u svojoj diskusiji osporavao legitimnost Komšića u Predsjedništvu BiH, upitavši ga čiji je kandidat bio Komšić na izborima 2006. i 2010. te da li je kandidat Naše stranke za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda Boriša Falatar na proteklim izborima za njega legitiman.

Komšić jeste bio kandidat SDP-a u nadi da će integrirati društvo, međutim ispostavilo se, koristit ću se terminologijom HDZ-a, da je on zbilja postao persona non grata tamo gdje žive dominantno Hrvati. A s druge strane, kandidat Naše stranke zahvaljujući ponašanju Komšića nije imao nikakve šanse u dijelovima gdje žive dominantno Hrvati iako je redovno posjećivao i Široki Brijeg i Ljubuški. Bio je prihvaćen ali su mu ljudi rekli dok je god ovakvo stanje mi nažalost ne vidimo alterantivu, kazao je Boban dodavši Željko Komšić jeste imao priliku, međutim prokockao je.

U pisanoj izajvi upućenoj medijima, zastupnik Ivan Boban je naveo da je smiješno bilo gledati zastupnike DF-a kako se znoje od stida, jer moraju glasati za zaključak HDZ-a za blokadu Federalnog parlamenta.

Ovim putem pozivam člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da posjeti zapadnu Hercegovinu i da me demantira. Osobno ću kao federalni zastupnik biti njegov domaćin u obilasku cijele zapadne Hercegovine - naveo je Boban.

Glas naroda

Hercegovina je BASTION HDZa ili beogradske UDBe to je činjenica... Vladati će stoljećima...Šta će raditi??? Okrivljivati druge izmišljati neprijatelje i to im polazi za rukom evo već dvadeset i osam godina...Bruno Bušić je sve rekao i to smo dočekali na našu žalost.

hajmo drpat zajedno to je naša istina

Na našu žalost i sramotu dugo nam treba da progledamo ako ikako...

Dno Dna. Balašević

Da nije bilo HDZ,a i njegove politike nebi bilo ni vas tu da prpate i lažete narod.

Nosi java i tebe i komsica

narod je obranio zemlju i omogućio vlasti da pljačka nepismen narod
narod ima pravo mjenjat vlast UVJEK jer vlast mora služit narodu a ne krast ga ko kod nas
u šveckoj nema lopova vlasti tamo narod vlada

Pa jadan ti nebio njih je izabra ovi narod.

komšić je predsjednik hrvata a čović predstavlja srbe federacije i HDZkane -uvlaći[ * neprimjereno * ]e partije

Slika korisnika strangelove

SDPovac iz Gruda napada Komsica, ovo je trebalo u kategoriju humor i zabava. Možda lifestyle.

ispravak netočnog navoda:vlast sama sebe bira a obično se to pripisuje narodu-partijska diktatura ko i prije

tko god se poziva na narod partizan je ili mu je netko bio, šupljačine šta narod kakav narod, nikakav

Komšić vodi samo računa o sarajevskim jalijašima boli njega neka stvar šta je ko je koga predstavlja u rijetkim trenucima kad nije derilijum tremens u pitanju pobrka zapadni antifašizam s krvoločnim komunističkim sustavom i svojim uzorima staljimom i njegovim đako titom

Može doći a kako će otići.

Boban bija hsp u zzh kadaje upozna punca direktora eroneta i ozenijamu cer posta sdp jer onto mora i gotovo ivane okanise toga jer ne prilici tebi to zivis u hrvatskoj a radis u.sarajevu sto ne zivis u grudama vidis da to ne prilici borise za big a stanovat u imockom to sve govori o tebi da jedno pricas a drugo mislis a trce govoris ne kakaj jer.narod to zna

Ovaj jazavaaaaaaac radi u HT i u Sarajevu. Punac se svituje sa udbašima ko što su Alpeza i slični. Polako ne valja vatat prišu.

Željko Komšić pozvan u zapadnu Hercegovinu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari